How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

süper lise çıkışlıyım tatlım
yani düz lise çıkışlısın o zaman işin biraz zor bunu başta bilirsen daha iyi hazırlanırsın yani en 90 95 almalısınki bir hayalin olabilsin ha yok ben açıktan atamaları falan ( yani bizim gibi katiplik falan olur) beklerim dersen buda en 85 olmalı ama gözün korkmasın iyi çalışırsan bu puanlar olamayacak gibi değil sana tavsiyem iyi birkaç kaynak bul ve aralıksız sürekli çalış sonra bol bol test çöz çözki soru şekilleri hakkında bilgin olsun ve emin ol yapabilirsin ama gerçekten istiyorsan..! ha bu arada sana engel olmak istemek illa dersahane dersen ona da git ama bence dersaneye vereceğin boş paradansı kötü olduğun derslerde özel derste alabilirsin bak sana herkese söylüyorum bunu sanada söyleyeyim internette ekol hoca var matematik te kesinlikle onu tavsiye edim ben o adamı dinleyerek hiç bir temelim olmadığı halde ygs de 22 mat yaptım sanada tavsiye ederim data yayınlarının tarihi ni kesinlikle tavsiye ediyorum birde ihtiyaç coğrafya anayasada da ihtiyaç diyorum ve gerisi sana kalıyor şimdi çalışma zamanıdır diyor ve bitiriyorum senden de kendime katiplik sınavı için bol bol dua bekliyorum kolay gelsin hepimize :):52:

aslında sende biliyorsundur mutlaka bol bol yazmak gerek bu iş meşakkatli bir iş sabır istiyor biraz yani ben 180i görmüş biri olarak şimdi bu halime inanamıyorum ama sana en büyük tavsiyem asla geri dönme silme yanlışınla vakit kaybetme o arada en az 4 kelime daha yazacaksındır birde süre tutmak bazen iyi geliyor şimdi okuduğum bir şeyi de paylaşayım ingilizce metin yazarak hatalar azalıyormuş birde hergün en az 10 sayfa yazı yazmaya çalışıyorum yani canım 120 bence çok iyi hemde yanlışsız yani süper hatta ben sınavda onu bile yapamamaktan korkuyorum birde bugün bir katip arkadaşımla konuştum dideral diye bir sakinleştirici önerdi sınavdan önce yarım al tansiyonun düşebilir tuzlu falan ye üstüne dedi emin ol sakinleşirsin dedi ama ben emin değilim ... neyse burayı geçelim ama evet konsantre önemli benin sorunum konsantre olamamak sadece yazıyorum yani metine odaklanamıyorum bir türlü birde bu ara hastayım biraz ondanmı acep bilemedim ki yaa off çok daraldım ben yaa bulunduğum ilde çalışan ve iyi skorlar yapan çok kişi var o sırada bende olmalıyım çok emek verdim ben yaa birde zaman daraldıkça daha çok stres yapıyorum :( ellerin duruşu oturuş harflere vurma şekli falan yüz kere okudum ve yüz kere yaptım ama olmuyor ya ben konsantre olamıyorum finallerim yeni bitti biraz tatil yapamadan şimdide buna çalışıyorum ve üstüne 2 de çocuğum var düşün halimi yani ekrandan değil bizim komisyon kağıttan yazdırıyor ona alışmaya çalışıyorum yarın başvuru yapacağım Allah herkese emeklerinin ekmeğini yemeyi nasip etsin içinde bizede :((

Canım evet bol bol yazmak hem yanlışları azaltıyor hem yazdıkça yazasın geliyor. Sen şimdi zaman az kalınca ondan heyecan yapmışsındır kelime sayıların düşmüştür. Geri dönüyorum canım benim de en büyük hatam bu farkındayım zaten ondan az yanlışım çıkıyor buna bağlı olarak da kelime sayım artmıyor. İngilizce metin yazmanın ya da metinleri tersten yazmanın çok iyi olduğunu ben de duydum ama denemedim hiç. Ben de her gün 3-4 saat çalışıyorum yanlışsız 120 yazıyorum ama sınav anındaki heyecanla bu sayıda düşüş olacaktır ve ellerim titreyeceğinden yanlış tuşlara basarım buna bağlı olarak da yanlış sayım artacaktır. O yüzden biraz daha yükseltmek istiyorum kelime sayımı. Önerilerini dikkate alacağım canım.
İlaç meselesine gelince ben de duydum onu alıcam sanırım büyük ihtimal çünkü heyecanımı bir şekilde azaltmam gerek. Sen konsantrasyon sorunu yaşıyorsun e normaldir çocuklar, ev, okul ve sınavlar... Ama bunları düşünme 2 ay sonrayı düşün şimdiye kadar ki emeklerinin karışılığını alacağını düşün ve konsantre olmaya çalış. Bizim komisyonda kağıttan yazdırıyor ben de bugün yaptım başvurumu. Amin Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah, hak edene nasip eder inşallah..

Canım evet bol bol yazmak hem yanlışları azaltıyor hem yazdıkça yazasın geliyor. Sen şimdi zaman az kalınca ondan heyecan yapmışsındır kelime sayıların düşmüştür. Geri dönüyorum canım benim de en büyük hatam bu farkındayım zaten ondan az yanlışım çıkıyor buna bağlı olarak da kelime sayım artmıyor. İngilizce metin yazmanın ya da metinleri tersten yazmanın çok iyi olduğunu ben de duydum ama denemedim hiç. Ben de her gün 3-4 saat çalışıyorum yanlışsız 120 yazıyorum ama sınav anındaki heyecanla bu sayıda düşüş olacaktır ve ellerim titreyeceğinden yanlış tuşlara basarım buna bağlı olarak da yanlış sayım artacaktır. O yüzden biraz daha yükseltmek istiyorum kelime sayımı. Önerilerini dikkate alacağım canım.
İlaç meselesine gelince ben de duydum onu alıcam sanırım büyük ihtimal çünkü heyecanımı bir şekilde azaltmam gerek. Sen konsantrasyon sorunu yaşıyorsun e normaldir çocuklar, ev, okul ve sınavlar... Ama bunları düşünme 2 ay sonrayı düşün şimdiye kadar ki emeklerinin karışılığını alacağını düşün ve konsantre olmaya çalış. Bizim komisyonda kağıttan yazdırıyor ben de bugün yaptım başvurumu. Amin Allahım emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah, hak edene nasip eder inşallah..[/I][/B]

ama yani millet yememiş içmemiş bu sınavı beklemiş resmen küçük bir yer bulunduğum yer burada bile 200 ü bulmuş başvurular ama neyse nasip haa birde bugünden itibaren yüksek sesli müzikle çalışıyorum hani orda yüksek ses olacakya hazırlamak için kendimi sanada tavsiye ederim alışmak gerek sese ay inşallah yerleşiriz yaa buradan mutlu haberlerimizi paylaşırız ne güzel olur dimi yaa Allahım lütfen nasip et bize bu işi :18:

güzel bir haberi daha paylaşmak istiyorum sizlerle arkadaşlar bu sene icra müdürlükleri de katiplik alımı yapacakmış şu anda tasarı mecliste meclisten geçtikten sonra sınav olacakmış ilgilenen herkese hayırlı olsun inşallah hayırlı olur,,

sınav bitti tam bir senedir çalıştığım sınav sonunda bitti sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum aslında kolay bir metin çıktı bende fena yazmadım ama ellerimin titremesinden tam da konsantre olamadım burada çok yazan çıkacak gibi umarımki ilk beş arasında olurum yani arkadaşlar çok karışık bir haldeyim bir senedir hayal ettiğim gün geldi ve bitti ve hayat devam ediyor bu gün için ne emekler verdim yaa çocuklarımdan eşimden işlerimden emeklerimin ekmeğini yerim inşallah bu kez çok gerginim isimlerin açıklanmasını bekliyorum daha kahvaltı bile yapamadım heyecandan dua edin olurmu :(

merhaba elfidaa tam bir senedir beklediğimiz ve çalıştığımız sınav çok şükür bugün oldu.girerken heyecan yoktu fakat sınav başladığı an o heyecanı yaşadım.sınav bittiğinde aceleyle doğrularımı biraz sayabildim ve Allahıma binlerce şükürler olsun ki beklediğimin çok üstünde geldi.inşaallah açıklandığındada yanılmadığımı anlarım.Rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah.

yorgun canım ilimde 16 kişi alınıyor ben 9. olmuşum toplam 80 kişi kalmış mülakata şansım nedir sence yaa neolur olur de bu stres öldürdü beni şimdi bir hafta sonra mülakat var Allah ım ne olur yaa ondanda alnımın akıyla çıkmayı nasip et sen ne yaptım canım yaa kaç yazmışsın kaçıncı olmuşsun ?

tebrikler canım yaa şansın yüksek görünüyor.mülakata da çok iyi hazırlanırsan inşaallah olur.hakkında hayırlısı.bizim henüz açıklanmadı.26 kişi alınacak ve 159 kişinin geçtiği söyleniyor.yani bayağı yüksek bir rakam.ben aceleyle doğrularımı 140 olarak saydım inşaallah doğru saymışımdır.artık mülakata çalışma vakti.

burasıda açıklandı çok şükür 141 yazmışım ama burda 200 ve üstü yazan çok.türkiyede bu kadar çok yazan başka bir yer yoktur heralde.mülakata kalan kişi sayısı 159.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

kızlar zaten tamamen mat yapılcak diye bişey yokki bi kaç tane yapılsa bile nemutlu:) daha zaman var sıkmayın kendinizi kpssye hazırlananlara tavsiyem küçük not kitapları var el kitapları tüm konuları içeren ayrı ayrı onlar çok yardımcı oluyo kalın kalın kitaplardan başlamak yerine ondan başlayın.hayırlısıysa biraz çalışmaklada olur

yorgun kaldı bir gün heyecan dorukta yaa ben çok heyecanlıyım heyecanla batırmak istemiyorum herşeyi dua et bana ne olur Allah seninde yardımcın olsun umarım buraya kadar gelmişken hayal kırıklığına uğramayız yaa ne çalışacağımı şaşırmış durumdayım herşeyi unutmuş gibiyim tarih mesleki bilgi derken kafam allak bullak oldu Allah yardımcımız olsun umarım pazartesi güzel haberlerle buluşuruz kolay gelsin :)

bizim sonuçlar bugün açıklandı.sen 1 sene boyunca geceli gündüzlü emek ver çoluğun çocuğun rezil olsun.ne sağlam kafa kalsın ne de boyun.sonuç ne?hüsran.yüksek yazanların içinde puanı en yüksek biri olarak ne diyeyim.hakkıyla kazananlara hayırlı uğurlu olsun.haksızlık yapıp kazananlara ise haram zehir zıkkım olsun.ben aylarca emek veren,hem kpss si hem de klavyesi iyi biri olarak kendi adıma hakkımı helal etmiyorum.onlarla öte tarafta görüşmek üzere.

Merhaba kızlar ben silenzio kullanıcı adımı değiştirdim sizlerle bu yola beraber baş koymuştuk umarım hatırlamışsınızdır beni:)
Çok şükür izmir adliyesini kadrolu olarak kazandım Allahıma şükürler olsun..Allah her isteyene nasip etsin inşş..Çok istiyodum çok çok çalıştım 150 net yaptım mülakatıda 85 vermişler ve oldu çok şükür:)

slenzio
canım senin adına o kadar sevindimki tebrik ediyorum umarım yeni iş hayatında başarılar ve mutluluk olur tekrar çok tebrik ediyorum
yorgun
canımmm aynı şeyleri yaşıyoruz bende en yüksek yazan 9. kişiydim ilimde mülakat süper geçmişti her soruya soluksuz cevap verdim hatta komisyon adalet mi okuyorsun diye bile sordu ama sonuç kocaman bir hüsran elimden ekmeğimi alıp hiç haketmeyenlere verdiler hadi beni almadınız bir sonrakini alın en sonuncuyu değil 90 yazanları doldurdular adliyeye ben Allah a havale ettim tam bir senedir ne umutlarla çalıştım bende olmadı şimdi cezaevi katipliğine giressim bile kalmadı düşünsene yaa hem okul hem katiplik çalışıyorum diye yemeden içmeden çocuklarımla vakit geçirmekten ödün verdim bu iş için hakkımı helal etmiyorum ama Allah bildiği gibi yapsın üzülme canım yalnız değilsin bende varım aynı kaderi yaşayan eminim bir gün umutlarımız yeşerecek ben hiç umudumu kaybetmedim sende kaybetme

Teşekkür ederim canım Allah sizlerede nasip etsin.
Ben kendi ilimde girmedim. Torpil olmayan bazı adliyeler var oraları deneyin Mutlaka arkadaşlar
Ama denemeden önce umarım cezaevi katipliğini kazanırsınız

canım yaa bugün cezaevi katiplik sınavı geçti 141 yazdım 6. oldum 2 kişi alınacak ayrıca ben bimere şikayet dilekçesi yazmıştım o ellerine geçmiş büyük ihtimal beni mülakatta zorlayacaklar ama olsun karşılarına geçip bir vicdanlarını sızlatayım diyorum hayırlısı artık torpilsiz hiçbiryer kalmadı sözde burada da yoktu ama resmen gözünün önünde yaptılar torpili neyse hayırlısı ve nasip herşey :50:

canım yaa bugün cezaevi katiplik sınavı geçti 141 yazdım 6. oldum 2 kişi alınacak ayrıca ben bimere şikayet dilekçesi yazmıştım o ellerine geçmiş büyük ihtimal beni mülakatta zorlayacaklar ama olsun karşılarına geçip bir vicdanlarını sızlatayım diyorum hayırlısı artık torpilsiz hiçbiryer kalmadı sözde burada da yoktu ama resmen gözünün önünde yaptılar torpili neyse hayırlısı ve nasip herşey :50:

Canım 100 mesajı geçmediğim için mesajına cevap veremedim.
Burdan yaziyim istersen.
Sakın sakın vicdan sızlatma olayına falan girme sen :)

Canım senin gönderdiğin dilekçeden komisyonun haberi yoktur daha olmazda büyük ihtimalle.

Adliye katipliğindeki ortam neyse ceza evi katipliiğindede o olucak. Hiç kasma canım kendini.
Ayrıca Sorulara cevap veremesen bile mantıklı bir şekilde yorumla ne aklına gelirse yorumla.
İçeri girdiğinde otur dediklerinde yok efendim sizin karşınızda oturmiyim ben diyip biraz gülümsersen baştan gözlerine girmiş olursun ve sana soru aramazlar akıllarına gelenleri öylesine sorucaklardır. Sürekli efendim de.
Soruya cevap veremediğinde bilmiyorum demek büyük hata. Hatırlayamadım efendim diyip gözlerinin içine bak dik duruş parmaklarını birbirine geçirip durulur ya :) öyle bi duruşta otur canım. her sözünde efendim kelimesini kullan bu çok çok önemli.
Kesinlikle heycandan unuttum falan deme. 3 kişi olucak orda muhtemelen. Biri soruyu sorup sen cevaplarken lafın ortasına girip diğeri bi soru sorucaktır.
Buda senin duyarlı olup olmadığını ölçmek için. lafın ortasına giren kişiye göz ucuyla bakıp başını hafif salladıktan sonra ilk soruyu soran kişinin cevabını düzgün bir diksiyonla cevaplayıp diğer soruyu cevaplamaya çalış canım. Kesinlikle ne sormuştunuz falan deme aklında tutmayada çalış.
Çıkarken senin moralini bozucak herhangi bir hareket yapabilirler ki bana yaptılar aldırış etmeden teşekkür ederim efendim iyi günler diyip gülümse, bunları söylerken arka arka 3 adım geri git ve yavaşça bidaha hafifçe başını sallayıp gülümseyip kapıyı kapat.:1::1:

Belki biliyorsundur ama bilmiyorsan söyliyim dedim canım bunları. İnan en ayrıntısına kadar dikkat ediyorlar bunlara.
Sordukları sorunun cevabı hiç ama hiiiiç önemli değil.
Bunun farkında olup gitmelisin.
İçeri girerkende onlarda insan ne olucak ki diyip kendini telkin edersen heycan biter.
Kolay gelsin Allah yardımcın olsun :)) Hızlı yazdım karışık yazmış olabilirim. Sorun olursa her zaman cevaplarım.:)):16:

canım ben bugün adliyeye dilekçem için imza atmaya gittim yani ellerine geçmiş ben sadece benim sizden ve kendimden başka güvenebileceğim kimse yok bu iş için ve bu işe çok ihtiyacım vardı diyeceğim ve mülakat öncesi ve sonrasında referansım var diyen herkes yerleşti bunu bilmelerini istiyorum ben yaa düşünsene bir yıl emek ver kpss iyi dereceyle yazmış ama elenmiş bunu bilsinler yaa en azından ne kadar emek verdiğimi bilsinler bu arada bunları ben mülakatta fazlasıyla yaptım zaten her sorularını yanlışsız cevapladım ve sonuç bu yani ve efendimler havada uçustu sonra çok rahat bir ortamdı onlarda bende rahattım yani ve kesin oldu diyerek çıktım sınavdan ve sonuç bu neyse verdiğin bilgiler işime yarayacaktır ama bimerin şikayeti ellerine geçmiş kuşu ağzımla tutsam işe yaramaz sanırım :(

Ellerine kesin geçmiş yani.. Kötü olmuş bu..
Madem de ki onlara: " Efendim ben hep dürüstlükten yana oldum buradan çıkan herkes benim referansım var referansın yoksa boşuna girme dedi.
Hatta bana boşuna kaalabalık etmememi zaten onların giriceklerini söylediler bari boşuna beklemeyelim burada ayakta dediler.
Aslında benim çok sakin bir yapım vardır amaa nedense birden Öyle sinirlendim ki bi an şüphe ettim. hatta onları dinleyip buraya gelmemeyi bile düşündüm. Ama son aldığım karara göre ;Adalet sizlerin elinde efendim.
Bu davranışım için geri atma imkanım inanın olmadı. Özür dilerim efendim umarım kendimi açıkça ifade edebilmişimdir. diyebilirsin. Ben olsam aynen bunlrı söylerdim. Ki onlarda insan anlarlar yani bu kıza böyle dedilerse oda yaazmıştır dilekçeyi diye.
Canım ama inan adaletli yerlerde var. İzmir adliyesi mesela bak. Hep adalet mezunlarını aldılar kpss yüksek olnları ve klavyede fazla yazanları aldılar.
Kendini torrpil diye kısıtlarsan olmaz canımmm..Allahım nasip eder inşallah..
Ben torpilin olmadığını kazanınca anladım..Umarım kazanıp sende anlarsıın canım benim.(bütün adliyeler için söyleyemem tabi çok büyük torpillerde dönmüyor değil)
Dualarım seninle..

canım yaa çok teşekkür ederim çok işime yarayacak bu umarım yarar ki yaramazsa aynı komisyonla seneyede sınava girecem yani yaramalı :) aslında bende pişman olmadım değil ama yazdım bir kere sinirle bu dediklerini aynen söyleyeceğim komisyona sana güveniyorum umarımki iş hayatında çokkk başarılı olursun bunlar beni o kadar yorduki yaa sınavdan çıkan geçen seneden söz verdiler diyenmi ararsın sonra babam gardiyan beni aldılar diyenmi ararsın yani beni sinir ettiler bende bir senelik emeklerimi düşünüp mahvoldum yani bu nedenle yazdım oda ellerine geçmiş şimdi bana ya hiç bir şey sormadan kazık sorular soracaklar yada sorup öyle sorularına devam edecekler dua et sorsunlar bunu neden yaptığımı ve bende yazdıklarını söyleyebilme şansı bulayım :) ilgilendiğin için çok teşekkür ederim evet izmir hem zor soruyor hemde adaletli oluyor bunu duymuştum hakkıyla giren herkese Allah yardımcı olsun başta sana tabi :) darısı bize inşallah:)

Back