2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

1 yıl hazırlık okuyacağım canım. Muaf olunuyor aslında ama sonrasında dersler %30 ingilizce ve geçme notu 65. O yüzden okumak istiyorum hazırlığı. Hem ingilizcem gelişir belki bu sayede.

4 yıldansa 1 yıl daha mantıklı tabi
En rahat yıl hazırlıktadır derler
Nefes almış olursun

kızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam

kızlarrrr sukurler olsun RABBIME kocaelı hemsırelıge yerlesmısım annemın esımın ve kardesımın ozellıkle sevıncını anlatamam
Tebrik ederim..benim de eşim dalga geçiyo benle .. 250 lik puanınla 500 lük yerleri yazarsan böyle olur diyo ama puanım 348di..nebiliyim şansımı denedim işte..vardır her işte bizim göremediğimiz bir hayır..Açık öğretimle başlayalımda gerisi gelir inşallah..

Son düzenleme:

evet canım hakkımızda hayırlısı bız bıyerden cabalayalım yuce yaradan kapı acıyor

kızlaarrr ben geldimm size iyi haberlerler geldim Çanakkale Onsekiz mart üniv. Çalışma ekonomisi İ.Ö kazanmışımmm

merhaba topic hayrlı olsun ben bıraz gec kaldım ama
bende bulundgm sehırde tekırdagda kaldım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…