yok cnm ya olmadı daha doğrusu annemin istediği yer olmadıkadın hasta oldu bende mecburen tercih yapmadım.440,279 puan aldım sıralamamda 47.800 idi. yani ygs beni mahvetti geçen sene .Siteye de doğru düzgün uğrayamadım ygs ile ilgili konuların olduğu bölüm tamamen aklım çıkmış.Sen yerleştinmi,felsefe istiyordun sanırım olmuştur inş.
ladyevil tebrik ederim çokkkk mutlu oldum senin adınaokulunda bölümünde çokk güzelll.ayakkabının altına gamze yaz belki seneye bende senin yanına gelirim
Olsun,bu sene mutlaka olur senin istediğin yer
Puanın da hiç fena değilmiş ama annen tıp istiyordu sanırım :/
Evet ben felsefe ya da sosyoloji istiyordum sosyoloji kazandım,Hacettepe'deyim
tebrik edreim cnmm :) bende tekrar hazırlanıyorum... hacettepe okul öncesi en çok istediğim yer ve bölüm :)
kaç puan yaptın geçen yıl cnm ?
[SIZE=1]bugünn 200 soru matematik1 çözdüm kimyasal yasalar-tepkimeler ve genetik çalışıcam şimdide[/SIZE]
sagopam o kadar çok sıkıldımki artık çalışmaktan geçen sene gitmediğime pişmanım.bugünde kardeşimin öğretmeni eve geldi (kardeşimle ben farklı dershanelerdeyiz) gece 2'ye kadar çalışıp sabah 6 da kalkıp durmadan çalışan öğrenciler olduğunu yani böyle rakiplerimizinde olduğunu söyledi.moralim bozuldu ama yinede birazda olsa hırslandırdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?