2012 ygs/lys

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum geçen yıl sınava girdim lakin pek buyuk birbaşarı göstermedim çünkü çalışmadım.s anadolu lisesi sayısal meznuyum bende fizik ve geometriden başladım çalışmaya sanırım biraz geciktim ama : )

bende kimseyle tanışmadım daha ama hoşgeldiin.
bende mezunum.
hangi şehirdesin, yazıldın mı dershaneye ?

bu yorumun içimi rahatlattı :)

uğur iyidir bence.geçen yıl uğura gittim izmirdeym bende.ama bu yıl fen bilimlerine gidicem

Ben Biyoloji Bölümü mezunuyum. Lafta okuduk işte.Şimdiki aklım olsa yazmazdım kesinlikle. 2012 de sınava giricem. Hedefim Psikoloji bölümü hadi bakalım:)

merabalar sayısal için kitap önerebilir miisniz lys ygs

Sayısal demişsin ama özellikle istediğin bir ders varsa onu da belirt derim

Hoşgeldin aramıza

Ben Biyoloji Bölümü mezunuyum. Lafta okuduk işte.Şimdiki aklım olsa yazmazdım kesinlikle. 2012 de sınava giricem. Hedefim Psikoloji bölümü hadi bakalım:)

Bölüm okumak zor diyorlar
Aramıza hoşgeldin

kızlar bende bu sene grdim sınava yerleştimde darısı isteyen herkese ve sizlere sayısal mezunuyum yrdımcı olblecgim brşey olursa seve seve :)

Kızlar ben de bu sene girdim biliosunuzdur,benim maratonum burada sona ermiş oldu :)
Hiç kapağını bile açmadığım soru bankalarım var,matematik,geometri vs.
Eğer isteyen olursa verebilirim İzmir'deyim aklınızda bulunsun :)
Hepinize şimdiden başarılar

hayırlı olsun öncelikle kızlar bendede final ve fem yayınalrı vr bol miktarda ihtiyaç olursa vereblrim

melyqe hangi alandasin bilmiyorum ama fm okuyan arkadaslarim da cok memnundu fne bilimlerinden. iyi ki fen bilimlerini secmisim. 11. sinifta bana final %50 gibi bir burs vermisti (burs sinavina girmedigim halde) o yuzden orayi tercih etmistim. bana hic bir sey katmadigi gibi ara mahalleden firlamis kilikli ogretmenleri iyice motivasyonumu dusurdu. Ben amerikan koleji ogrencisiyim, bir ders ogretmen bunu bilmeden bizim okulumuzun oss basarisini ve kimin hangi okula gittigini gosteren bir kagit getirip yerden yere vurdu okulumu. Yurtdisina gidenler var diye kucumsedi o bicim. Diger ogretmenler desen sinifin ilk iki sirasi disinda kimseye laflarini dinletemeyen tipler. Fen bilimlerinde ders sirasinda cit ciksa hemen duzen sagliyor ogretmenler. TM oldugumuz halde fizik vs de goruyoruz ygs icin, ama fenin f sini bilmeyen kisiler bile her seyi anlayabilir, o kadar iyi acikliyorlar. bu kadar sevecegimi bilseydim daha once dep giderdim oraya vallahi bugun dersane yok hayatimda eksiklik varmis gibi hissediyorum

definitely bu post senin icin de ayni zamanda. final babamin dersanesi olsa yine tavsiye etmem kimseye.

Merhaba hoşbuldum :) antalya manavgatta yasıyorum henuz yazılmadım dershaneye ama 2 yıldır olduğu gibi yıne finale yazılıcam .Ortam değiştirmek istemıyorum çünkü :)

Eğer mümkünse ben kıtaplarınıza talıbim ama yenı uye olduğumdan sanırım mesaj yazamıyorum :S:S sizinle iletişime geçmek isterim :)

Eğer mümkünse ben kıtaplarınıza talıbim ama yenı uye olduğumdan sanırım mesaj yazamıyorum :S:S sizinle iletişime geçmek isterim :)

Canım olur tabi ki,şimdi bi ayırıp bakacağım kaç tane boş kitabım var,hangileri olduğunu da söylerim sana bi şekilde iletişime geçeriz.
Yalnız İzmir'deyim ben sen neredesin?

Bölüm okumak zor diyorlar
Aramıza hoşgeldin
[/QUOTE]

Teşekkür ederim :)Bölüm okumak hakikaten zor ama esas zor olan emeklerinin karşılığını alamamak 4 yılımı verdim ama sonuçta 2 yıldır işsizim. 2 yıllık okuyup işe giren arkadaşlarım var esas insanın zoruna giden bu oluyor.
Yinede hayırlısı buymuş demekki geriye bakmanın anlamı yok :)

sayısal derken fiz kim biy mat dersleri için ben eski sistemdenin o yüzden karışıyo tekrar girim dedim özellikle biyoliijide :=) teşekkürler

Son düzenleme:
Canım olur tabi ki,şimdi bi ayırıp bakacağım kaç tane boş kitabım var,hangileri olduğunu da söylerim sana bi şekilde iletişime geçeriz.
Yalnız İzmir'deyim ben sen neredesin?

ben antalya manavgattayım bilgilendirirsen KITAPLARIN yayınevlerını falan birde fiyatını çok sevınırım canım : )

ben antalya manavgattayım bilgilendirirsen KITAPLARIN yayınevlerını falan birde fiyatını çok sevınırım canım : )

Canım ne fiyatı olur mu öyle şey ben ücretsiz vermek istedim sizler faydalanın diye
Yalnız kargoyla yollarsam kargo ücreti ödersin keşke yakın olsaydın özellikle izmir diye belirttim o yüzden :/
Karacan yayınlarının mat2 soru bankası var hiç kullanmadığım,3-4tane kadar pianalitik mat ve geo kitapları var
Esen yayınları konu özetli soru bankası 12.sınıf ve çözüm yayınları yaprak testleri...

ben de biyoloji bölümünü bıraktım bu yıl:13: çok doğru bir karar aldığıma inanıyorum ve çok huzurluyum:97: inş. istediğimiz yerleri kazanırız:13:

Eğer kargoyla bana yollarsan kargo ucretı ne kadara mal olur acaba :) kargoyla daha önce hiç işlem yapmadım o yuzden hiçbir fikrim yokta kıtaplardan daha pahalıya gelmesinde : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…