- Konu Sahibi tatlicadi1
- #2.061
22 i ama tüm belirtiler mevcut canımseninki 22si değilmi?:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 i ama tüm belirtiler mevcut canımseninki 22si değilmi?:26:
hee aynen onu dıcektım ben bılsem mesela bı yoğurt için agladıgını çocugumun ya yasaklayın derım evden yıyecek getırılmesını ya da ertesı gunu butun yogurtları yığarım orayayada alırım çocugumu kreşten
22 i ama tüm belirtiler mevcut canım![]()
tesekkür ederim canim kankim.. senin kadar cok sey bilmiyorum ama olsun.. idare ediyoruz simdilikay sen de insallah alinirsin basvurdugun yere yaa... ocak gececek zaten yani biraz daha vaktin var.. o zamana kadar is bulursan dogum iznine de ayrilirsin oh mis
insallah yaa.. cok güzel olur...
mesele öbürüne de almak degil yaa.. anlamiyorsun nilüfercim.. o ana baska yok.. ve o yogurt kiza ait.. ben nasil alayim da digerine vereyim, annesi degilim ki kendi cocuguma desem, ben sana evdekinden veryim.. sorun aclik degil, yalan söylemeyi de ögreniyorlar, karsisindakini kandirdigini farkederse bi cocuk, ne zaman isine gelse bunu hep yapar.. yani cocuk konusu cok hassas, sen kendi cocugunu düsünüp anne gözünden bakyiorsun.. ama bizim durdugumuz yerden bakabilsen durum cok farkli..
sen saniyor musun ki her anne paylasimci??? o zamanki is arkadasim bi cocugun cubuk krakerinden digerine verdi diye ne laflar duydu biliyor musun??.. bi cocugun yiyecegi digerine verilmez... inan bana cocuklar disiplini ögreniyorlar kreste.. belki aglar, sorun degil aslinda cani yanmadigi sürece.. ama sen gercekten böyle düsünüyorsan kres konusu bence biraz daha düsün..
ben dogru omadigini söyledim ama is isten gectikten sonra, pek bi degeri kalmadi tabi..![]()
adet belirtileri ve bebek belirtileri çok benzer bu kadar umutsuz olma canım
canım çocuğu o kadar nazlamakta iyi değil. yani bırakın kendi kavgasını kendi versin. üzülsün yeri gelince. ama bir ortamda biri yer biri bakarda olmaz yani.. okul bunun "standart menü" koyarak önüne geçmeli..!
kiz bana bak ya hamileysenbende de boyle olmusdu sanci felan oluyorum yani dedim heralde adet olcam ama adeti beklemeden test yapdim cift cizgi cikti.ay insallah sende de olur boyle
![]()
hoşgeldin fıstık..
canım öteki kızda hakkını korusun. ağlamayana meme yok. belki bu çocuğunda canı çekti... asıl mesele böyle yiyeceklere izin vermemek gerekk..
ay valla öyle yapacam.. kocama yaptırcam gelsin hele bi eve bu gecg bana hizmet edecekk
ya öylede hepsini sıkıştırmıyorum 1 güne.. o kötü oldu.. neyse yarın gün boyu bilgisayar başındayım. öle görünüyorrr![]()
ya eger benım cocugumun canım çekmışşe dıger cocuktan izin de alınabılır yıyebılırmı dıye anne gelınce açıklanabılır..tabıki senın gözünden bakmak bambaşka bişey ama bıde anne olmak var orta yok bulunmalı bence dogru herseferınde bı cocugun yemegı dıgerıne verılmez 2 cocuklada ve annesıyle konuşmak lazım ve evden bışey getırılmemesı lazım cocuk bu yanı canı çekebılır anlatamzsın kii......çocugumun tepkılerıne bakarım orda mutlumu iyi davranıyolarmı,cocukda orda sureklı aglıyosa mutsuzsa yollamam tabıkıı.....
hee aynen onu dıcektım ben bılsem mesela bı yoğurt için agladıgını çocugumun ya yasaklayın derım evden yıyecek getırılmesını ya da ertesı gunu butun yogurtları yığarım orayayada alırım çocugumu kreşten
Hsg'mde hamile kalmama engel bir sorun çıkmadı, dr. larım başka bir problemde tespit etmediler bende... Yok çok şükür...![]()
ben bu sefer gideceğim dr dan çok umutluyum adetin 3. günü ve 21. günü tahlil yapılacak sonra tedavi başlayacak.Dr amcamın öğrencisi prof. luğunu amcam vermiş bakalım allah yardımcım olsun.
Anladım canım..
ben listeyi güncelleyince senide ekleyeceğim. şuan eşimi bekliyorum. yemek falan yer döndüğümde eklerim..
hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz bunlara hiç ve bu ay bebiş geliyor dersin bizee
bilmiyorum tatlim bakip görcez...
ya tatlicadim nasil yani, sen de mi?? hakkini korumadigi nerden biliyorsun?? korumasa zaten, bu sana mi ait dedigimde evet diyemezdi.. her cocuk bir degildir.. bazi cocuklar sorunlu, yani konusma problemleri var mesela.. her cocuk hakkini savunamaz, bu durumda da esitligi saglamak bize düsüyor.. inanmiyorum bunu dedigine... izinli olmayan cok yiyecek var zaten... yas grubu kücük cocuklarin, bir de yogurdu yasaklarsan geriye bir sey kalmiyor.. yani bi cocugun yalan söyleyip baska birinin yiycegini istemesi ne kadar sorun oldu böyle ya..
Nilüfercim sana zaten hic cevap vermiyorum sadece anne gözüyle bakiyorsun olaya.. resmen yargiliyorsun.. nerdem dem vuruyorsun.. yogurt yigiyorsun felan... iste zaten bu tarz annelerin olmasi sorun yaratiyorya...
ya tatlicadim nasil yani, sen de mi?? hakkini korumadigi nerden biliyorsun?? korumasa zaten, bu sana mi ait dedigimde evet diyemezdi.. her cocuk bir degildir.. bazi cocuklar sorunlu, yani konusma problemleri var mesela.. her cocuk hakkini savunamaz, bu durumda da esitligi saglamak bize düsüyor.. inanmiyorum bunu dedigine... izinli olmayan cok yiyecek var zaten... yas grubu kücük cocuklarin, bir de yogurdu yasaklarsan geriye bir sey kalmiyor.. yani bi cocugun yalan söyleyip baska birinin yiycegini istemesi ne kadar sorun oldu böyle ya..
Nilüfercim sana zaten hic cevap vermiyorum sadece anne gözüyle bakiyorsun olaya.. resmen yargiliyorsun.. nerdem dem vuruyorsun.. yogurt yigiyorsun felan... iste zaten bu tarz annelerin olmasi sorun yaratiyorya...
doğru cnm vurduktan sonra bende çok karşılaşıyorum kızıma vurulma durumlarıyla ama bu tarz tepkilker bana göre değil ben o an hemen kızıma yönelip onun ilgisini başka yerlere çekerim bi bakarımk,i 5 dk sonra oyuna devam benim kızım öle ağlayan tutturan bi çocukta değidir Allahtan
Tamam canım, teşekkür ederim... Hadi bakalım inşallah dualarımızla uğurlu geliriz birbirimize ve liste en kısa zamanda gönlümüzün muradı o güzel haberlerle dolup taşar... :))
inşallah canım ...allah hepimizi güldürsün hayırlısıyla tutunsun bebişler allah ın izniyle
yok tatlim, nasil davranmasi gerekigini bilmeyen cok.. hele bir de burdakileri görsen.. hepsinin kültürü farkli... rus mu dersin arap mi, yani bin türlü millet.. yani kültür farkli olunca beklentiler de farkli olyuor.. mesela türk olarak ben birakmiyorum ki kötü kelimeler kullanilsin.. ama ruslar coooook daha rahat bu konuda.. mesela bi arap da mutvak caminin önünde camasir katalogu görünce kiyameti koparmisti, benim cocugum bunlari görüyor diye, ki o katalogun durdugu yer mutvak cocuklarla ilgisi bile olmayan bir yer... yani bilip bilmeden yargilandim ya acayip sinirliyim su an.. ellerim bile titriyor yani o derece...
ama maalesef her anne senin dedigin gibi yapmiyor, ben gördümki bi annenin sen de ona vur diye gösterdigini.. yani kendi dilinde konusuyor ama el hareketlerinden ve pesine cocugun yaptigindan kadinin ne dedigini anlyioruz.. sen diyorsunki dikkatini baska tarafa cekerim.. ama bazen anneler cocuklarini olayin üstüne itiyorlar..
yok tatlim, nasil davranmasi gerekigini bilmeyen cok.. hele bir de burdakileri görsen.. hepsinin kültürü farkli... rus mu dersin arap mi, yani bin türlü millet.. yani kültür farkli olunca beklentiler de farkli olyuor.. mesela türk olarak ben birakmiyorum ki kötü kelimeler kullanilsin.. ama ruslar coooook daha rahat bu konuda.. mesela bi arap da mutvak caminin önünde camasir katalogu görünce kiyameti koparmisti, benim cocugum bunlari görüyor diye, ki o katalogun durdugu yer mutvak cocuklarla ilgisi bile olmayan bir yer... yani bilip bilmeden yargilandim ya acayip sinirliyim su an.. ellerim bile titriyor yani o derece...
ama maalesef her anne senin dedigin gibi yapmiyor, ben gördümki bi annenin sen de ona vur diye gösterdigini.. yani kendi dilinde konusuyor ama el hareketlerinden ve pesine cocugun yaptigindan kadinin ne dedigini anlyioruz.. sen diyorsunki dikkatini baska tarafa cekerim.. ama bazen anneler cocuklarini olayin üstüne itiyorlar..