• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 yaz gelinleri balayı için yer ayarladınız mı ?

Sedeflikaraf

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
235
104
323
herkese merhabalr

bu yaz evlenecekler balayın için yer ayarladınız mı özellikle eylülde evlenecekler (çünkü ben eylülde evleneceğim inş.) nereleri ayarladınız fiyatlar nedir ?paylasırımısınız:3::3::3:

cnm bende ekimde evlencm daha yeni düşünmeye başladık bu konuyu..düşüncek o kadar çok şey varkii sıra gelmedi :) ben deniz olan biyerden ziyade çıkıp yürüyüş yapablceğimz farklı şeyler göreblcğmz byer istyorum..

hayırlı olsun kızlar: )
benimde düğünüm 2 ay sonra :123:
biz Antalya'da otel beraya rezevasyon yaptırdık.5 günlüğüne kişi başı 55 euro.
zaten fiyatlar sabit oluyor,gitmek istedğiniz otellerin internet sayfasına bakın,orada ay ay fiyat listeleri var :10:

bizim düğünümüzün tarihi tam belli değil seneye olabilir ama biz balayına nereye gideceğimize karar verdik :21: kuşadası çıkışlı gemilerle yunan adaları turu yapacağız.. balayı sonucta zaten 5yıldızlı otellerde tatile ilerde haftasonu icin bile kaçabiliriz..daha başka ülkerde düşünmedik gemi turuna 2mizde daha önce katılmadığımız icin orada konaklamak değişiktir sanırım.. :48:

bizde Marmariste grand yazıcı turban da rezervasyon yaptırdık umarım hepimizin balayısı hayalimizdeki gibi geçer...

bizim düğün 29 eylülde fethiyeyi düşünüyoruz daha erken daha diye düşünüyoruz çünkü biz giderken sezon bitmiş olacak iki - üç ay önceden rezervasyon yaptırcaz kısmetse

13 - 18 mayıs tarıhlerınde antalya/sıde silence beach resortta olucaz :)
inşş cokkkkk guzl gecer
ultra hersey dahıl 1200 tl erken rezervasyon :))

Bizim nikahımız 26 ağustos düğünümüz ise 1 eylülde olacak. Balayı içinde inşallah 3 eylül tarihinde saturn palace a giriş yapacağız ve 8 eylülde otelden çıkacağız yani 5 gece oteldeyiz. Bu hafta rezervasyonumuzu tamamlayacağız inşallah yoksa yer kalmayacak:18: Zaten çok zor karar verdik bir daha otel araştırmak istemiyorum:18:

Fethiye Jiva oteli ayarladık. İki kişi 10 gün 1800 tl. Umarım güzel olur.:4:

bizde Marmariste grand yazıcı turban da rezervasyon yaptırdık umarım hepimizin balayısı hayalimizdeki gibi geçer...

Geçen yaz nişanlımla turbanda geçirdik tatilimizi. Balayı çiftlerinin çok tercih ettiği bir yer. Biz çok keyif almıştık. Umarım siz de güzel zaman geçirirsiniz.

Biz 28 Haziranda evleniyoruz. Balayı için Prag, Viyana, Budapeşte, Berlin, Münih, Salzburg, Bratislava rotasında bir tur yapmayı düşünüyoruz.

kızlar selaaammm düğünüm agustosta balayı için kuşadası ephesia resort rez yaptrdık cok güsel bi otel hersey dahil uygun erken rez yaptırınca daha uyguna geldi

benim nişanlım da fethiye demişti ama ben curcunayı hiç sevmiyorum benim canım ağva istiyo ama bakalım...

AAAAAAAAAAA
bizde oradayız kısmetse ama biz ramazan bayramının 1. günü otele giriş yapacağız...
inşallah gönlümüze göre olur..
Sen ne zaman gideceksin canım

Back