2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

:KK1::KK1::KK1: sağol canım dedim bir gideyim bakayım nasıl bir duygu hiç hevsli değildim tabi bölümdenmidir nedir :KK50:

ingilizce hocası çok kılmış ya beter ediyormuş 2.sınıftan bir kız gir sınava dedi

muafiyet diyorlardı canım bende tam bilmiyorum cuma günü dediler dilekçe falan yazacakmışız yani sınava girsemde bişey yapamayacagım için pek umutlu değilim

canım eğer geçmiş sınav örnekleri varsa onlara bir bak.
girenler varsa sor bi neler soruyormuş falan.
sanırım bu ingilizce derslerinden muaf olmak için. :26:

canım her hangi önemsiz bir gün gibi ya :KK1::KK1::KK1:

muafiyet sınavı haberim yoktu bugün duydum :KK50:

Ders falan yoktu değil mi,sınıfını falan gördün mü :KK1:
Arkadaşlar falan...
Bize kayıtta söylediler 28'inde olması lazım bizimkinin ama hazırlık için değil,göreceğimiz ing.dersinden muaf olmak için

Ders falan yoktu değil mi,sınıfını falan gördün mü :KK1:
Arkadaşlar falan...
Bize kayıtta söylediler 28'inde olması lazım bizimkinin ama hazırlık için değil,göreceğimiz ing.dersinden muaf olmak için

bizimde öyle canım ama ben muaf olamam ingilzcem 0 çünkü

ders yoktu kimse yoktu sınıfı gördüm ama belli bir sınıf yok canım atıyorum sosyolojiye giriş dersi 308 nolu derslikte psikolojiye girste 210 nolu derslikte bu şekilde

oda ders programnda yazıyodu çözdüm onuda :KK1::KK1:

bizimde öyle canım ama ben muaf olamam ingilzcem 0 çünkü

ders yoktu kimse yoktu sınıfı gördüm ama belli bir sınıf yok canım atıyorum sosyolojiye giriş dersi 308 nolu derslikte psikolojiye girste 210 nolu derslikte bu şekilde

oda ders programnda yazıyodu çözdüm onuda :KK1::KK1:

Anladım canım
Bende muaf olamam heralde :KK1:
Haftada kaç gün ders var genel olarak ?

2-3 ay boyunca İstanbul'dan git gel yapacaksın yani
Kaç saat mesafe ?

evet maalesef gidip gelicem.
trafik olmazsa 1.5 saat sürüyor. yani istanbulda trafiği biliyorsun zaten trafik olduğunda nerdeyse her yere 2 saatte gidiliyor. o yüzden şükrediyorum iö olduğum için trafiğe kalmıyorum :KK1:

X