• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

demetcim hoşgeldin aramıza sende bizim gibi sonradan başlayanlardansın bu kpss işine anlaşılan yani çocukla falan zor oluyor gerçekten hazal hariç hepimiz çoluk la çocukla kpss sevdasına tutulanlardanız sana da bizede kolay gelsin iste men yeterli başarmak için düz lise olman biraz sıkıntılı bir durum yani çok çalışıp en az 90 95 alman gerek keşke sende bizim gibi ygs ye girip önlisans mezunu olarak girebilseydin ama neyse olsun yapabilirsin çalışırsan düz lise mezunu olarak atanan yokmu yani niye onlardan biride sen olmayasınki değilmi hadi kolay gelsin konu çalışma bence daha erken sadece test çöz hata yaptığın yerde doğru cevabı bul bu yöntem epey etkili oluyor unutmuyor insan test te yaptıklarını

elfida çok sagol canım ya testle başlıyım ama önümde aöf bütünleme sınavı var ona çalışmam lazım,bende inş.geçersem sınavlarımdan önlisans olarak girmek istiyorum ,birinci sınıftayım bu sene ,seneye de zamanında bitirip diploma alabilirsem önlisans olarak giricem .ama önce çalışmaya başlamam gerek.şimdi kitaplarımı topluyorum oglum uyanmadan bitirirsem inş.elimdeki yayınlar ihtiyaç ve güvender ek olarak dedigin gibi sınav alabilirim yada yargı.ama önce murat yayınlarının kitabını almam lazım.aöf için kendime birde yazı tahtası alıcam:).bu sene olur inş. hepimizin ki.:49::21:

hoşgeldiniz.evet biz hala çalışıyoruz:1:hatta hızımızı alamadık ygs ve lys ye bile çalıştık:1:seneye önlisans olarak gireceğiz.
benim tavsiye edebileceğim sınav yayınlarının kitapları.ben onlarla hazırlandım.gerçekten mükemmel.o kadar faydalı olud ki dersaneye gittiğimde öğrettikleri tekrar niteliğindeydi.hocanınsöylediklerinin hepsini öğrenmiştim çünkü.ama ben sınavda heyecandan kaybettim.ilk büyük sınavımdı.gerçi ygs ve lys ile aştım onu.önümüzdeki kpss de 95 altı almamak dileğiyle:68:

hoşbulduk yorgun o heyecan bende de var ama yıllar geçtikçe atıyorum:).sınavı da inceleyeyim bi karar verip başlayayım artık bende

istemek çok önemli bu işlerde insan isterse zor diye bir şey yok bence pes etmemek gerek kural bu her zaman süper olamayız ama her yanlış ders olmalı insana azimle devam edene başarı mecburen geliyor pes etmek yok arkadaşlar hepimiz seneye memur olacağız eminim ben
hazaaaaal ordaysan sana bir şey sorcam yaa kız kardeşim tercihlerine karsıda yazmayı düşünyo nasıl bir yer kars yani terör olayları insanları sosyal faaliyetleri falan yazarsan sevirim canım yaaa çünkü yazarsa kesin gelir puanı yüksek ve bir türlü karar veremiyoruz tam bir bilgimizde yok kars hakkında öptüm hepinizide kolay gelsin

istemek çok önemli bu işlerde insan isterse zor diye bir şey yok bence pes etmemek gerek kural bu her zaman süper olamayız ama her yanlış ders olmalı insana azimle devam edene başarı mecburen geliyor pes etmek yok arkadaşlar hepimiz seneye memur olacağız eminim ben
hazaaaaal ordaysan sana bir şey sorcam yaa kız kardeşim tercihlerine karsıda yazmayı düşünyo nasıl bir yer kars yani terör olayları insanları sosyal faaliyetleri falan yazarsan sevirim canım yaaa çünkü yazarsa kesin gelir puanı yüksek ve bir türlü karar veremiyoruz tam bir bilgimizde yok kars hakkında öptüm hepinizide kolay gelsin

Burdayım canım bugün rahatım biraz bi gireyim dedim... Kars valla rahat olay pek olmuyor hatta hiç olmuyor ünv. falan var öğrencisi çok olan bir memleket rahat rahat gezebilir gerçi sosyal olarak çok bi gezilecek yeri yok yazsın bence benim ist. arkadaşlarım var onlarda yazmak istiyorlar onlarada söyledim yazın diye çıkar ben yardımcıda olurum kardeşine canım artık yabancı değilim yaniii size:52::52: Nereyi yazmaya düşünüyor ona göre bilgide verebilirim kardeşin bekarmı evlimi? Ev tutma gibi bir düşüncesi olurmu burda ev kiralarıda çok değil 350-400 civarı en iyi evlerde oturuyorlarmış arkadaşlar merak ettiğiniz herşeyi sorun kardeşinin merak ettiklerinide sor ama yazsın rahat eder tekrör yok olay yok...

Bide insanlarını sormuşsun canım her çeşit insan var burda azeride çok fazla özellikle ama benim pek tarzım değil açıkçası yanlış anlaşılmayayım sakın tarzım değil derken aşağılamak için söylemedim kesinlikle yani hiç iş yerimdede pek dışardan gelenleri içlerine pek almıyorlar benim bir iki arkadaş var onlarda zaten eş durumundan gelenler onlarla muhabbetim iyi bide şimdi bu hafta müdür emekli oldu yerine yeni biri geldi ama bana pek sıcak davranmıyor nedense eşimin polis olduğunu öğrendiğinden beri pek bi tavırlı bana karşı ama umarım daha fazla abartmaz olayı yani karışık insanlar burda yani öyle herkesle arkadaşlık edemez kardeşin gelirse seçmesi gerekir normaldede öyle değilmi diyeceksiniz ama burda dahada bir özenli olmak lazım...

kızlar dün ankaraya gittim..
kayıtoldum..inşallah puan olarak sıralamaya girerimde gerisi kolay..
dua edinde yerleşiyim şuraya:18:
ankraya başvuran var mı başka???

hazalcım ünv yazacak ordaki aslında sorun orası olması değil sorun ünv çakılı kadro olması yani tayin olayı biraz zor o nedenle sordum kardeşim bekar ve yalnız yaşamak zorunda kalacak o nedenle insanları falan önemli aslında kardeşimde herkesle muhabbete giremez biraz seçici yani bu arada müdürüne söyle döverim onu bak beni oraya getirmesin iyi davransın sana boşver sen işine bak o müdür bozuntusuda ne yaparsa yapsın takma yani ciddiye alırsan onu daha çok üstüne gelir göze batma işini iyi yap oda tavır yaptığıyla kalsın yani sen o kadar iyi olki sana bahane bulamasın
slenizio canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inş girersin sıralamaya olur yaa nasipse fazla kasma kendini nasip değilsede dünyanın sonu değil daha çok sınavlar var önümüzde ama olursa süperrr olur yani:24:

elfidaacım çok sağol canım inşallah olur ya evet valla süper olucak çok yoruldum sınavdan sınava artık olsada kurtulsam allah tüm isteyenlere gönlüne göre versin :31:

hazalcım ünv yazacak ordaki aslında sorun orası olması değil sorun ünv çakılı kadro olması yani tayin olayı biraz zor o nedenle sordum kardeşim bekar ve yalnız yaşamak zorunda kalacak o nedenle insanları falan önemli aslında kardeşimde herkesle muhabbete giremez biraz seçici yani bu arada müdürüne söyle döverim onu bak beni oraya getirmesin iyi davransın sana boşver sen işine bak o müdür bozuntusuda ne yaparsa yapsın takma yani ciddiye alırsan onu daha çok üstüne gelir göze batma işini iyi yap oda tavır yaptığıyla kalsın yani sen o kadar iyi olki sana bahane bulamasın
slenizio canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle inş girersin sıralamaya olur yaa nasipse fazla kasma kendini nasip değilsede dünyanın sonu değil daha çok sınavlar var önümüzde ama olursa süperrr olur yani:24:

Anladım canım ünv. aslında rahattır ama tek yaşamak burda sıkıcı olabilir hemen evlendirelim :52::52: Kurumlar arası geçiş yapamıyormuki gelir mesela bir iki sene çalışır sonra gider dicem ama bilmiyorum valla iyi araştırmak lazım.Benim bir arkadaşım var belediyede çalışıyor şimdi eşinin tayini çıkınca oda tayinini ünv. falan aldırıcaktı ama son durum ne yaptı bilmiyorum demekki olabiliyor İşte burda dışarda tek yaşamak biraz sakıncalı olabilir canım hep diyordum ben işe girersem taşınırsam diye mesela geceleri tek kaldığım oluyor o yüzden vazgeçiyorum canım ev arkadaşı falan bulması lazım oda herkesle yapamaz valla zor bekar bir bayan için canım aslında rahat bir yer ama dışarıda hayat tek bayan için zor olabilir heleki uzun yıllar çalışıcaksa iyi düşünmek lazım...

bende diyorum aslında hemen evlen diye ama evlenmen biraz hayatımı yaşıycam diyo yaa kimseyle görüşmüyo istemeye bile kabul etmiyo kimseyi o kadar çalıştım bırakın az tadını çıkarayım diyo canım yaa ev arkadaşı falan zor olacak ama nasip hayırlısı olsun ünvler çakılı kadro oluyor yani tayin çooook zor oluyor ama bilemiyorum inş. daha güzel yerler gelir oralar şimdi bize çok uzak geliyor tahmin edersinki bilmedigimiz bir kültür ama insan bir süre sonra alışır aslında teknikerligi bekle diyorum ben kasımı beklerse istediği şehre atanır ve tekniker olarak hem teknikerlerin maaşıda yüksek ama bilemiyorum ki nasip dediğim gibi beklicez ve görcez bakalımm

bende diyorum aslında hemen evlen diye ama evlenmen biraz hayatımı yaşıycam diyo yaa kimseyle görüşmüyo istemeye bile kabul etmiyo kimseyi o kadar çalıştım bırakın az tadını çıkarayım diyo canım yaa ev arkadaşı falan zor olacak ama nasip hayırlısı olsun ünvler çakılı kadro oluyor yani tayin çooook zor oluyor ama bilemiyorum inş. daha güzel yerler gelir oralar şimdi bize çok uzak geliyor tahmin edersinki bilmedigimiz bir kültür ama insan bir süre sonra alışır aslında teknikerligi bekle diyorum ben kasımı beklerse istediği şehre atanır ve tekniker olarak hem teknikerlerin maaşıda yüksek ama bilemiyorum ki nasip dediğim gibi beklicez ve görcez bakalımm

Valla canım gurbet çok zor heleki tekken dahada zordur benim eşim yanımda o olduğu için bana her yer cennet ama tek başıma düşünüyorumda ben gelirmiydim sırf memurluk için karsa asla gelmezdim. Sonuçta sadece iş olarak düşünmeyecek burda yapacağı masrafları mesela her gidip gelme ekstra masraf sürekli gitmem senede bir iznimde giderim diyorsa yalnızlığı hesaba katması lazım tek burası çekilmez onu söyliyeyim yani herşeyiyle oturup iyice düşünmek lazım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...

kızlar dün ankaraya gittim..
kayıtoldum..inşallah puan olarak sıralamaya girerimde gerisi kolay..
dua edinde yerleşiyim şuraya:18:
ankraya başvuran var mı başka???
hadi hayırlı uğurlu olsun.inşaallah yerleşirsin.Allah gönlüne göre versin.

artık klavye çalışmaktan bıktım ben yaaa valla sınav bir olsa hayırlısıyla artık birde kayınvalidemler evlerine tadilat yaptıracaklarmış artık bir ayda onlarla uğraşırım çok moralim bozuk nasıl çalışcam bilemiyorum yaa dır dır sürekli laf söz derken sepet gibi bir kafayla artık sinir oluyorum yaaa onlar benim hiç bir zor dönemimde yanımda olmadılar şimdi utanmadan bende kalacaklar eşimde ben seni gezdiririm her gün çocuklara bakarlar biz gezeriz diyor ama yaaaa ben nasıl katlanıcam bir ay kızlar yaaa çok gergin ve sinirliyim yani hep iyi olan ben olmak zorundayım hayat bana hep zor verdi istediklerimi yani hiç sürpriz olmadı aman nasıl oldu bu kadar kolaylıkla diyemedim hiç bir konuda hep çok uğraştım istediklerimi alabilmek için şans olsaydı çok daha kolay olacaktı ama ben hep çok şanssızdım neyse isyan değil asla bu sadece iç dökmece gerginim ve sizden başka konuşcak kimsem yok bunları. yapı olarak herkese fazla iyiyim ve sürekli suistimal ediliyorum yani iylik yap denize at diye diye yoruldum artık ben yaa nasıl geçecek bu bir ay bilemiyorum emin olun ben aynı durumda olsaydım hayatta rahat rahat kayınvalidemde kalamazdım bana çok şey yaptılar ben hep unutmuş gibi yaptım ama yaralarım hala açık ve şimdi bir ay onlarla aynı evde olma düşüncesi beni deli ediyor eşimle kavga etsem onun suçu ne yani gerçekten yok annesi babası sonuçta hele babası sürekli konuşan herşeye karışan bir adam offf yaaa bir ay numaradan iyi davranmak beni mahvedecek şimdi ekmek almaya diye çıkıp kaybolmak geliyor içimden düşünün artık yani nasıl zordayım neyse Rabbim neylerse güzel eyler bana da yardım edecektir inş. dua edin bana lütfen bir şey olsun ve bana gelmekten vazgeçsinler :(:59:

artık klavye çalışmaktan bıktım ben yaaa valla sınav bir olsa hayırlısıyla artık birde kayınvalidemler evlerine tadilat yaptıracaklarmış artık bir ayda onlarla uğraşırım çok moralim bozuk nasıl çalışcam bilemiyorum yaa dır dır sürekli laf söz derken sepet gibi bir kafayla artık sinir oluyorum yaaa onlar benim hiç bir zor dönemimde yanımda olmadılar şimdi utanmadan bende kalacaklar eşimde ben seni gezdiririm her gün çocuklara bakarlar biz gezeriz diyor ama yaaaa ben nasıl katlanıcam bir ay kızlar yaaa çok gergin ve sinirliyim yani hep iyi olan ben olmak zorundayım hayat bana hep zor verdi istediklerimi yani hiç sürpriz olmadı aman nasıl oldu bu kadar kolaylıkla diyemedim hiç bir konuda hep çok uğraştım istediklerimi alabilmek için şans olsaydı çok daha kolay olacaktı ama ben hep çok şanssızdım neyse isyan değil asla bu sadece iç dökmece gerginim ve sizden başka konuşcak kimsem yok bunları. yapı olarak herkese fazla iyiyim ve sürekli suistimal ediliyorum yani iylik yap denize at diye diye yoruldum artık ben yaa nasıl geçecek bu bir ay bilemiyorum emin olun ben aynı durumda olsaydım hayatta rahat rahat kayınvalidemde kalamazdım bana çok şey yaptılar ben hep unutmuş gibi yaptım ama yaralarım hala açık ve şimdi bir ay onlarla aynı evde olma düşüncesi beni deli ediyor eşimle kavga etsem onun suçu ne yani gerçekten yok annesi babası sonuçta hele babası sürekli konuşan herşeye karışan bir adam offf yaaa bir ay numaradan iyi davranmak beni mahvedecek şimdi ekmek almaya diye çıkıp kaybolmak geliyor içimden düşünün artık yani nasıl zordayım neyse Rabbim neylerse güzel eyler bana da yardım edecektir inş. dua edin bana lütfen bir şey olsun ve bana gelmekten vazgeçsinler :(:59:

Canım biz hep iyi davranırız ama hiç karşılığını alamayız boşver hayat böyle söylediklerini yaptıklarını duymamazlıktan gel ya sabır çek içinden. Sonuçta büyükler bizden ve eşinin ailesi ne kadar sevmesende katlanmak zorundasın. Onlar yokmuş gibi davran sinirlenmemeye çalış hatta yanlarında pek kalma ders çalış . Eşinin dediği gibi yap gündüzleri gez akşamlarıda ders çalış hem onlarlada çok vakit geçirmezsin. Haftayada benim kayınvalidem geliyor ama ben seviniyorum en azından akşam geldiğimde yemeklerim hazır olur ne kötü gelinim demi :52::52: Sen sıkma canını bu yaşımız bu gençliğimiz bir daha gelmiyor üzülmekle geçerse olmazki bu durumu lehine çevirebilirsin gez toz bence ev işlerinide kaynanana bırak:52:

Allah yardımcın olsun.işin zor ama napacaksın adın gelin olmuş sonuçta.durumunun zorluğunu çok iyi anlıyorum.katlanmaktan başka çare yok gibi.en iyisi kendini derslere klavyeye ver diyeceğim ama bu seferde ayıplamasınlar.yapılan kötülükler unutulmuyor.unutmuş gibi yapıyorsun ama insanın içine oturuyor.bir ay sık dişini artık.Allah yar ve yardımcın olsun.

canlarım yaa çok sağolun umarım hemen geçer aslında takmamaya çalışıyorum ama farkında olmadan eşimede tavır yapıyorum sonra toparlamaya çalışıyorum ama elimde değil ya aptal yerine konmaktan o kadar sıkıldımki anlatamam ama hayırlısı umarım bir şey olur ve gelmekten vazgeçerler ders çalışabilirmiyim bilemiyorum ama gezmeye karar verdim zaten çocuklar satış yapmama engel oluyordu toplantılara da gidemiyordum bu sayede daha çok toplantılara ve eğitimlere katılabilirim herşeyde vardır bir hayır

canlarım yaa çok sağolun umarım hemen geçer aslında takmamaya çalışıyorum ama farkında olmadan eşimede tavır yapıyorum sonra toparlamaya çalışıyorum ama elimde değil ya aptal yerine konmaktan o kadar sıkıldımki anlatamam ama hayırlısı umarım bir şey olur ve gelmekten vazgeçerler ders çalışabilirmiyim bilemiyorum ama gezmeye karar verdim zaten çocuklar satış yapmama engel oluyordu toplantılara da gidemiyordum bu sayede daha çok toplantılara ve eğitimlere katılabilirim herşeyde vardır bir hayır

Bak işte böyle canım :) her hayır bildiğinde bir şer, her şer bildiğinde bir hayır vardır...

Back