hazırlık sınıfıda var iyi ki fransızca bilmiyorum ve bu sene okulda kurs da varmış ona da katılıcam umarım dersler kolay olur yurt işi zaten canımı çok sıkıyoama hazırlıktan sonra eğer geçebilirsen 1.sınıfta gitmeyi çok istiyorum parise
canım önemli olan senin içindeki istek.bi kaç ay zorlanırsın sonrası çorap söküğü gibi gelir
Saol canım,seninde bayramın kutlu olsun
saol canım teşekkür ederim ya kızlar devlet yurdunda mı kalcaksınız özel yurtta mı?
Çıkarsa devlet düşünüyorum ben
off bende başvurcam ama devlet yurtlareının şartları iyi degil diyolar kafam karıştı aslında ben yinede buyuk ihitimalle özelde kalabilirim bide i.ö zaten
Sen bilirsin,yapamam dersen özeli tercih et tabi[/QUbakalım ee sen npysn nasılsın hazırlıklara başladın mı
Sen bilirsin,yapamam dersen özeli tercih et tabi[/QUbakalım ee sen npysn nasılsın hazırlıklara başladın mı
Yok canım ya hiç öyle heveslerim yok
Sen başladın mı ?
Sen başladın mı ?
gideceğimize yakın başlar o telaşlar 2 ayağımız bi pabuça girer
canım geç tarihli kanunlaşsa bile mesela aralıkta 2012-2013 dönemi harcı alınmıcak denirse o zaman hesaplarınıza verdiğiniz harçlar yatırlır
geçen sene fazla alının harçların hepsi iade edildi çünkü en en kötü ihtimal 1 sene ödersiniz harç.
bu arada kızlar bilginiz olsun lisans ta örgün okurken öğrenci belgenizle aö bürosuna başvurduğunuzda ikinci ünv okuma hakkınız oluyo.lisans okuyanlar için önlisans yada lisans,önlisans okuyanlar için sadece önlisans programı seçme hakkınız var.bu kayıtlar kasım sonu gibi başlıyo.
genelde iibf okuyanlar değerlendiriyo bunu.öğretmenlik kazananlar içinde felsefe veya sosyolojiyi tavsiye ederim sınavsız hak varsa.olduki kpss ile atanamadınız dershanelerde rehber öğr. olarak çalışabilirsiniz branş öğretmeni olmak dershanede çok zordur.
iibf okuyanla riçinde banka sigorta,maliye vb bölümleri tavbsiye edebilrim
Sen başladın mı ?
bende hiç başlamadım canım zaten daha erken bi gidip kayıtlarımızı falan yaptıralım da yurt işide hal olsun yaparım artık zaten annemle babmda köye gidicek herşeyimi kendim halletmek zorunda kalıcam ama liste falan yaparım yavaş yavaş yoksa ben unuturda giderim heşeyi burda
gideceğimize yakın başlar o telaşlar 2 ayağımız bi pabuça girer
Beni hiç öyle bi telaş saracak gibi görünmüyo
Stres falan sıfır
bende hiç başlamadım canım zaten daha erken bi gidip kayıtlarımızı falan yaptıralım da yurt işide hal olsun yaparım artık zaten annemle babmda köye gidicek herşeyimi kendim halletmek zorunda kalıcam ama liste falan yaparım yavaş yavaş yoksa ben unuturda giderim heşeyi burda
Aynen yurt falan belli olsunda bi
Devlet mi olacak özel mi ona göre eşya götüreceğiz
Büyük eksikler olmazsa gittiğimiz yerlerde tamamlarız artık
Aynen yurt falan belli olsunda bi
Devlet mi olacak özel mi ona göre eşya götüreceğiz
Büyük eksikler olmazsa gittiğimiz yerlerde tamamlarız artık
tbi önce bi şı işlerimizi halledelimde canım sen kütahya matematik kazanmıştın dimi
tbi önce bi şı işlerimizi halledelimde canım sen kütahya matematik kazanmıştın dimi
Evet.....
.......
evet canım memnunum :) ben zaten başından beri bekliyodum.
Tek korktuğum tarafı ing hazırlık olması.
Bayramdan sonra ingilizce çalışmaya başlıycam.
kızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam
kızlar yurt başvuruları başladı.
sonuç açıklama sayfasında başvuracağımız adres verilmiş
ama sayfa açılmıyor.
nasıl yapacağım ?
kızlar yurt başvuruları başladı.
sonuç açıklama sayfasında başvuracağımız adres verilmiş
ama sayfa açılmıyor.
nasıl yapacağım ?