yorgun canım ben başka bir bölüm istemiyorum coğrafya hep hayalimdi o nedenle bu bölümde yoğunlaşmak istiyorum ve benim bölümle ilgili hedeflerim büyük umarım bir aksilik olmaz notlarımı yüksek tutmam gerek bu nedenle başka bir bölüm düşünmüyorum bu arada hazalcım merak ettim şimdi ne kadar yazdığını deneme yaptıysan yazsana netlerini birde kızlar yaa yeni anayasa konularına bakmak için hangi kaynağı kullanmalıyım bu konuda fikri olan varsa yazsın lütfen
bugün ek tercihlerde ikinci tercihimi yaptım.artık iki üniversiteliyim:)
hangi bölümü seçtin? birde kpss çalışmalarına başladınızmı kızlar başladıysanız size facebook tan bir sayfa önereyim online matematik dersleri diye bir sayfa var isterseniz matı buradan çalışabilirsiniz diger sayfaları biliyorsunuzdur mutlaka birde ben şimdiden yoruldum ama yaa dersler başladı bir yandan okulun dersleri bir yandan kpss bir yandan klavye bir yandan çocuklar temizlik derken biraz zaman geçerse alışırım ama şu anda çok yoruluyorum bu ara birde uyku problemi yaşıyorum uyuyamıyorum kızlar ben yaa önerilerinize ihtiyacım var uykusuzluktan dolayıda biraz gergin oluyorum gün içerisinde buda çalışma performasımı düşürüyor çocuklara bağırıyorum arada ve sonra çok pişman oluyorum ama hepsi uykusuzluktan öneri bekliyorum acilen
Canım uykusuzluğu nane içerek giderebilirsin çok iyi geliyor sinir sisteminin yatıştırıcı özelliği var bu yüzden uyku yapıyor. Mide rahatsızlıklarınada iyi geliyor. Ben genelde nane limon tarzı içiyorum ama içebilirsen sadece nane olarakta suyunu içebilirsin canım...
büro yönetimi ve yönetici asistanlığıhangi bölümü seçtin? birde kpss çalışmalarına başladınızmı kızlar başladıysanız size facebook tan bir sayfa önereyim online matematik dersleri diye bir sayfa var isterseniz matı buradan çalışabilirsiniz diger sayfaları biliyorsunuzdur mutlaka birde ben şimdiden yoruldum ama yaa dersler başladı bir yandan okulun dersleri bir yandan kpss bir yandan klavye bir yandan çocuklar temizlik derken biraz zaman geçerse alışırım ama şu anda çok yoruluyorum bu ara birde uyku problemi yaşıyorum uyuyamıyorum kızlar ben yaa önerilerinize ihtiyacım var uykusuzluktan dolayıda biraz gergin oluyorum gün içerisinde buda çalışma performasımı düşürüyor çocuklara bağırıyorum arada ve sonra çok pişman oluyorum ama hepsi uykusuzluktan öneri bekliyorum acilen
nerdesiniz kızlar yaa bir ses verin nasıl gidiyor çalışmalar?
kızlaar meraba nasılsınızz?çalışmalar nasıl gidiyor.?
yargıtayda alım var 150 kişi.
Giricekmisiniz sınava ben gidicem inşallah bu sefer olur bakalım.
bende girmeyi düşünüyorum fakat mülakatı düşününce acaba burdan ankaraya gitmeye değer mi bilmiyorum.kızlaar meraba nasılsınızz?çalışmalar nasıl gidiyor.?
yargıtayda alım var 150 kişi.
Giricekmisiniz sınava ben gidicem inşallah bu sefer olur bakalım.
arkadaşlar epeydir sayfayı ziyaret edemedim malum dersler acayip ağır ve 28 inde ilk vizem var ve ben konuları anlamakta zorlanıyorum yani ben şimdiye kadar coğrafyanın c sini bile öğrenmemişim bunu anladım neyse gelelim katipliğe ben yargıtayın sınavına giremiyorum ne yazıkki proğramımı ayarlayamadım ama burada bir kurs açıldı hızlı klavye kursu belki bayramdan sonra ona gidip en azından birileriyle klavye yazma ve kendimi deneme şansım olur bu arada ihtiyaçın deneme setleri geldi kupon biriktirip aldıklarımız yani onlardan test çözmeye çalışıyorum anayasa yani yeni anayasa konularını buldum onlara falan bakıyorum anlayacağınız bu aralar epey karışığım neyi nereden yetiştireceğimi şaşırdım çocuklarımla ders çalışıyorum onlara konuları anlatıyorum onlar çok eğleniyor ben gergin ama olsun fıstıklarımla ders çalışırken bile vakit geçirme şansımız oluyor bu arada van depremi beni alt üst etti çok etkilendim Allah afetleriyle denemesin hiçbirimizi ve Allah vanlı kardeşlerimizin yardımcısı olsun burdan da bir öğretmen çiftin cenazesi geldi vandan kendi eşi ve çocuğu üçüde ölmüşler çok üzgünüm hepsinin Allah yardımcısı olsun ve hala göçük altında olan varsa Allah onların yardımcısı olsun zor bir durum ben dayımı gölcük depreminde kaybettim ve 10 gün cesedini aradık yani o duyguyu yaşamayanın anlaması zor yüreğim bu aralar vanla anlayacağınız aklımda dersler uçuşuyor kızımın performans ödevleri falan derken bin parçaya bölünmüş haldeyim anlayacağınız ama asla pes etmeyeceğim sonu zaferle bitecekse çekilenlerin önemi yok yaaa ne olur dua edin şu katiplik olsun tekrar kpss ye girmek beni çok geriyor yaa hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :111:
İnşallah konuları halledersin canım iyi çalış vizelerden iyi not al. Bende pek giremedim bu ara apandist ameliyatı oldum raporluyum bu hafta sonuna kadar ayrıca vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi orda enkaz altında kaldılar ve hayatlarını kaybettiler. Bizde ilk öğrendiğimizde kötü olduk hep bi umut bekledik çıkarlar inşallah diye ama malesef üzücü haberleri ulaştı bize ve daha geçtiğimiz mayıs ayında evlenmişlerdi 5 aylık falan evlilerdi ama kaderleri buymuş ne diyelim yattıkları yerde iyi olurlar umarım... Hazır şimdi evdeyken önce aralıktaki spk sınavıma çalışıyorum sonra ünv. de aftan girip 2 dersim vardıya onların sınavlarına giricem sonrada artık kpss ama ne bilim çok keyifsizim sıkıntılı günler geçirdik ama umarım herşey sonunda iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?