• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs/lys için bugün ne yaptım?

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Kızlar bu aralar bende çalışma azmi tamamen kayboldu.Burada gün içinde ne çalıştığımızı kaç soru çözdüğümüzü yazalım hem birbirimizi çalışmaya teşvik ederiz hemde belki birbirimizden utanırda daha çok çalışırız.mesela ben bugün cümlede anlamdan 100 soru ,düzlem aynalardan 100 soru çözdüm.Bakalım sizler neler yaptınız?:34:

gamzeda,2011'den tanıyorum seni
Hiç uğramamıştın sonucunu merak etmiştim olmadı mı :26:
Bu sene olur artık moralini bozma herkes ilk senelerinde kazanamıyor ki
İyi çalışmalar :71:

Son düzenleme:
yok cnm ya olmadı daha doğrusu annemin istediği yer olmadı :( kadın hasta oldu bende mecburen tercih yapmadım.440,279 puan aldım sıralamamda 47.800 idi. yani ygs beni mahvetti geçen sene .Siteye de doğru düzgün uğrayamadım ygs ile ilgili konuların olduğu bölüm tamamen aklım çıkmış.Sen yerleştinmi,felsefe istiyordun sanırım olmuştur inş.:34:

yok cnm ya olmadı daha doğrusu annemin istediği yer olmadı :( kadın hasta oldu bende mecburen tercih yapmadım.440,279 puan aldım sıralamamda 47.800 idi. yani ygs beni mahvetti geçen sene .Siteye de doğru düzgün uğrayamadım ygs ile ilgili konuların olduğu bölüm tamamen aklım çıkmış.Sen yerleştinmi,felsefe istiyordun sanırım olmuştur inş.:34:

Olsun,bu sene mutlaka olur senin istediğin yer
Puanın da hiç fena değilmiş ama annen tıp istiyordu sanırım :/
Evet ben felsefe ya da sosyoloji istiyordum sosyoloji kazandım,Hacettepe'deyim

ladyevil tebrik ederim çokkkk mutlu oldum senin adına :nazar:okulunda bölümünde çokk güzelll.ayakkabının altına gamze yaz belki seneye bende senin yanına gelirim:21::21:

ladyevil tebrik ederim çokkkk mutlu oldum senin adına :nazar:okulunda bölümünde çokk güzelll.ayakkabının altına gamze yaz belki seneye bende senin yanına gelirim:21::21:

Gelirsin tabi canımm :70:
Teşekkür ederim :71:
Seneye bekliyorum bu sene de puanın süpermiş zaten seneye daha da iyi bi derece yaparsın

dün sadece matematik çalıştım test çözdüm :( bugün daha başlamadım düzenli çalışmam lazım ya böyle hiç bir yer kazanamam :( :(

ehehe basliga cok guldum :D bugun allah icin ne yaptin der gibi :D

ben bugun okul cikisi direkt dersaneye gidip ne kadar cozemedigim geometri sorum varsa sordum. Simdi matematik calismaya calisiyorum ama inanilmaz uykum var. Sanirim Turkceyle devam edicem.\

kolay gelsin herkese :)

ehehe basliga cok guldum :D bugun allah icin ne yaptin der gibi :D

ben bugun okul cikisi direkt dersaneye gidip ne kadar cozemedigim geometri sorum varsa sordum. Simdi matematik calismaya calisiyorum ama inanilmaz uykum var. Sanirim Turkceyle devam edicem.\

kolay gelsin herkese :)

hahaha XD evet sen söyleyince bende güldüm :) bugünn moment ve aynalardan soru çözdüm ,bio konu tekrarı türkçedende karışık sorular çözdüm
:50::50:

Olsun,bu sene mutlaka olur senin istediğin yer
Puanın da hiç fena değilmiş ama annen tıp istiyordu sanırım :/
Evet ben felsefe ya da sosyoloji istiyordum sosyoloji kazandım,Hacettepe'deyim

tebrik edreim cnmm :) bende tekrar hazırlanıyorum... hacettepe okul öncesi en çok istediğim yer ve bölüm :)

kaç puan yaptın geçen yıl cnm ?

Ygs için bugun genetik çalışacağım :61:

[SIZE=1]bugünn 200 soru matematik1 çözdüm kimyasal yasalar-tepkimeler ve genetik çalışıcam şimdide :43:[/SIZE]

sagopam o kadar çok sıkıldımki artık çalışmaktan geçen sene gitmediğime pişmanım.bugünde kardeşimin öğretmeni eve geldi (kardeşimle ben farklı dershanelerdeyiz) gece 2'ye kadar çalışıp sabah 6 da kalkıp durmadan çalışan öğrenciler olduğunu yani böyle rakiplerimizinde olduğunu söyledi.moralim bozuldu ama yinede birazda olsa hırslandırdı :)

sagopam o kadar çok sıkıldımki artık çalışmaktan geçen sene gitmediğime pişmanım.bugünde kardeşimin öğretmeni eve geldi (kardeşimle ben farklı dershanelerdeyiz) gece 2'ye kadar çalışıp sabah 6 da kalkıp durmadan çalışan öğrenciler olduğunu yani böyle rakiplerimizinde olduğunu söyledi.moralim bozuldu ama yinede birazda olsa hırslandırdı :)

bende geçen yıl gitmediğime pişman oldum gerçekten bende çok bıktım sıkıldım aynı şeyleri yaşamaktan görmekten sabah 6.30 da kalkmaktan ama az kaldı ya :S :S toparlanmam lazım benimde gerçekten çok çalışan var bizim sınıftada 2 kız var gece 4 e kadar çalışıyolarmış gündüzde iki saat tek uyuyolarmış dahada hırslan canım :)

Back