2012 ygs/lys

ehehe...yazilanlari okuyunca cok guldum bizim dersanede de hayran olunasi bir geometri ogretmeni var...ben de haliyle hayranim adama keske sevmedigim bir ders oslaydi geometri bir ise yarardi bari hayranligim

ben de bayramda salmistim ama dersane de tekrar baslayinca calismaya basladim. dersaneye gidiyorsaniz eger verilen testleri verildigi gun cozun bir de kendi kaynaklarinizi da olabildigince halletmeye calisin yeter bence. Vaktiniz kalirsa dersaneye gitmeden once o gun anlatilcak konuya onceden bi goz atmak da baya ise yariyo daha iyi anlasiliyo dersler. simdiden tum mat- 2 konularini bitirenler falan var bizim sinifta, beni de telaslandiriyolar ama cok abartmaya telasa gerek yok saniyorum ki simdilik. kolay gelsin hepimize

bende bizim dersanedeki geometriciye hayrandım valla utanıyodum ki soru götüreyim ya ne ilginçti ya bende kendime gülüyorum

O mat2 şimdiden bitirenlerin çoğu ocak-şubat gibi kopacak çalışmaktan

evet 'hızlı koşan at çabuk yorulur' zaten rehber öğretmenleri ilk başlarda fazla yüklenmeyin gittikce arttırın diyolar ama vicdan rahat bırakmıyo işte

evet 'hızlı koşan at çabuk yorulur' zaten rehber öğretmenleri ilk başlarda fazla yüklenmeyin gittikce arttırın diyolar ama vicdan rahat bırakmıyo işte

netten ders videosu izleyen var mı acaba??? az önce ztv ye baktım iyi anlatıyo ekol hoca körfez video da var evde hazırlanan hazırlanmayan herkes için

2012 Ygs ve Kpss'ye gireceğim yavaştan yavaştan çalışıyorum inşallah olur bir senemi kaybetmek istemiyorum.
Hem ben yaparım diyorum hem de korkuyorum bilmiyorum ne olacak böyle halim :18:

şimdi anladım bedava sadece 5 ders videosu izleyebiliyosun ayhh koptum yavv benimde 2 tane kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…