sen gerçekten çok sinirlenmişsin ama bu kadar basit bir olay nedeniyle bence başka yere taşınmayı düşünmen çok hızlı bir kadar sakinleş oyun oyna ders çalış zamana yay bu olayı emin ol o diğer komşunu sana çekiştiren senide ona çekiştiriyordur mutlaka o nedenle değemez bu kadar üzülüp depresyona girmene sakin ol ve güzel şeyler düşünmeye çalış derin bir nefes al ve verirken Allah de bak göreceksin ne kadar rahatladığını her çok sinirlendiğimde bunu yapıyorum ben işe yarıyor dene istersen bu arada onlar yok sa biz varız hayatım üzülme sen
Taşınmayı düşünmem bir anlık değil canım daha önceden hep diyordum çalışmaya başlarsam belki taşınırım diye inan nesini anlatımki o kadar olay varki geldiğimden beri sinir olduğum allahtan çalışmaya başladımda evde fazla vakit geçirip kafaya takmıyorum değişiklik oluyor iyi oluyor klavye çalışıyorum işte yazarken bayada hızlanmışım insan sinirrli olunca demekki böyle oluyor hırs yaptım gerçi şimdi sinirim çekti başımda hafifledi ağrı kesici aldım demin saydım140 yazdım bu arad gözümden kaçmadı sende 149 lu mu ne bişey yazmıştın tebrik ederim valla ilk zamanlar nasıldı azıcık yazıyorduk sinir oluyorduk ama şimdi iyi yazıyoruz bu arada benim laptop Q klavye genelde f klavye takıp yazıyorum bazende q da kalıyorum ikisindede hızlı yazıyorum q dah baya iyi 120 civarı her ikisindende girebilirim yaniiii ama şaka bir yana tabiki f klavye iş yerindede ondan yazıyorum ya çabuk hızlanıyorum