2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

inşaallah.bu arada ben 4 yıllık düşünüyordum fakat şimdi yazdığınız bölümlere baktım bitirince dikey geçiş yapılabiliyormuş.yani önlisans olarak kpss ye girebilirim tekrar.o da olmazsa 2 yıl daha okuyup lisans olarak girerim.daha mantıklı geldi.4 yıl beklemektense bilmiyorum artık böyle düşündüm.kafamda yorgun.korkuyorum yanlış bölüm seçmekten.

canım bak ben türk dili edebiyatı okuycam aöf den mezun olunca okutman olarak üniversitelerde çalışabiliyorsun uzun bir süreç ama okuycam ben çok istiyorum bu bölümü sayısalcı olduğum için daha önce yazamamıştım ama aöf ye geçince karar verdim sen bilirsin ama iyi araştır derim okurkende kpssye girebilirsin mezun olunca istifa edip kendi meslegini yapabilirsin bence ama sen yine de iyi karar ver malum yaş geçiyor ben kpss ye mutlaka gir derim mezun olmayı bekleme

aslında ilk düşüncem oydu fakat formasyon alınmadığını okumuştum bir yerde.riske girmek istemedim açıkçası.ama yerleşirsem okumayı düşünüyorum.ben sözelciyim ama seçtiğim bölümde matematik olsada yaparım zorlanmam.tek isteğim bir an önce yerleşebilmek aslında:)

o zaman sende türk dilini sec bence çünkü hiç belli olmaz şimdi kalkar formasyon sonra tekrar gelir bakarsın bu arada yine kpssye girmeye devam edersin bence kesinlikle türk dili ama biraz zormuş dersleri haberin olsun ben ısrarla o bölümü okumak istiyorum umarım olur

ya kızlar nasıl sinirliyim anlatamam..
ben gardiyanlığa mübaşirliğe hepsine başvurmuştum puanım 81 ama sıralamaya bile girememiştim..
ama benim o puanla giremediğim yere 70li paunlardaki kişiler memur olup işine bile başlamış..
çok sinir oldum ya ne bu torpil böyle

inşaallah Allah gönlüne göre versin.

ah ah hiç sorma geçen alımlarda sağlık liseleri 70 puanla atandı.bir tanıdık 80 puanla zabit katibi oldu.bende isyanlardayım.

ah ah hiç sorma geçen alımlarda sağlık liseleri 70 puanla atandı.bir tanıdık 80 puanla zabit katibi oldu.bende isyanlardayım.

canım en azından sertifikam olsaydı benim zabıt katipliğinin klavye sınavına girmeye hak kazanıyodum bu puanla..
ama gardiyanlıkta falan mülakata bile girmeye hak kazanamamıştım..
ama bide baktım ki benden çok düşükler kazanmış..off ben bu zor zamanlarda
kazanmam gerekiyoo yaa

torpil olayları dönüyor ya.geçen biri daha dedi.boyum 1.65 ama beni gardiyanlık alımlarında 1.60 ölçmüşler diye isyan ediyordu.Allahım inşaallah gönlümüze göre verir bu yıl yerleşiriz hepimiz.emeklerimiz boşa gitmesin.

evet bu işler böyle işte dayısı amcası olan giriyor..
inşaallah allah verir gönlümüze göre..
emeklerimiz boşuna çıkmasın da yine..

sakin olun arkadaşlar yaa torpille girenler kadar torpilsiz girenlerde var emin olun burda torpilsiz giren 3 kişiyi tanıyorum torpilleri olmadığından eminim daha önce netten yazıştığım arkadaşlarda torpilsiz yerleştiler siz çalışmanıza bakın yüksek yazabilirsek almak zorunda kalacaklardır bizide bide nasip bu işler yiyecek ekmeğimiz varsa kimse engel olamaz bizim torpilimizde Allah varmı ötesi biz gayret edelimde olmazsa nasip değilmiş deriz bizde 2012 ye sınav için çalışmaya devam ederiz nasılsa ösym nin atamalarında torpil yok hepimizin bu sene yerleşmeye ihtiyacı var çalışmaya devam arkadaşlr böyle safsatalarla kendinizi yorup demorolize olmayın bu çalışma azmimizide etkileyecektir negatif olursak performansımız düşer bu alımlarda bizde olacağız listede eminim ben çalışmaya devam...

doğru söylüyosun canım..
neyse dur ben çalışıyım hemen
allahım nasip etsin inşallah..bide aynı şehirde oluyomuşuz hep beraber
herkeze bol bol şanslar kızlar

ayrıca bu zabıt katipliği sınavı olduğunda aynı zamanda gardiyanlık mübaşirlik alımlarıda olur mu ki??

kızlar sonunda ilk defa 140 a geldimmmmm
hemen size haber veriyim dedim dur devam ediyim ben
ay çok mutlu oldum hepinizi çok seviyorum

arkadaşlar şimdi okudum danıştay başkanlığı zabıt katibi alımı yapıyo ortaöğretim önlisans mezunu başvurabiliyomuş ama ankaraya ve şahsen olacak ilgilenirseniz bilginize memurlar net ilan dan bakabilirsiniz...

silenzio süpppersinnn tebrikler ben en son 138 yazabildim skorum bu hadi bakalım devam et bu arada memurlar netteki ilana ilgilenirsen bir bak :81:

Merhaba kıslar nasılsınız beni özledinizmi gündüzleri giremiyorum akşamda işlerden fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama unutmadım sizi valla iyisinizdir umarım valla bende iş yerinde fırsat buldukça kendimi deniyorum çaktırmadan açıyorum bir world 3 dk. yazıyorum 125 yazdım bende heralde zamanla daha çok yazarım inşallah

kızlar yazacaklarımı maddeler halinde yazayımda karışmasın
1-Silenzio ve Hazal tebrikler
2-Elfida memurlar netten baktım.10 kişi alıyor.klavye sınavı yok,mülakatta yazmıyor.ama Ankara'ya gitmek gerekiyor.Zabıt katibi 1.225,00 TL,hizmetli 1.165,00 TL alıyor.hizmetliyemi başvursam acababu arada sözleşmeli.yani tayin yok.ama 4 sene sonra lisans olarak tekrar gireceğim için şansımı denemek istiyorum açıkçası.tabi gidebilirsem.
3-bu arada KPSS-A Grubu alımlarda yaş şartı resmi olarak 35'e yükseltildi.yani benim üniversite bittiğinde 34 olacağım A grubundanda girebilirim.
4-2012 kpss ye nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz.ben konu çalışa çalışa gına geldi.ezberledim resmen.sadece anayasa değiştiği için ondan konu anlatımı çalışmayı düşünüyorum.diğerlerindende soru çözümü yapacağım.tabi bu ayki yerleştirmeler ve lys bitince başlayacağım.
5-bu arada benim lys yaklaştı.dualarınızı bekliyorum.

unutmadan memurlar net adminine göre temmuz ayında zabıt katibi alımı olacakmış bilginize.

yorgun'cum özellikle teşekkür ederim kendi adıma..
ben ankaraya başvurmayı düşünmüyorum zabıt katibi için uygulama sınavı yokmuş ve sadece puan sıralamasına göre 10 kişi alınıcak yani benden çok yüksek puanlar başvurabilir..
ayrıca 2012 kpss ye hazırlanmak içimden hiç gelmiyor ben bu yıl veya 2012 şubatta falan olucak zabıt katipliğinde çok ümitliyim inşallah olur..olmazsa zaten 2012 ye önlisans olarak gireceğim yine 6 ay falan çalışırım 81 puanı alsam ön lisans olarak bir yerlere yerleşirim heralde diye düşünüyorum şimdiki puanım da 81 ama düz liseyim işte..

temmuzda olur bence de inşallah ama ya..olsun da hepimiz şurdan bi olumlu haberlerle yazalım..
allah büyük olucak olucak bukadar emek var ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…