2012 ygs/lys

canım cok tesekkurlerr ama su var sımdı ben sayısal bölüm bitirdim amaa kac sene gectı suan sıfırım yani ://
tm den gırsem ben meslek lısesı cıkıslıyım tm cılerın ısı daha zor olcakmıs dıee duydum ://
eee ben napıyım sımdı neyee calısıyım nerden baslıyı m kı bıde kpss ye hazırlanıroym bende puuf ne bıcım yapmıslar onceden tek sınav vardı gır sınava al puan kazandıysan gıt kazanamadıysan oturdu :))

hangi mesleği yapmak istiyosan ona yönel canım boşver zorluğunu şunu bunu bu yıl çalış gir sınava olmazsada temel oluşturmuş olursun en azından diğer yıl daha iyi olursun :)

sagopam ;

canım msj.ını gördüm ama benim özelden msj atabilmem için site içerisinde 100 mesaj yazmam gerekiyormuş ama daha dolmadı bu 100 mesaj o yüzden msj atamadım sana kusura bakma

sagopam ;

canım msj.ını gördüm ama benim özelden msj atabilmem için site içerisinde 100 mesaj yazmam gerekiyormuş ama daha dolmadı bu 100 mesaj o yüzden msj atamadım sana kusura bakma

evet fark ettim geç oldu ama sorun değil canım burdan sorayım hangi üni istiyosun

evet fark ettim geç oldu ama sorun değil canım burdan sorayım hangi üni istiyosun

canım ilk olarak gönlümden geçen şehir ankara :) en yakın arkadaşım hacettepe.de okuyor:) bende hacettepeyi çok istiyorum:) arkadaşımla aynı yurtta kalmayı,üniversite yıllarımızı da birikte geçirmeyi çok istiyorum:) ama hacettepe olmasa bile ankara olsun yani!!!!! :) sen hangi şehri istiyorsun canım??

ben malatyada yaşıyorum burda okumak istiyorum ama pdr olsun da fark etmez bana her yer malatya olur

ben malatyada yaşıyorum burda okumak istiyorum ama pdr olsun da fark etmez bana her yer malatya olur

evet canımm yaa olsun da pdr bişey değil neresi olursa olsun :)) ailenle birlikte olman yaşadığın şehirde okumak istemen çok güzel ama ayrı kalıp hayatı öğrenmekte gerekiyor:) sonuçta yarın birgün öyle ya da böyle evlencez ya da başka bir şekilde yanlarından gitcez az görüşcez alışmak lazım :) bak ben kıbrıs.ta yaşıyorum türkiye.de okumak fikri çok güzel geliyor kulağıma bir yandan da diyorum o kadar uzağa nasıl gitcem ama sonra da diyorum ki olsun da zamanla alışırılır buna da :))))

İyi seneler yoldaşlar
Hepimizin istediği bölümü kazandığı bi yıl olur umarım

ben de pdr veya sosyal hizmet istiyrommm inşşş.herkesin gönlüne göre sonuçlanır bu arada geometriyle ilgili tavsiyelerinize dikkat etcem canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…