2012 ygs/lys

ben de bu sene girdim ve 415 puan yaptım ama istediğim bölümün puanına yetmedi 2 seneden beri dersaneye gidiyordum puanımda tutmayınca ailem aşırı tepki gösterdi beni anlayışla karşılamadılar bu senede boyle olur diye cok korkuyorum :2:

hangi bölümü istiyosun?? benide dersaneye göndermiycekti babam aşırı tepki gösterdi annemle ikna ettik sonunda yazıldım.söz verdim ikisinede kazancam diye bence korkma seneye daha iyi olcağından eminim :) :)

hangi bölümü istiyosun?? benide dersaneye göndermiycekti babam aşırı tepki gösterdi annemle ikna ettik sonunda yazıldım.söz verdim ikisinede kazancam diye bence korkma seneye daha iyi olcağından eminim :) :)

marmara üni hukuk fakültesi istiyorum. ben de bu sene dersaneyle bırlıkte hazırlanıcam yıne. umaruım dediğin gibi olur:):) sana da başarılar :)

marmara üni hukuk fakültesi istiyorum. ben de bu sene dersaneyle bırlıkte hazırlanıcam yıne. umaruım dediğin gibi olur:):) sana da başarılar :)

teşekkr ederim meslekdaşımm ankara hukuk'u kazanma inancım yok ama hedefimi yüksek tutuyorum :)

Kızlar merhaba ben 4 yıllık bir üniversite bitiriyorum. Bu sene tekrar sınava girip 2 yıllık bir bölüm daha bitirmek istiyorum.
Ama bu değişen sistem hakkında hiç bir bilgim yok.. Eşit ağırlık mezunuyum. Seçeceğim bölümse muhasebe. ygs 6 ile alıyormuş. Hangi sınavlara girmem gerek?
Sınava kayıtlar ne zaman olacak?
Bir de bu ygs nedir lys nedir ? Özellikle öss zamanında sınava girip değişen sistemi bana açıklayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum kızlar..

Şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Öss girmedim ama ablam girmişti biliyorum
Ygs dene sınav össdeki 1.bölüm
Lys dene sınav ise 2.bölüm
Ygs-6 ile yerleşecekseniz 1Nisan yapılacak olan sınava girmeniz yeterli olacaktır
Türkçe,Matematik,Sosyal ve Fen çözeceksiniz
2 yıllık bölümler ve meslek yüksek okulları ygs den alıyor

Kızlar eğer bi çalışma düzeni ya da program yaptıysanız neler yapıyorsunuz anlatabilir misiniz ben bi türlü uyamıyorum yaptığım programa :26:
Günde kaç soru çözüyosunuz kaç saat çalışıyorsunuz ?

Çok çok teşekkür ederim canım bana çok yardımcı oldun

Canım kendine göre bir program bulman en doğrusu mesela sabahları kaçta kalkıyorsun yada derse en az kaçta oturabiliyorsun yada masada en fazla kaç dk ara vermeden durabiliyorsun yanı demem o kı kendin alıcaksın kağıdı kalemı elıne hımm şu saatte kalkarım sonra kahvaltımı yaparım işte biraz oyalanırım şu saatte derse oturruum 2 3 vs işte kaç saat çalışabiliceğine inanıyorsan o kdar çalşrm diye tek tek not alırsın ve planın ortaya çıkar... :)
Kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…