ayın 28 inde vizelerim başlıyo ders çalışmaktan foruma giremedim bende slenizio canım yaa evet duydum danıştayda alıyor ama ben yine malum sebeplerden başvuru yapamıyorum oralara adalet bakanlığının ilanını bekliyorum sabırsızlıkla hazal canım seninde bayramın mübarek olsun canım kpss için test aldım bir yığın ama daha birini bile açamadım neyse bakalım vizeler geçsin tekrar kpss çalışmaya dönüş yapacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun :18:
konu başlığı tamda beni anlatmış::)) ticaret lisesi mezunuyum kpss ile ilgili hiç bilgimde yok.ama bu sene gircem sınava çalışcamda iki tane ufdak bebekle nasıl olur bilmem ama kendimi garantilemem lazım.ayaklarım daha sıkı bassın yere.kaç puan lazım yaş sınırı varmı ben 84 lüyüm ama nufusta 83 eşim yaş sınırı olabilir dedi.inş istegim ders çalışmaktada gösterir kendini
kızlar bende bu sene ortaöğretimden kpss ye giricem.devlet memuru olmak gibisi yok.ama çocukla nasıl çalışıcam gözüm korkuyor valla.pek boş vaktim yok.bebek genelde gece yarısı uyuyor.off(istersem yaparım dimi hanımlar.bu arada yargı mı ihtiyaçmı sizce.hangisinin yayınları daha iyi.kursa gitme imkanım yok matematiğimde berbattır.hadi bir el atıverin durumuma
bendee geldiiim aranızaaa =))
kızlar lise mezunuyum aralık 25de dersanem başlıcak aöf ara verdım bu yıl sadece kpss odaklanıcam.devlet memuru olayımmm oturayım pttde çalışayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?