2012 ygs/lys

Ygs'ye nasil çalışıyorsunuz kızlarr kaynaklarınız ve kitap yayınlarınız neler???

Canım dershaneye gidiyorum ben haftada3 gün ders günü + bazı günler etüt alıyorum.
kaynak olarak da okyanus, zeka küpü, birey, arşimet, güvender ve fem kullanıyorum.
Kendime haftalı program yapıyorum çünkü evde olma ve çalışma saatlerim değişiklik gösterebiliyor okuldaki sınavlara göre falan da engelleniyor bazen çalışmam.
Öyle bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte ben.
bakalım hayırlısı olur umarım..

Ygs'ye nasil çalışıyorsunuz kızlarr kaynaklarınız ve kitap yayınlarınız neler???

bizim dersane farklı yayınlar verdi fem körfez fdd formül pi analitik final maltepe falan işte haftalık program yapıyorum bende tm bölümüm hergün mat çalışıyorum eksik kaldığım derslere göre değişiyo günlük çalıştığım dersler ama 3 derse çalışıyorum hafta sonlarıda tekrar yapıp soru çözüyorum :)

Harikasınz cnım ben dershaneye gitmeden çalışmak istiyorum evde test çözücem ama önce bi konu tekrarı yapmalıyım yabancı dil mezunuyum o yüzden ygsyi iyi yapmalıyım ki lys 5 de düşük almıyım :) o yüzden en iyi konu anlatım sence hangisi ygs için ?

yabancı dil mezunuyum bende yeniden gircem sınava hadi hayırlısı hepimiz için teşekkür ederim :) en iyi yayn ne sence konu anlatım ?

yabancı dil mezunuyum bende yeniden gircem sınava hadi hayırlısı hepimiz için teşekkür ederim :) en iyi yayn ne sence konu anlatım ?

coğrafya kesinlikle formül al çok güzel anlatmış matematikten fem konu anlatımı çok güzel diyolar bizim geometrici piyasadaki en iyi geometri kitabı femin konu anlatımlısı diyodu tarih fdd güzel türkçe fem yada birey iyi ne bileyim ben bunları beğeniyorum

Körfezin de kimyası fena değil. Zeka küpünün de türkçesi tavsiyedir :)

kızlar mat2.sınıfım
bölüm değişikliği istiyorum bu yıl
sınava gireceğim ama okulada devam
ediyorum şuan mat1 bitti geoya başladım
çok mu geç kaldım bilmiyorum yha:18:

kızlar mat2.sınıfım
bölüm değişikliği istiyorum bu yıl
sınava gireceğim ama okulada devam
ediyorum şuan mat1 bitti geoya başladım
çok mu geç kaldım bilmiyorum yha:18:

Mat bölümünde misin ne düşünüyosun peki? Öncelikle şunu söylemeliyim bence sağlam bi program yap ve kesinlikle uymaya çalış geç felan kalmassın programına uyarsan tabi.

Mat bölümünde misin ne düşünüyosun peki? Öncelikle şunu söylemeliyim bence sağlam bi program yap ve kesinlikle uymaya çalış geç felan kalmassın programına uyarsan tabi.

nisanın 1iymiş sınav 4ay var ama geometri hiç yok bende zaten üniyle devam ettiğim için vizeler yeni bitti
anca kaldırabildim başımı alttanlar2. sınıf dersleri çok ağır geliyo yemin ederim başımı yastığa koymakla uyumam
bir oluyo aslında sayısal çıkışlıyım türkçeyi ve sosyalide halletmem gerekiyo en azından mat bölümünü tamamen
halletsem çok rahatlıcam önerebileceğin geometri kitabı var mı
güvenderin lys geometrisi var ağır geldi bana başka bi kitap alıcam yada bu geometri beklediğimden daha zorrr

canım ben de üniyle beraber götürüyorum ondan sordum ben de matematik öğretmenliğinde okuyorum benim de vizelerim yeni bitti ama ben de tabi YGS LYS eksik konularıma ağırlık veriyorum canım ben sana geometriden öncelikle konu anlatımlı bi kitaptan çalışmanı öneririm mesela fem geo konu anlatımlı kesinlikle tavsiye ediyorum bunu çöz bakalım eksiğin kalıcak mı :)) YGS LYS diye geçmio sen fem geo konu anlatımlı al fen liselerinde dahi kullanılıyo kolaydan zora doğru gidiyo..En önemlisi de çözemediğin soruları illa ki çözdür canım inş kazanırsın :))

ne güzel öğretmenlikmiş senin ki dAha ne istion kıss:):)
bakayım femin yayınları güzel oluyo gerçi:)
çok saol tatlım

ne güzel öğretmenlikmiş senin ki dAha ne istion kıss:):)
bakayım femin yayınları güzel oluyo gerçi:)
çok saol tatlım

Tıp istiyorum canım. Hedefim olmazsa 2.tercihim diyetisyenlik olucak Rabbim inş hayırlısı neyse onu eylesin :)) önlümüzdekini de hayırlı eylesin )

Hım....
Umarım yapabilirsin ben 25 mat. ve fen yapamam sanırım
20 sos.da çok gibi benim için

Yeniden hesapladım düzeltiyorum şimdi onu
35.5 türkçe
12.5 mat
12.5 fen
25.5 sosyal yeterli olacak gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…