2012 ygs/lys

kızlaaar beni de aranıza alır mısınız ?
bende mezun grubunda olacağım. bu sene yan gelip yatıp hazırlanmadığım için olmadı.
ama olucak diğer sene inanıyorum. boğaziçi üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği istiyorum ben
sizler ne istiyosunuz ?

canım bende mezun grubundanım bu sene olmadı seneye inş. kazanıcam feme gittim kaynakları güzel femi bende ilk başta istemem demiştim ama sonra annemin ısrarı sonucu yazıldım iyi idare ettik yani kültürede abim gitmişti onunda kaynaklarından çözmüştüm sorular falan gördüğüm kadarıyla güzeldi ama bizim burdaki kültür dersanesini begenmediğim için istemedim tabiki karar yinede senin.

Hala karar vermiş değilim bilmiyorum ne olacak aslında uğur düşünüyodum ama uzak bıktım git gel yapmaktan
Bi yandan da işi şansa bırakmak istemiyorum mezunuz sonucta 1 sene daha şansımız yok

Benim de bu sene olmadı seneye inşallah :)

Hepimiz mezunuz bakalım inş herşey istediğimiz gibi olur

ben de 2012 de giricem ygs ve lys ye. fm ogrencisiydim bu sene tm ye geciyorum. nasi olucak bilmiyorum vallahi kafam cok karisik

Bende sayısalcıyım ama edebiyat sınavına girmeyi planlıyorum umarım sene içinde ufak ufak bakabilirim edebiyata

selam,
ben 29 yaşında evli ve 2 yaşında oğlu olan bir anneyim.
turizm seyehat işletmeciliği mezunuyum ama maalesef özel sektör
2003 te üniversiteden mezun oldum 2004 ten beridir bir turizm şirketinde çalışıyorum
ama özel sektör işte yarını belli değil (

bekarken hayat güzel geliyordu sevdiğim bölümdü turizm okudum sevdiğim işi yapıyorum
ama evlenince ve birde çocuğum olunca onun için herşeyin en iyisini istiyorum
ve en önemlisi devlet memuru olmadığıma pişmanım şimdi

uzatmayayım ben tekrar sınava hazırlanıyorum şimdi seneye girecem

ben düz lise türkçe matematik bölümünden mezundum
şimdi sınavlara puan türlerine bakıyorum bir sürü şey var
ee aradan kaç yıl geçti haliyle anlamakta güçlük çekiyorum

şimdi benim istediğim bölümler
sınıf öğretmenliği TM 2
Felsefe grb. öğretm. TM3

bu bölümlere girebilmem için hangi sınavlara hangi derslere çalışmam lazım

birde ben TS 2 veya YGS 5 puan türünden bir bölüme gidebilirmiyim?
ne yapmam lazım

lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
dersaneye karar veremedm ya off
bu arada bende mezunum aslında bu yıl istediğim yer oluyordu tarih bölümü istiyordum ben.ama 4 yıl sonra ne iş yapıcam öğretmenlikte açık yok formasyon kalktı falan.sözelciyim.bu yıl tmden giricem.deli cesareti gibi geliyor :S ama yapmak zorundayım işsiz kalmak istemiyorum.şu an kamu yönetimi istiyorum bakalım.mat2 yi yapabilirmiyim sizce.kaynak olarak ne önerirsiniz.basitten başlamam gerek mat 1 temelim bile çok az ki bu sene hem 1 hem 2 ye çalışıcam birde geometri var tbi (( geo 0 benim ders çalışmaya başladım.mattan özel derste alıcam

Bende dershaneye hala karar verebilmiş değilim
Birkaç yerle görüştüm ama içime sinen hiçbir yer yok

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar?
ben geometrinin tamamını bitirdim şuanda soru bankasından soru çözüyorum sadece.:13:
matematiğin çoğu bitti ama ara verdim çalışmıyorum matematiğe.
coğrafyaya ağırlık verdim buara ilk 3 konu bitti.:81:
türkçem iyi o yüzden şuan için türkçe çalışmayı düşünmüyorum.
tarih çok az çalıştım ona ağırlık vermeyi düşünüyorum.
sözel derslerde özet çıkarma kararı aldım. daha sonra sayısal ağırlıklı çalışıcam ve son 2 ay çıkardığım özetlere çalışıcam.:13:
tabi bi yandan da tercihleri bekliyorum ve inş. 2 yıllıklar tutmaz diye dua ediyorum. yeni yönetmeliğe göre dgs ile geçişlerde 1. sınıftan başlancakmış artık
off neden tercihlerden önce görmedim ki ben bu durumu

Bende dershaneye hala karar verebilmiş değilim
Birkaç yerle görüştüm ama içime sinen hiçbir yer yok
ben fen bilimlerine gitmeye karar verdim.

iyi ilerliyosun bence

ben fen bilimlerine gidiyorum hizlandirma bu pzt basladi hatta 10 dk sonra evden cikicam dersaneye gitmek icin kesinlikle cok cok kaliteli bir dersane butun ogretmenler cok profesyonel. gecen sene finale gittim bu kadar rezalet bir yer olamaz koyun surusu gibi davraniyorlar ogrencilere, merkez sube bir de...fen iblimlerinden sasmamak gerekmis keske hep oraya gitseydim

lise sonlar siz ne yaptınız dersane başaldı mı ?
bizim dersanede pazartesi hızlandırma başladı şu an her şey çok iyi gidiyor umarım böyle devam eder

lise sonlar siz ne yaptınız dersane başaldı mı ?
bizim dersanede pazartesi hızlandırma başladı şu an her şey çok iyi gidiyor umarım böyle devam eder

Sen şimdi yazınca aklıma geçen yaz geldi ağustos sıcağında düşerdim dershane yollarına
Umarım bütün yıl şimdiki gibi iyi geçer de
Benim gibi 1 sene beklemek zorunda kalmazsın

kızlar sonuçlar açıklandı, kazanmak istemiyordum kazanamadım mutluyum
en yakın zamanda dersaneye yazılıcam ama hangisine?:44:
izmirde dersane önerilerinizi bekliyorum
final, uğur, fen bilimleri... bunlar var aklımda ama emin değilim. önerilere açığım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…