- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
Şekerlerimm azıcık halletmem gereken işler var da ondan çok bakamıyorum bi yarım saate gelicem tam olarakHepimize hayırlı olsun yeni arkadaşlarıda bekleriz
Yok canım o kadarda değil
Ne genç anneler var
Boyu kadar oğlu olupta ablası gibi görünen bi bayan vardı mesela kk'da
Şekerlerimm azıcık halletmem gereken işler var da ondan çok bakamıyorum bi yarım saate gelicem tam olarakHepimize hayırlı olsun yeni arkadaşlarıda bekleriz
Ne genç anneler var
ohh aramızda kpss çalışan kızlarda var ne güzell ahh bide ben başlayabilsem daha hiç bişey bilmiyorum napıcam sınavda acaba
Ne genç anneler var
ayy inş. valla çok isterim
:))selaaaammmmm
hoşbuldumm :)a.s hoşgeldin canımmm :)
bende sizdenim :) selam
ohh aramızda kpss çalışan kızlarda var ne güzell ahh bide ben başlayabilsem daha hiç bişey bilmiyorum napıcam sınavda acaba
Ne genç anneler var
Canım sen i.ö yazdın mı
İ.ö olsa kazanırsak belki çalışabiliriz :44:
doğrudur canm örnek veriyim arkadaşımın çocuğu anaokulunda öğrencimdi bu sene :))
yazmıştım adamın biri sildirdi canım malesef
yalnız değilsin canım bende daha başalamadım galiba sınava bir iki hafta kala çalışcam :44::44:
Adamın biri kin canım ya
Örgün daha iyi aslında
Benimde ortaokuldan arkadaşımın bebesi var
bende okadar hevesle başvurdum aman çalışırım nolcak dedim ama sınavdan sonra üstüme yorgunluk mu çöktü ne tembelliğim tuttu hiç çalışsasım gelmiyo
Benimde ortaokuldan arkadaşımın bebesi var
adamın biri sevgilim
bilmiyorum ne güzel uyurum akşamda okuluma giderim dedim ama olmadı