Bende bu sene sınava giricem.
Pdr istiyorum...
inşallah olur canım :) allah gönlüne göre versin inşallah :)))
Teşekkür ederim canım sizinde allah gönlünüze göre versin :)
yok yanlışlık tatlım ama ösymnin sitesinden sende bakabilirsin sınav takvimi var orda hepsi yazıyo bütün sınavlara girersen ayrı ayrı puanın hesaplanacak mesela sayısaldan MF-1 MF2 MF3 MF4 eşit ağırlıktan TM1 TM2 TM3 sözelden TS-1 TS-2 puanların hesaplancak bu puan türlerine göre tercih yapacaksın atıyorum bilgisayar mühendisliği için MF4 puanına göre tercih yapcaksın hukuk için TM2
şunuda söyleyeyim sözel için ygs lys3 ve lys4 sınavlarına girmen gerektiğini söylemiştim bu sınavlarda yaptığın netlere göre puanın hesaplancak matematik(lys1) yada fen bilimleri(lys2)sınavlarına girdiğinde burdaki yanlışların yada doğruların sözel puanını etkilemiycek eşit ağrılık içinde fen bilimleri ve sosyal bilimler sınavındaki yanlışların etkilemiycek
yani sınava az bir süre kaldı hepsine çalışmayı nasıl düşünüyosun ki canım ya benim tavsiyem bir alana yönelmen olcak yani o kadar çok konu varki hepsine çalışmana imkan yok hangi alanda iyiysen o alanda çalışman daha iyi olur bence :) :)
canım cok tesekkurlerr ama su var sımdı ben sayısal bölüm bitirdim amaa kac sene gectı suan sıfırım yani ://
tm den gırsem ben meslek lısesı cıkıslıyım tm cılerın ısı daha zor olcakmıs dıee duydum ://
eee ben napıyım sımdı neyee calısıyım nerden baslıyı m kı bıde kpss ye hazırlanıroym bendepuuf ne bıcım yapmıslar onceden tek sınav vardı gır sınava al puan kazandıysan gıt kazanamadıysan oturdu :))
sagopam ;
canım msj.ını gördüm ama benim özelden msj atabilmem için site içerisinde 100 mesaj yazmam gerekiyormuş ama daha dolmadı bu 100 mesaj o yüzden msj atamadım sana kusura bakma
evet fark ettim geç oldu ama sorun değil canımburdan sorayım hangi üni istiyosun
canım ilk olarak gönlümden geçen şehir ankara :) en yakın arkadaşım hacettepe.de okuyor:) bende hacettepeyi çok istiyorum:) arkadaşımla aynı yurtta kalmayı,üniversite yıllarımızı da birikte geçirmeyi çok istiyorum:) ama hacettepe olmasa bile ankara olsun yani!!!!! :) sen hangi şehri istiyorsun canım??
ben malatyada yaşıyorum burda okumak istiyorum ama pdr olsun da fark etmez bana her yer malatya olur
evet canımm yaa olsun da pdr bişey değil neresi olursa olsun :)) ailenle birlikte olman yaşadığın şehirde okumak istemen çok güzel ama ayrı kalıp hayatı öğrenmekte gerekiyor:) sonuçta yarın birgün öyle ya da böyle evlencez ya da başka bir şekilde yanlarından gitcez az görüşcez alışmak lazım :) bak ben kıbrıs.ta yaşıyorum türkiye.de okumak fikri çok güzel geliyor kulağıma bir yandan da diyorum o kadar uzağa nasıl gitcem ama sonra da diyorum ki olsun da zamanla alışırılır buna da :))))[/QUOT
evet alışıyo insan :)
evet canımm yaa olsun da pdr bişey değil neresi olursa olsun :)) ailenle birlikte olman yaşadığın şehirde okumak istemen çok güzel ama ayrı kalıp hayatı öğrenmekte gerekiyor:) sonuçta yarın birgün öyle ya da böyle evlencez ya da başka bir şekilde yanlarından gitcez az görüşcez alışmak lazım :) bak ben kıbrıs.ta yaşıyorum türkiye.de okumak fikri çok güzel geliyor kulağıma bir yandan da diyorum o kadar uzağa nasıl gitcem ama sonra da diyorum ki olsun da zamanla alışırılır buna da :))))[/QUOT
evet alışıyo insan :)
evet canım öyle tabi ki :)) hepimiz için hayırlısı olur inşallah :)))
evet canım öyle tabi ki :)) hepimiz için hayırlısı olur inşallah :)))
inşallah tatlım çalışmaya devam
inşallah tatlım çalışmaya devam
evet bitanem çalışmaya devammm
pes etmek yoooooookkkk
evet bitanem çalışmaya devammm
pes etmek yoooooookkkk
:13::109: aynen
:13::109: aynen
:) :):129::129::129::129::129::129:
İyi seneler yoldaşlar
Hepimizin istediği bölümü kazandığı bi yıl olur umarım
inş. canım :) herkese mutlu, başarılı, sağlıklı, bol kazançlı bir yeni yıl dilerim 2011 de kaçırdık 2012de yakalarız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?