-
- Konu Sahibi GuzeLKadin
evet ben ictim .. dunya varmis .. devamda edemicem sisligim gidene kadar icerim sonra yine birakicam
uzgunum
ama cokta pismanim
siz bana bakmayin yakindir birakmam off off
simdi 2.yi icip yaticam cok rahatladim ;(
Yaren 5 yil birakip sonra yenidenmi basladin ? onca yildan sonra yine iciyor mu insanozluyorsun degilmi onunla gecirdigimiz zamanlardaki gibi mutlu olamicaz saniyor insan ama hersey kafada bitiyor sanirim
ama sen 5 yil icmeyip sonra ictigin sigara guzel geldimi anlatsana biraz cnn skkin oldgu bir zamandami ictin ne oldu valla uzuldum
ben 1 sene icmezsem yani canim istesede icmem herhalde yaa ahh keske olsa o kadar bakalim ben dun kacamak yaptim ama kimse duymadi gormedi yok oyle birsey bugun 4.gunum kolay gelsin herkese
ay ne güzel bir sürü olmuşuz. ben bu sabah uyandığım da bile ağzımdaki o iğrenç tat ile uyandım. işin ilginci sigara içerken uyuyamayan ben şimdi de uykuya dalmakta zorlanıyorum. geceleri de derin uyuyamıyorum. sizde de böyle bir durum var mı. benim de bugün 3. günüm.
5 yıldan sonra başlayan arkadaşım. ya nasıl oldu ya. ben 6 aydan sonra başladım. köpekler gibi pişmanım.
4 gündür sürekli yiyorum ne güzel vermiştim kilolarımı şimdi biraz alırım sanırım.