2012 yilbasinda birakicak olanlar!!!!!!!

çocuğu uyuttum. sporumu yaptım. duşumu aldım. evi toprladım. ve günün ilk ciddi krizine girdim. hadi bakalım hayırlı olsun. beynim başladı oyun oynamaya. bir tane iç yat. birşey olmaz. ya aslında sadece akşamları yemekten sonra bir tane içsen mi acaba????? ilk günde pek kazancım yok aslında. ama şunlar oldu. eşim de akşam hiç sigara içmedi evde. o nedenle ev misler gibi. uzun zamandır ilk defa oğlumla bu kadar uzun birarada oldum. çünkü sigara içmek için zırt bırt mutfağa gitmem gerekmiyordu. ve beni bugün gelip gidip öptü. bakın ben bunları yazarken de kriz gitti. birazdan uykuya gidip sigarasız bir sabaha uyanacağım...herkese iyi geceler...

SLD nasil gecti gecen icmedin umarim? eilk gunlerde gece krizleri cok fena ya.. Ben dun mahfoldum artik beynim turlu turlu oyunlar yapmaya basladi dolabta bira vardi aldim 2 tane ictim
sigara icemiyorum diye ictim biliyormusun:S:S dert yaptim:) ama esime soledim icmeden once sigara istersem sakin verme dedim oda ne dedi biliyormsun al ic bir tane rahatlarsin dedi:) ama ben icmedim:=)

cok mutluyum icmedigim icin cok oksuruyorum bu ara gicik gicik bogazlarim ama unutmaya basladim artik krizlere karsi daha sakinim iste bu kivama gelmeyi istiyordum hep bundan sonra hayatimda yok istesemde kolay kolay icmem artik birde olips sekerler var naneli boyle aksamustu onlardan atiyorum agzima mis gibi oluyor hic aklima sigara gelmiyor diyebilirim..

simdi turk kahvemi iciyorum misler gibi opuyorum herkesi birakanlar biraz azim biraz gayret hic kolay degil bu is hemde hic !

merhaba
dün gece içmedim. ama gece de nedense uykum çok bölündü. bugün de şu ana dek hiç kriz yaşamadım. ama biliyorum akşam vuracak yine. dün akşam ki gibi erkenden yatmayı planlıyorum. sizde durumlar nedir...

2. günü de sağ salim bitirdim. şimdi hemen yatıyorum. bugün de rahat geçti diyebilirim. bakalım yarın nasıl olacak. arkadaşlar bana destek olacak kimse yok mu yaaa. nereye kayboldunuz.

Ben icmek uzereyimm su an cildiriyorum karnim tas gibi feci gazim var delirmek uzereyim yardim..((((((((((((((

kilo aldim resmen yada bu bir bahane.. bilmiyorum.. ama sigarayi su an bir ceksem rahatlicam gibi hissediyorum off deliricem eger icersem kendimi asla affetmem cok pisman olucam biliyorum icmem icemem
bir tanecik icsem:S offff su iciyorum simdi 2 bardak sonrada yatiyorum su anki kriz hic gelmemisti ama canavari yok edicem bu gece gelme ne olur artik ya..

su iyi geldi gecti cok sukur.. ben yatar

Sld seninde 2 gun olmus guzel gidiyorsun basaricaz biz bu isi insallah

evet ben ictim .. dunya varmis .. devamda edemicem sisligim gidene kadar icerim sonra yine birakicam
uzgunum

ama cokta pismanim

siz bana bakmayin yakindir birakmam off off

simdi 2.yi icip yaticam cok rahatladim ;(

evet ben ictim .. dunya varmis .. devamda edemicem sisligim gidene kadar icerim sonra yine birakicam
uzgunum

ama cokta pismanim

siz bana bakmayin yakindir birakmam off off

simdi 2.yi icip yaticam cok rahatladim ;(

aaaaa oldu mu şimdi. o şişkinlik hep olacak. bu durumdan şunu çıkar. hayatında sigara olmadan wc ye bile çıkamıyorsun. düşünsene vücudunun durumunu. allen carr ı oku. yada izle. şişkinlik falan kalmayacak. ya bir de şimdi ben yalnız mı kaldım.

selam ben de pazartesi gününden beri içmiyorum. bugün 3. günüm. şimdilik iyi gidiyor gibi. benim gibi bir tiryaki 3 gün bile olsa içmemeyi başarıyorsa herkes başarır. sigaraya vereceğim parayı da biriktirmeye başladım.
ilk bir hafta zorlanacağımı biliyorum, ama geçecek.
şunu da biliyorum, yıllarca içmesem bile bağımlılığım geçmeyecek, tek bir nefes çekmeye bakar. bu kadar sıkıntı çektikten sonra tekrar başlayamam. aynı kısır döngüde dolanmak istemiyorum.

merhaba herkese
evet ben dun gece bir tane ictim 2.yi icmeden yattim cunku cok sinir oldum kendime. cok pismanim dun geceyi dusunmek bile istemiyorum yoluma aynen devam ediyorum olur degilmi kizlar?

sld aller car bugun bakacagim canim muhakkak okuyacagim bende aranizdayim. cok pismanim.. icmedim sayiyiyorum .. ne oldu gazim gectimi simdi? hayir tabikide kendi kendime kuruntu yapmisim

merhaba,
bende karar verdim bırakmaya. az önce son sigaramı içtim. yani umarım son olur.
karar verdim demek bile sıkıntıya sokuyor

Bu topiği şimdi gördüm ve hemen daldım. Bugün siğarasız 4. günüm biraz zorlanıyorum ama çok değil. Ben daha önce 1 defa bıraktım yine 1 ocaktı ve 5 yıl içmedim. 2,5 yıl önce yeniden başladım . ama bu son bir daha asla içmeyeceğim.

Yaren 5 yil birakip sonra yenidenmi basladin ? onca yildan sonra yine iciyor mu insan ozluyorsun degilmi onunla gecirdigimiz zamanlardaki gibi mutlu olamicaz saniyor insan ama hersey kafada bitiyor sanirim
ama sen 5 yil icmeyip sonra ictigin sigara guzel geldimi anlatsana biraz cnn skkin oldgu bir zamandami ictin ne oldu valla uzuldum

ben 1 sene icmezsem yani canim istesede icmem herhalde yaa ahh keske olsa o kadar bakalim ben dun kacamak yaptim ama kimse duymadi gormedi yok oyle birsey bugun 4.gunum kolay gelsin herkese

Yok canım bir süre sonra haç özlemiyorsun hatta çok çok mutlu oluyorsun bıraktığın için soranlara ilk zamanlar bıraktım diyorsun bir kaç yıl sonrada içmiyorum.İlk içtiğim sigara hiçte güzel değildi hatta çok midem bulandı. Benimki tamamen duygusal boşluğu yanlış doldurma oldu canım.Tayinimiz başka bir şehre çıkmıştı 12 yıldır yaşadığım yerden ayrılacaktım üstüne bide eşimin en yakın arkadaşının als hastası olduğunun anlaşılması gibi bahanelerle bir tane yaklar sonucu başladım. İçmediğim yıllarda bazen rüyamda içerken görürdüm kendimi öyle üzülürdümki ben bundan kurtulmuştum diye uyanınca nasıl rahatlardım anlatamam.Unutmadan daha önce bıraktığımda ilk günler gizli gizli günde 1-2 tane içiyordum ama 1-2 hafta sonra onuda bırakmıştım. Yani kaçamak yapanlar üzülmesin yılmasın yola devam.

ay ne güzel bir sürü olmuşuz. ben bu sabah uyandığım da bile ağzımdaki o iğrenç tat ile uyandım. işin ilginci sigara içerken uyuyamayan ben şimdi de uykuya dalmakta zorlanıyorum. geceleri de derin uyuyamıyorum. sizde de böyle bir durum var mı. benim de bugün 3. günüm.
5 yıldan sonra başlayan arkadaşım. ya nasıl oldu ya. ben 6 aydan sonra başladım. köpekler gibi pişmanım.

Oldu işte canım yukarda anlattım. Bende pişmanım ama zararın neresinden dönersen kardır işte.

4 gündür sürekli yiyorum ne güzel vermiştim kilolarımı şimdi biraz alırım sanırım.

bir gün birşeyleri bahane ederek kaldığımız yerden devam edeceğimizi düşünmek....

işte bu düşünce sigarayı bırakmayı zorlaştırıyor.

ben kendimden hiç ümitli değilim

ama hamile kalabilmek için bunu başarmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…