canım 1 dk da 30 kelime yazmam gerekiyordu ya 43 yazdım çok şükür geçtim sınavı..
ellede 12 yazmam gerekiyodu oda 40ı geçmiştir..
çok mutluyum inşallah mülakatıda geçerim artık beklemedeyim..
canım 1 dk da 30 kelime yazmam gerekiyordu ya 43 yazdım çok şükür geçtim sınavı..
ellede 12 yazmam gerekiyodu oda 40ı geçmiştir..
çok mutluyum inşallah mülakatıda geçerim artık beklemedeyim..
hazalcım aynen bende çalışamıyorum kayınvalidem hala bende ve ben artık bunalımdan elimle bez sürekli temizlik yapar haldeyim yemek temizlik falan derken aynaya bakmayı bile unutuyorum yani çok kötü bir haldeyim anlayacağın offf yaa yalan oldu bizim tatil planlarımız falan çok bunaldım ve kitap klavye görmek istemiyorum artık bunalım takılıyorum temizlik yapmaktan evdeki herşey renk attı resmen senin kayınvaliden sendemi hala?
canım ya üzülme geçiçi allahtan kayınvadeler ya hep yanımızda olsalar bizim de memlekete gideceğiz ama birtürlü eşim izin alamıyor yıllık izimiz geldi gecti biz halen gideceğiz sen amasyalısmısın canım bende tokatlıyım ama eşimin işinden dolayı uşaktayım bu gidişle gezmediğim il kalmayacak seneye doğu bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
hazalcım aynen bende çalışamıyorum kayınvalidem hala bende ve ben artık bunalımdan elimle bez sürekli temizlik yapar haldeyim yemek temizlik falan derken aynaya bakmayı bile unutuyorum yani çok kötü bir haldeyim anlayacağın offf yaa yalan oldu bizim tatil planlarımız falan çok bunaldım ve kitap klavye görmek istemiyorum artık bunalım takılıyorum temizlik yapmaktan evdeki herşey renk attı resmen senin kayınvaliden sendemi hala?
arkadaşlar bir şehit yakını olarak 13 şehide uzanan o hain elleri kınıyorum Allah yakınlarına sabırlar versin ve 7 askerimizide Rabbim yakınlarına bağışlasın
bir asker eşi olarak çok teşekkür ediyorum sana kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti rabbim öyle bir acıyı kimseye yaşatmasın çoçuklarımızı babasiz boynu bükük bırakmasın
canım üzülme Allah eşini sana ve çocuklarına bağışlasın benim dayım şehit olduğunda en küçük kızı daha 8 aylıktı neler yaşadığımızı anlatamam aradan tam 10 yıl geçti ama her şehit haberinde acım depreşiyor yengem 24 yaşındaydı dayım gittiğinde Allah bu zulüme bir son versin inşallah ve akan kanlar dursun askere uzanan eller kırılsın inşallah aynen canım ya o kadar üzüldümki anlatamam
hazalll canım bugün şükür kayınvalidem kızının yanına istanbula gitti biraz nefes aldım darısı sana artık
bir asker eşi olarak çok teşekkür ediyorum sana kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti rabbim öyle bir acıyı kimseye yaşatmasın çoçuklarımızı babasiz boynu bükük bırakmasın
Evet al canım o klavyeden iyi oluyor ben çalışmaya başlamadan önce ondan yazıyordum şimdi hep f klavye kullanıyorum iş yerinde ama bayağı hızlandı bir fırsat bulsam 3 dk. da ne kadar yazdığımı sayıcam ama henüz fırsat bulamadım ağustos sonu yani bayrama izne çıkıcaz gidip gelelimde sıkı ders çalışmaya başlamam lazım 10 gündür çalışamadım zaten... Evet Allah kaynanasıyla yaşayana sabır versin bizimki hiçbirşeye karışmıyor ama hiçbirşeye yani çayı bitsin onu bile kalkıp doldurmuyor o kadar yani hiçbirşeye karışmıyor çok haklısın yemek düzeni bile değişiyor Allahtan hafta içi çalışıyorumda pek farketmedim ama haftasonu inan 4 öğüne çıktı yemekler ben normalde iki öğün falan yerim fazla yemem ama kaynana varken haftasonu 4 öğün yemek haazırlıyordum kalkıp bir tabak bile masaya koymuyordu yahuuu neyse bende onlara gidince yapıcam aynısını.....
yani varya aynen benimkide öyle yaptı çocukların oyuncaklarının üstünden atlayıp geçti yani izlediğimiz kanallara kadar değişti bir gün hastaydım çocuklara bile bakmadım şu mübarek gün oruçtum yani insan kalkıp bir çorba yapar dimi yoook yapmadı bide üstüne ona öğle yemeği ve kahvaltı hazırladım ne denirki yani bilemiyorum neyse Allah rızası için yaptım ben o bilmezse Allah bilsin acıma duygusu denen bişey yok benimkinde ben olsam kıyamam yani
canım ya oğlum iyileşti çok şükür ama ben çok kötü hasta oldum.iğnelerle ancak ayağa kalkabildim.kötü bir haftaydı benim için.hazalcım yaa oh ne güzel işe girdin darısı bize inş. Allah senin işinide daim etsin bu arada aldım klavyeyi aman çok farklı bu iyki almışım valla şimdi onunla çalışıyorum dedimki bilgisayarcıya adliyedeki klavyelere benzer olsun oda bire bir aynısını verdi ama ben alışmışım sessiz sessiz çalışmaya bu klavye ses yapıyor ve alışamadım daha e haliyle netlerimde biraz düştü ama alışınca düzelir inş. ramazanda sürekli klavye çalışmayı düşünüyorum kpss ye akşamları ancak oruçken insan anlamıyor okuduğunu falan neyse bir plan yaparım elbet hele bir ramazan gelsinde
yaaa bu arada adamlar ne yapsın yazık benim eşimde ortalığı idare etmek için akşamları seni gezdireyim falan deyip durdu yazık kız onlarada canım yaa bir yanda annesi bir yanda ben oda farkında ama ne yapsın kovamazki yani bende sırf eşim için yapıyorum canım benim yaaa çok arada kalıyor
yorgunnnnn nerdesin yahu yoksun epeydir merak ediyorum seni ve oğlunu oğlun tamamen iyleştimi bir ses ver arkadaşım yaaa özletmeyin hemde böyle merak ediyorum bennn :)) hepimize hayat kolay gelsin kızlar inşallah hedeflerimize ulaşmamıza az kaldı hadi bakalım iyi haberlerle gelsin yeni yıl bu arada bu akşam uzun süreden sonra eşimle yemeğe çıkcaz heycanlıyım bu nedenle özlemişim onunla başbaşa kalmayı yani bu akşam biraz stres atıcam amasyada çok güzel bir yer var tüm şehir ayaklarınızın altında manzara bile dinlendiryor bir akşamlık tatil yapayım bende tatil ramazandan sonraya kaldı bende böyle dinleneyim bari hepinizi çok öptümmm
canım ya oğlum iyileşti çok şükür ama ben çok kötü hasta oldum.iğnelerle ancak ayağa kalkabildim.kötü bir haftaydı benim için.
bu arada lys açıklanmış bugün.puanlarım iyi .lys 3=408,264 lys 4=413,883.pazartesi günü tercihler başlıyormuş galiba.tam emin olayım yine yazarım.Allaha emanet olun.öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?