bu yıl sanırım ben baya kendiliğimden ders çalşcam dersaneye bir fizik öğretmenı gelmiş allahım mükemmel adama hayran kaldım sırf ona soru sorablmek için bisürü çalşcamm
2012'deki YGS SINAVINA 206 GN 11 SAAT 2 DAKKA 49 SANYE VAR... link açılıyomu kızlarinş. açılır şimdi bazıları kızcak bana ama çalışmayı çok etkiliyo insan daha çok çalışıyo o yüzden
öyle hocaların gerçekten çalışmaya çok faydası oluyo
Mahvettin benı mahvettn
kazanıcam gülüm bu yıl kaçarı yok kazanıcaz bak seneye buradan haberlermızı vericez brbrmıze :):):)
ehehe...yazilanlari okuyunca cok guldum bizim dersanede de hayran olunasi bir geometri ogretmeni var...ben de haliyle hayranim adamakeske sevmedigim bir ders oslaydi geometri bir ise yarardi bari hayranligim
ben de bayramda salmistim ama dersane de tekrar baslayinca calismaya basladim. dersaneye gidiyorsaniz eger verilen testleri verildigi gun cozun bir de kendi kaynaklarinizi da olabildigince halletmeye calisin yeter bence. Vaktiniz kalirsa dersaneye gitmeden once o gun anlatilcak konuya onceden bi goz atmak da baya ise yariyo daha iyi anlasiliyo dersler. simdiden tum mat- 2 konularini bitirenler falan var bizim sinifta, beni de telaslandiriyolar ama cok abartmaya telasa gerek yok saniyorum ki simdilik. kolay gelsin hepimize
bende bizim dersanedeki geometriciye hayrandım valla utanıyodum ki soru götüreyim yane ilginçti ya bende kendime gülüyorum
ehehe...yazilanlari okuyunca cok guldum bizim dersanede de hayran olunasi bir geometri ogretmeni var...ben de haliyle hayranim adamakeske sevmedigim bir ders oslaydi geometri bir ise yarardi bari hayranligim
ben de bayramda salmistim ama dersane de tekrar baslayinca calismaya basladim. dersaneye gidiyorsaniz eger verilen testleri verildigi gun cozun bir de kendi kaynaklarinizi da olabildigince halletmeye calisin yeter bence. Vaktiniz kalirsa dersaneye gitmeden once o gun anlatilcak konuya onceden bi goz atmak da baya ise yariyo daha iyi anlasiliyo dersler. simdiden tum mat- 2 konularini bitirenler falan var bizim sinifta, beni de telaslandiriyolar ama cok abartmaya telasa gerek yok saniyorum ki simdilik. kolay gelsin hepimize
O mat2 şimdiden bitirenlerin çoğu ocak-şubat gibi kopacak çalışmaktan
O mat2 şimdiden bitirenlerin çoğu ocak-şubat gibi kopacak çalışmaktan
netten ders videosu izleyen var mı acaba??? az önce ztv ye baktım iyi anlatıyo ekol hoca körfez video da var evde hazırlanan hazırlanmayan herkes için
Ben körfez takılıyorum fena değil ekolden iyi ama :):):)
evet körfez ekolden iyi ztvde körfezden iyi bence
Yalnız üyelık için para istiyorlar bu sende mı para yatırıpta uye oldun buraya :?
yoo para yatırmadım bildiğime göre alınmıyo para yatırılmadan üye olunmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?