Canım kendine göre bir program bulman en doğrusu mesela sabahları kaçta kalkıyorsun yada derse en az kaçta oturabiliyorsun yada masada en fazla kaç dk ara vermeden durabiliyorsun yanı demem o kı kendin alıcaksın kağıdı kalemı elıne hımm şu saatte kalkarım sonra kahvaltımı yaparım işte biraz oyalanırım şu saatte derse oturruum 2 3 vs işte kaç saat çalışabiliceğine inanıyorsan o kdar çalşrm diye tek tek not alırsın ve planın ortaya çıkar... :)
Kolay gelsinnn
Kızlar eğer bi çalışma düzeni ya da program yaptıysanız neler yapıyorsunuz anlatabilir misiniz ben bi türlü uyamıyorum yaptığım programa :26:
Günde kaç soru çözüyosunuz kaç saat çalışıyorsunuz ?
Doğru söylüyorsun , eğer bir gün masa başında oturabilme yeteneği kazanırsam benim de programım olucak sanırım
eğer gerçekten unıversiteyı hayal edebiliyorsan yanı kazanmayı düşünüyorsan emın ol o masanın basından kalkmassın
bende geçen yıl masa basında duramıyordum ama bu yıl anladımkı yeterı kadar istememişim kazanmayı :)
sizin ne zaman başlıyo canım dersane hangisine yazıldın??
Canım ben finale yazıldım .
Bir haftadır başladı yenı eklenen konular anlatılıyor 'yazkursu' adı altında.
Aslında evde yatmamamız için hazırlanmış bir program hergun 3 saat ders görüyoruz bence çokta iyi oluyor dersameı sevıyorum
anladım tatlım hayırlısı :) :)
sen naptın hangı dersaneye yazıldın yada yazılıcaksın ?
yeni hamle ye yazıldım tatlım ben finale gitmiştim :) bu yıl hamleye yazıldım 20 eylülde dediğin gibi yaz kursu mu ne var 4 ekimdede başlıyo ya evde kafayı yiycem ben sıkıntıdan patladım toplu katliama sebep olcamgitcem başlıycam dersaneye ben onlar geç başlasın ne yapayım
git canım tabı git geç kalma başla sende hocalarla filan tanış yenı dersaneye gidiyosun hem .)
bu gece son gecemartık tam anlamıyla çalışma zamanı geldi çoktan geldide geç kaldık işte neyse :) deneme olduğumuzda sonuçları söylemek için gelirim bir tek herkese başarılar diliyorum inş. herkes istediği bölümü kazanır
12. sınıfta hayallerime yetecek kadar çalışmadığım için bu sene ben de mezun kategorisindeyim.Hadi bakalım inşallah herkes kazanır istediği yerleri.
Konuyu açıp ardından kaybolan,sizleri okuyup kendisi yazmayan ygs-lys takmayan konu sahibiniz işte burda =)
Hosgelmis konu sahibi sanırım test çözmekten gelemediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?