2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

canım şimdiye kadar alışamadıysan daha alışamazsınki babanla konuş olmuyosa ölüm değil yani çok çalışır daha iyisini kazanırsın istanbulda buda ders olur ben eminim byle olmasın diye çok çalışcaksn

Ablamda sana bi güvensem çalışacağına gel diyeceğim diyo
Bende çoook pişmanım çalışacağım diyorum ama :26:

Bilmiyorum ki okuldan bi öğren bence. :26:

Canım açık kapı kalsın diye dedim belki fikir değişirirse iş işten geçmiş olmasın bir ihtimal :26:

tatlım biliyorum çok doğru söylüyosunda ben düşünmüyorum bir daha gidecğini oraya başka yer bölüm olur ora olmaz bence tabi bilmiycem

tatlım sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım

İyiyim canım bugun meslek hocalarımı ziyarete gittim baya geç geldim çalışamadım.
Ama çalışma programı ayarladım kendime uyabilirsem iyi oldu gibi bu lysyide ekledim programa azar azar başlasam iyi olacak :KK61:

canımsın ne demek her zaman destek oluruz yeterki üzülme her şey iyi olacak inan böyle gitmez ailende diyordur ilk başlar normal alışamaması ama sen kararlıysan bişey demezler bence

Canımmmm inşallah dediğin gibi olur herşey
Öyle çok ihtiyacım var ki şu sıralar güzel şeyler duymaya,yaşamaya

canım en bnaşından okuyamadım hanggi bölüm v nerde okuosun?nedn dondurmak istıosun.ben 4.sınıf matematik okuo0rum hala aklımda sınava az hzırlanıp girmek var hiçbişe için geç degil unutma

Tercih dönemi bana tercih etme demiştin zaten bana :KK14:

Canımmmm inşallah dediğin gibi olur herşey
Öyle çok ihtiyacım var ki şu sıralar güzel şeyler duymaya,yaşamaya

Tercih dönemi bana tercih etme demiştin zaten bana :KK14:

canım her şey senin elinde imkansız diye bir şey yok çok çalışırsın kurtulursun güzel güzel ailenn yannda okulna gidip gelrsin istediğin bir bölümde olur süper olur ama zaman geçiyor canım 163 gün kalmış şurda sınava toparlan benim çok uykum var gözümü açamıyorum inş. başka zaman yine konuşruz byle üzülme sağlığından önemli değil biraz sabret düzelecek :) kendine iyi bak :KK16:

X