Bende iki buçuk ay önce sıgarayı bıraktım.Daha önce iki kere birer aylık başarısız denemelerim oldu ama beşledım tekrar.Çünkü çevremde başta eşim olmak üzere herkes sıgara içiyor.Sıgara sağlığımı etkiliyor ve bunun farkındayım,havalar soğumaya başlayınca afedersiniz ama hemen boğazım dolu oluyor ve sürekli balgam oluşuyor,biraz koşturmak zorunda kalırsam hemen nefesim kesiliyor ve bunlar beni korkutuyordu çünkü benim 8 yaşında ikizlerim var ve bana birşey olursa onlara kim bakacak diye düşündüm ve çocuklarıma bu kötülüğü yaşatmaya hakkımın olmadığına karar verdim.Arkadaşlarla birlikte sıgara içtiğim bir gün bu konuda konuşuyorduk ve ben sıgaramı söndürdüm bir daha içmiyeceğim dedim ve iki buçuk ay oldu.Evet çevremde sıgara içiliyor hala ama o ortamlardan kaçmıyorum çünkü kaçarsam bu sıgarayı bırakamıyorum anlamına gelir.Evet başta biraz sizi zorluyor ama kazancınızı düşününce daha kolay bu durumu atlatabilirsiniz.Bu arada 4 kilo aldım ama şimdilik bir sorun etmiyorum.Ayrıca kendinizi ödüllendirirseniz daha mutlu olursunuz,her ay sıgaraya ne kadar para veriyorsanız bu parayı biriktirin ve ay sonunda kendinizi ödüllendirin ben sıgarayı bıraktım bunu hak ettim deyip istediğiniz şeyi alın...Bu gerçekten çok kayiflii::)))
Aslında şuan tam sıgarayı bıraktım diyemiyorum çünkü 17 sene sıgara içip 2,5 ay içmememek...Daha yolun başındayım bunun için sıgarayı bıraktım demiyorum galiba sigara beni bıraktı diyorumm::))
Umarım sizlerde kolay ve sorunsuz bir şekilde sıgarayı bırakabilirsiniz.......