2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

burslar ekim-kasın-aralık gibi açıklanıyormuş.1 saat olucak hala bakamadım ya
Sağol cnm bakarsın umarım geç olsun da güç olmasın
Eveeeeeeeeeeet 2013 ygs-lys cilerde sohbete katılabilir mi ? Kızlar tavsiye edebileceğiniz kaynak ? Fizik Kimya Biyoloji için özellikle ?
hoşgeldin cnm ben fizikte esen yayınlarından çalışırdım ama sorularının hepsini çözemezdim onun yerine dershanedeki hocamdan soru isterdimm onu çözerdim.Biyoloji aynı şekilde esenden çalışırdım biyolojide pek zorlamaz kitap rahat rahat çözersin onun dışında kültür,fen bilimleri ,çözüm ben bunlardan soru çözerdim.
Kimya da da esen,çözüm ve dershanedeki hocalardan istediğim yaprak testler .
Başarılar şimdiden

Son düzenleme:
canım oturduğum şehir geldi çok şükür bölüm sosyoloji ilk tercihim gelmesede bunada şükür

geçmiş olsun neyden amlyat oldun??

nasılsın neler yapyosun bakalım

Cnm tebrikk ederim çok sevindim sana .
Lazerle gözümden ameliyat oldum çok şükür geçip gitti.Napıyım cnm okulların açılması için gün sayıyorum
sen ne yapıyorsun yurt çıktımı sana:26:?

Çok teşekkür ederim, farklı yayınevleri denemeliyim ilk zamanlarda, temelim var zaten, inşallah seneye bende müjdeyi buradan verebilirim

canım evim burda yurda gerek yok

arkadaşım için bakıyorum ama açılmıyo ya

napıyım bende gün sayıyorum evde çok bunaldımmm

Çok teşekkür ederim, farklı yayınevleri denemeliyim ilk zamanlarda, temelim var zaten, inşallah seneye bende müjdeyi buradan verebilirim

inşallah cnm temelin varsa birde başladığın şekilde temponu kaybetmeden çalışırsan istediğin yeri kazanırsın gözünde büyütme ki sorular senden korksun

Kızlarr sonuçlara bir ben mi bakmışım:26::26: ben sekme şeklinde açtım ordan öyle yenile yenile yaparak açabilmiştim bi deneyin isterseniz

inşallah cnm temelin varsa birde başladığın şekilde temponu kaybetmeden çalışırsan istediğin yeri kazanırsın gözünde büyütme ki sorular senden korksun

Benim biraz fazla çalışmam gerekiyor, diş hekimliği ya da eczacılık istiyorum, bilgisayar mühendisiyim aslında, radikal bir kararla işten ayrılıp sınava hazırlanacağım

kızlar kyk sonuçları açıklanmış çogumuz yedeklerdeyiz heralde umarım yedekde olan arkadaşlara hemn sıra gelir bende yedeklerde 588. soradayım ben tahmin ettiğim üzere bana gelmemiş zaten bunu bilerek bi yer ayarlamıştım artık hayırlısı

Kızlar bana yarı özel yurt çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…