2012 ygs/lys

Kızlar ygs için güvenderin konu anlatım tarih - coğrafya nasıl iyiyse çok geç kalmadan alayım diyorum

Selam kızlar.
Çok moralim bozuk.Bugün fen bölüm sınavı vardı ben hiçbir şey yapmadım.Lanet olası bir baş ağrısı yüzünden.30 fen sorusu vardı ama tek kelimeyle berbattı.Zaten 2 ders durup geldim eve dersaneden.
Çalışmalarım iyi gidiyordu ama böyle olunca moralim bozuldu.Hiç daha önce böyle olmamaıştı.Hem sıram iyiydi amaa
Rehber öğretmen de zordu boşver filan diye teselli etmeye calıştı.
42 gün kaldı umarım bu süre hepimiz için hayırlı olur.Karar verdim yarından itibaren adam akıllı çalışmaya başlıcam.
Yani umarım.

canım 42 gün küçümsenecek kadar az bir süre değil kİ :) çalışırsak elbette olur cnm :)

YGS heyecanı sardı beni geçen gün. Bu benim ikinci senem. Aslında bu sene daha rahat hazırlanıyorum. Kafam da baya rahattı kazanırım diyordum. Sınıfta bahsedilince birden bir korku kapladı içimi. Çalıştıkça bir yerlerden eksikler çıkıyor. Canımı sıkıyor. Yine de geçen seneye göre durumum daha güzel. İyiki geçen sene tercih yapmamışım diyorum. İstemediğim bir bölümü okumaktansa bir kere daha hazırlanmak daha iyi. Aman kızlar çalışın. Hepimiz kazanalım istediğimiz yerleri.

42 günde neler olmazzda bi başlayabilsem :l

ya cnm yapmayın böyle !!!! bak mesela benim ikinci yılım bu yıl... ben korkmuyor muyum?? korkuyorum...... stres yapmıyor muyum??yapıyorum... ama genede elimden geldiği kadar çalışıyorum... bugün oturdum gerçekten adam gibi çalıştım ve hep bu şekilde devam etcem sınava kadar... sizde öyle yapın... bak kendin demişsin 42 günde neler yapılmaz die... artık 40 gün var ama gene de var zamanımız.. herkes çalışsın.. hepimiz kazanalım bir yerleri ve inşallah ağustos ayında burada mutluluğumuzu paylaşalım birbirirmizle... madem sende bu süreçte neler yapılabileceğinin farkındasın hadi vakit kaybetmeden çalışmaya başla sende... herkes başlasın!!!!!!!! ALLLAH büyük :)

canım aynen bende heycanlanmaya başladım bir stres sardı beni... ama pes etmiyorum... ve benim de ikinci yılım... senin dediğine katılıyorum. istemediğim bir bölümü okumaktansa bir kere daha hazırlanmak daha iyi :) ben geçen yıl tercih yaptıydım ama gene de hep istediğim bölümleri yaptıydım. biliyordum olmayacağını ama istemediğim yerleri ve bölümleri hiç yazmamıştım :)

malesef benimde ikinci yılım tatlım.ama böyle sizden moral bulabilmek güzel.inşallah hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız:)

Bende bu sene 2. kez sınava gireceklerdenim istanbul olsun diye uğraşıyorum sınava az kaldı umarım hepimiz için en iyisi olur kızlar hepinize şimdiden başarılar

Bende bu sene 2. kez sınava gireceklerdenim istanbul olsun diye uğraşıyorum sınava az kaldı umarım hepimiz için en iyisi olur kızlar hepinize şimdiden başarılar

Ben de İstanbul için uğraşıyorum. Bakalım olur inşallah hepimizin istediği yer. :)

Ben şu anda okuduğum bölümü bıraktım.15 gündür çalışıyorum. Ama asıl tempo kitaplar elime geçince başlayacak.En önemli dönem son bir ay diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…