1 yıl hazırlık mı okuyacaksın,yoksa muaf olunuyo mu ?
1 yıl hazırlık okuyacağım canım. Muaf olunuyor aslında ama sonrasında dersler %30 ingilizce ve geçme notu 65. O yüzden okumak istiyorum hazırlığı. Hem ingilizcem gelişir belki bu sayede.
4 yıldansa 1 yıl daha mantıklı tabi
En rahat yıl hazırlıktadır derler
Nefes almış olursun
evet birçok arkadaşım da öyle diyor. Gezer tozar kocaeli'nin tadını çıkarırım artık :) tek ders ingilizce zaten.
eskişehir var mı kızlar
varsa emin olun çok sevecekisiniz :)
Tebrik ederim..benim de eşim dalga geçiyo benle .. 250 lik puanınla 500 lük yerleri yazarsan böyle olur diyokızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam
Tebrik ederim..benim de eşim dalga geçiyo benle .. 250 lik puanınla 500 lük yerleri yazarsan böyle olur diyoama puanım 348di..nebiliyim şansımı denedim işte..vardır her işte bizim göremediğimiz bir hayır..Açık öğretimle başlayalımda gerisi gelir inşallah..
Tebrik ederim arkadaşlar.
Ankara var mı?
kızlaarrr ben geldimm size iyi haberlerler geldimÇanakkale Onsekiz mart üniv. Çalışma ekonomisi İ.Ö kazanmışımmm
teşekkür ederim valla suan bi sorum yokşu anda çanakkaledeyim bi sorun varsa cevaplıyım :d
teşekkür ederim valla suan bi sorum yok
kızlaarrr ben geldimm size iyi haberlerler geldimÇanakkale Onsekiz mart üniv. Çalışma ekonomisi İ.Ö kazanmışımmm
eğer buranın yabancısıysan korkma sakın hemen kaynaşır insanlar
merhaba topic hayrlı olsun ben bıraz gec kaldım ama
bende bulundgm sehırde tekırdagda kaldım kızlar