2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

a.s sovalyemm hoşgeldin

esma kayıp aranıyor

ben kaçtım sonra görşrz iyi gecelr herkese

Son düzenleme:
kızlar selamm topıgımız hayırlı olsun
guzel olmus
esmadan ses yokmu hala
bu arada yazı tıpı nasıl degıstırılıyo kurcaladım ama bulamadım:44:

Esma'ya bişey mi oldu acaba ya :44:
Umarım sağlığı falan yerindedir
Yukarıda font yazıyo ya ordan değişiyo yazı şekli

kzlar hıc ummuyorum ama

2010 da yerlestırme sonucları 1haftada acıklanmış

sızce yarrın buyuk gun olabılır mı kı????

font nerede yazıyorkı onuda bulamadım kullnacı kontrol panelınden falanmı gırılıyor ılk nerden gırcez

bende hıc ummuyorum ama olsa super olur yarın kpss sonuclarını acıklarlar herhalde 31 gun olmus acıklanmayalı haftayadaaaa bızımkını dıye 17 sıne kıtledım kendımı ınsallah oteye atmazlar

Ben geldimm sonunda kızlar ya ne uzun sürdü işim Yarın önemli bi misafirim geliyoda işte hazırlanmak falan sürdü

[FONT=Arial Blackevet yagmurun ellerı
olmus canım bende hayal kuruyorum ama en buyuk yıkım bır yuksekogretım programına yerlesemedı
yazısıyla basbasa kalmak olur herhalde cunku 7 tane yazdım 4uımkansız 3u belkı hayırlısı artık ya offff ][/FONT]artık bekleyıp gorucez ama zamanda bı gecmıyo kı

ÖSYM'nin düzenlediği en kapsamlı sınavlardan YGS 24 Mart'ta, LYS 'ler ise 15-16 Haziran ve 22-23 Haziran'da düzenlenecek. Seneye girmeyi düşünen varsa haberi olsun :)

ÖSYM'nin düzenlediği en kapsamlı sınavlardan YGS 24 Mart'ta, LYS 'ler ise 15-16 Haziran ve 22-23 Haziran'da düzenlenecek. Seneye girmeyi düşünen varsa haberi olsun :)

aman yok kalsın ben almayayım 3. senem olacakona da bi daha girersem evlerden ırak kalsın

günaydın kızlar
keyifler nasıl bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…