2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

hayırlı olsun demek için uğradım kızlar
dilerim çoook ama çok güzel bi üniversite hayatı yaşarsınız

çok teşekkürler
ya kızlar adana yok muuu adana

Adana.. Burnuma geldi kebab kokusu. sabah vaktinde girişinde kokmaya başlar. Kampüsü güzel etnik faaliyeti bol dünya milletleriyle kaynaşıyormuş gibi hissedeceğin bi yer :) hayırlı olsun.

Bak bu soruyu sorarlar mühendis nedir?

Kıt kaynak bol kazanç tamam :))

çok sağol canımmm
öğretm dili ingilizceymiş ne halt yiyeceğim bilemiyorum
çalışmaya daha dün başladım içime doğdu heralde
burdan da bi arkadas bulsam fena olmayacaktı

çok sağol canımmm
öğretm dili ingilizceymiş ne halt yiyeceğim bilemiyorum
çalışmaya daha dün başladım içime doğdu heralde
burdan da bi arkadas bulsam fena olmayacaktı

Merak etme herkes şu an ne halt yiyeceğim diye düşünüyor:)) Alışırsın bi zaman sonra..

Oraya gidince bi süre tek olup gözlemlemeni tavsiye ederim etrafını. Hemen arkadaş bulmasan ii olur..

Merak etme herkes şu an ne halt yiyeceğim diye düşünüyor:)) Alışırsın bi zaman sonra..

Oraya gidince bi süre tek olup gözlemlemeni tavsiye ederim etrafını. Hemen arkadaş bulmasan ii olur..

burdan bi arkadasım var bu sene beraberdik ama erkek .. oda çukurova dişi kazanmış nasıl olur bilmiyorum gidip geliriz belki beraber

burdan bi arkadasım var bu sene beraberdik ama erkek .. oda çukurova dişi kazanmış nasıl olur bilmiyorum gidip geliriz belki beraber

Oradan varsa olur. Sonuçta önceden tanıdığın bi insan. Ama orada hemen arkadaş edinme valla neye uğradığını şaşarsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…