2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

bugün ek tercihlerde ikinci tercihimi yaptım.artık iki üniversiteliyim:)

Yapamadım canım yaa inşallah en kısa zamanda fırsatım olurda yaparım ilk fırsatını bulunca

bugün ek tercihlerde ikinci tercihimi yaptım.artık iki üniversiteliyim:)

hangi bölümü seçtin? birde kpss çalışmalarına başladınızmı kızlar başladıysanız size facebook tan bir sayfa önereyim online matematik dersleri diye bir sayfa var isterseniz matı buradan çalışabilirsiniz diger sayfaları biliyorsunuzdur mutlaka birde ben şimdiden yoruldum ama yaa dersler başladı bir yandan okulun dersleri bir yandan kpss bir yandan klavye bir yandan çocuklar temizlik derken biraz zaman geçerse alışırım ama şu anda çok yoruluyorum bu ara birde uyku problemi yaşıyorum uyuyamıyorum kızlar ben yaa önerilerinize ihtiyacım var uykusuzluktan dolayıda biraz gergin oluyorum gün içerisinde buda çalışma performasımı düşürüyor çocuklara bağırıyorum arada ve sonra çok pişman oluyorum ama hepsi uykusuzluktan öneri bekliyorum acilen

Canım uykusuzluğu nane içerek giderebilirsin çok iyi geliyor sinir sisteminin yatıştırıcı özelliği var bu yüzden uyku yapıyor. Mide rahatsızlıklarınada iyi geliyor. Ben genelde nane limon tarzı içiyorum ama içebilirsen sadece nane olarakta suyunu içebilirsin canım...

canım çok teşekkür ederim bu akşam mutlaka deneyeceğim uykusuzluk berbat bir durum yaa inşallah iyi gelir birde anayasa çalışmak için önerebileceğiniz yayınlar varmı yeni anayasa falan malum pek iyi değilim yeni anayasada bakalım data yayınları ihtiyaç falan diyenler var ama emin olamadım bir türlü hangisini alayım :)

büro yönetimi ve yönetici asistanlığı

pazartesi bölüm dersleri başlıyor ve konularda hayli ağır gibi ama ben yapabilirim bu arada kpss mat için aynı binadan bir arkadaş ile çalışmaya başladık size tavsiyem insan biriyle çalışınca daha iyi anlıyor konuları yani tabi bu arkadaşın mat çok iyi ve saolsun bana çok yardımcı oluyor yani anlayacağıınz mat çalışmayada başladım tarih anayasa mat çalışıyorum tarihi zaten unutmamışım pek zorlanmıyorum ama mat kesinlikle iyi değilseniz şimdiden çalışın derim çok ağır ilerliyor yani pekiştirmek zaman alıyor ama gerisi iyi gibi herkese kolay gelsin şimdi klavye çalışma zamanı

nerdesiniz kızlar yaa bir ses verin nasıl gidiyor çalışmalar?

Ben akşamları az az çalışıyorum ama çok çalışamıyorum kpss ye özellikle çünkü aralıkta spk sınavım var yaa öncelik o arada kpss ye bakabiliyorum... Birde canım yeni anayasayı hangi kitaptan çalışıyayım diye sormuşsun tam olarak isim veremem çünkü hangi kitaplar yenilendi bilmiyorum ama eşimde bir kitap var misyon koruma sınavına giricek o kitapta anayasa var ve o kadar güzel anlatmışlar kii bende ordan çalışmayı düşünüyorum bütün eklenen maddelerle anayasa yenilenmiş haliyle mevcut ama başka kaynak bilmiyorum hangisinde güzel anlatıyor...

canım evet yaa bende bilemiyorum yeni anayasaya nereden bakacağıma bende coğrafya ve tarih bakıyorum şimdilik okul dersleride başladı ve inanılmaz vaktimi alıyor dersler biraz ağır bir bölüm ama ben seviyorum ve isteyerek başladım pes etmeden devam etmek istiyorum umarım iyi gider gece 3 ten önce yatamıyorum malesef klavye kpss okul dersleri derken ancak yetişiyor malum gün içerisinde çocuklar ev işi falan pek ilgilenemiyorum derslerle eşim eve gelince başlayabiliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bu sene biraz zor geçecek ama emeklerimize değer inşallah hepinizi öpüyorum kolay gelsin

kızlaar meraba nasılsınızz?çalışmalar nasıl gidiyor.?
yargıtayda alım var 150 kişi.
Giricekmisiniz sınava ben gidicem inşallah bu sefer olur bakalım.

Yargıtaydaki alım ilanına bende baktım canım acaba meslek lisesi mezunlarından yinede o dersleri geçtiğine dair belge istiyorlarmı adalet bak. babşvurularda istemiyorlardı mezundan istemiyorlardı...

Son düzenleme:
slenizio canım aslında sırf adalet sınavına antreman olsun diye girmek istiyorum ama çocuklar olduğu için ankaraya gitmek sorun olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim belki de bakmışsın son anda gitmişim ama yargıtaya yerleşmek istemiyorum bulunduğum ildeki adliyede işe başlamak daha mantıklı ankara gibi bir yerde 2 çocukla 1600 maaşla hayat çekilmez yani neyse ama senin kazanmanı gerçekten istiyorum canım Allah yardımcın olsun umarım yerleşirsin

bende girmeyi düşünüyorum fakat mülakatı düşününce acaba burdan ankaraya gitmeye değer mi bilmiyorum.

hazalcım ;canım anlamadım hangi dersleri ben düz lise mezunuyum anlayamadım.
elfidacım; sende eğer müsait olursan dene bence en azından tecrube olur bizim için adliyedeki alımlar olana kadar :)
çok teşekkür ederimmm canım umarım sende kazanırsın yargıtayda buluşup heycan giderelim:)
yorguncm ;canım inşallah kazanırsın bu arada bence o haber asılsız çünkü daha önce bu asılsız haberler yüzünden ceza almış.Ama yinede belli değil akşam 5'e kadar belli olur.
Eğer çocuk milletvekilinin oğlundan bugün diye duyduysa bile bizim için umut var demektir bence.
çnkü demekki bu konular mecliste konuşuluyor demektir bu yani yakın zamanda ilan çıkar bence.

arkadaşlar epeydir sayfayı ziyaret edemedim malum dersler acayip ağır ve 28 inde ilk vizem var ve ben konuları anlamakta zorlanıyorum yani ben şimdiye kadar coğrafyanın c sini bile öğrenmemişim bunu anladım neyse gelelim katipliğe ben yargıtayın sınavına giremiyorum ne yazıkki proğramımı ayarlayamadım ama burada bir kurs açıldı hızlı klavye kursu belki bayramdan sonra ona gidip en azından birileriyle klavye yazma ve kendimi deneme şansım olur bu arada ihtiyaçın deneme setleri geldi kupon biriktirip aldıklarımız yani onlardan test çözmeye çalışıyorum anayasa yani yeni anayasa konularını buldum onlara falan bakıyorum anlayacağınız bu aralar epey karışığım neyi nereden yetiştireceğimi şaşırdım çocuklarımla ders çalışıyorum onlara konuları anlatıyorum onlar çok eğleniyor ben gergin ama olsun fıstıklarımla ders çalışırken bile vakit geçirme şansımız oluyor bu arada van depremi beni alt üst etti çok etkilendim Allah afetleriyle denemesin hiçbirimizi ve Allah vanlı kardeşlerimizin yardımcısı olsun burdan da bir öğretmen çiftin cenazesi geldi vandan kendi eşi ve çocuğu üçüde ölmüşler çok üzgünüm hepsinin Allah yardımcısı olsun ve hala göçük altında olan varsa Allah onların yardımcısı olsun zor bir durum ben dayımı gölcük depreminde kaybettim ve 10 gün cesedini aradık yani o duyguyu yaşamayanın anlaması zor yüreğim bu aralar vanla anlayacağınız aklımda dersler uçuşuyor kızımın performans ödevleri falan derken bin parçaya bölünmüş haldeyim anlayacağınız ama asla pes etmeyeceğim sonu zaferle bitecekse çekilenlerin önemi yok yaaa ne olur dua edin şu katiplik olsun tekrar kpss ye girmek beni çok geriyor yaa hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :111:

İnşallah konuları halledersin canım iyi çalış vizelerden iyi not al. Bende pek giremedim bu ara apandist ameliyatı oldum raporluyum bu hafta sonuna kadar ayrıca vandaki depremde eşimin kuzeni ve eşi orda enkaz altında kaldılar ve hayatlarını kaybettiler. Bizde ilk öğrendiğimizde kötü olduk hep bi umut bekledik çıkarlar inşallah diye ama malesef üzücü haberleri ulaştı bize ve daha geçtiğimiz mayıs ayında evlenmişlerdi 5 aylık falan evlilerdi ama kaderleri buymuş ne diyelim yattıkları yerde iyi olurlar umarım... Hazır şimdi evdeyken önce aralıktaki spk sınavıma çalışıyorum sonra ünv. de aftan girip 2 dersim vardıya onların sınavlarına giricem sonrada artık kpss ama ne bilim çok keyifsizim sıkıntılı günler geçirdik ama umarım herşey sonunda iyi olur...

hazalccım canım yaa çok üzüldüm başınız saolsun yani bunu çok iyi bilirim bizde dayımı beklemiştik tam on gün belki ölmemiştir diye 99 izmit depreminde ama kaderin önüne geçilemiyor ne yazıkki bu arada sanada çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi kendine çok iyi bak evet çalış ben bu ara artık bıkkınlıktan vazgeçmek üzereyim neredeyse ders çalışmaktan stresten kilo aldım bu kiloları halletmem gerek kendimi kötü hissediyorum böyle yaaa aynalar küstüm resmen yani halim perişan bir sirkelenip kendime gelmem gerek acilen hemde yarın şöyle bir bakım yapayım kendime sonra biran önce spora tekrardan başlayayım bakalım birde yaa şu klavye ne kadar nankör birşey yaa 2 gün ara versen 10 kelime farkediyor resmen spk sınavı yakındaymış umarım iyi geçer canım Allah yardımcımız olsun kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…