o zaman sende türk dilini sec bence çünkü hiç belli olmaz şimdi kalkar formasyon sonra tekrar gelir bakarsın bu arada yine kpssye girmeye devam edersin bence kesinlikle türk dili ama biraz zormuş dersleri haberin olsun ben ısrarla o bölümü okumak istiyorum umarım olur
ya kızlar nasıl sinirliyim anlatamam..
ben gardiyanlığa mübaşirliğe hepsine başvurmuştum puanım 81 ama sıralamaya bile girememiştim..
ama benim o puanla giremediğim yere 70li paunlardaki kişiler memur olup işine bile başlamış..
çok sinir oldum ya ne bu torpil böyle
ah ah hiç sorma geçen alımlarda sağlık liseleri 70 puanla atandı.bir tanıdık 80 puanla zabit katibi oldu.bende isyanlardayım.
torpil olayları dönüyor ya.geçen biri daha dedi.boyum 1.65 ama beni gardiyanlık alımlarında 1.60 ölçmüşler diye isyan ediyordu.Allahım inşaallah gönlümüze göre verir bu yıl yerleşiriz hepimiz.emeklerimiz boşa gitmesin.
sakin olun arkadaşlar yaa torpille girenler kadar torpilsiz girenlerde var emin olun burda torpilsiz giren 3 kişiyi tanıyorum torpilleri olmadığından eminim daha önce netten yazıştığım arkadaşlarda torpilsiz yerleştiler siz çalışmanıza bakın yüksek yazabilirsek almak zorunda kalacaklardır bizide bide nasip bu işler yiyecek ekmeğimiz varsa kimse engel olamaz bizim torpilimizde Allah varmı ötesi biz gayret edelimde olmazsa nasip değilmiş deriz bizde 2012 ye sınav için çalışmaya devam ederiz nasılsa ösym nin atamalarında torpil yok hepimizin bu sene yerleşmeye ihtiyacı var çalışmaya devam arkadaşlr böyle safsatalarla kendinizi yorup demorolize olmayın bu çalışma azmimizide etkileyecektir negatif olursak performansımız düşer bu alımlarda bizde olacağız listede eminim ben çalışmaya devam...
silenzio süpppersinnn tebrikler ben en son 138 yazabildim skorum bu hadi bakalım devam et bu arada memurlar netteki ilana ilgilenirsen bir bak :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?