- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.761
Yakinmis tarihlerimiz :))
evet canım yakın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakinmis tarihlerimiz :))
bu arada kızlar kan değerlerimde yükselme oldu.bebeğim yaşıyormuş....oo benimleeee..küçükkk bebeğimmm...[/QUOTE .!.:canim bende en iyiside o ikisi bir aradaa buyucekler biraz zor olucak bizim icin hele benim icin tekim aylem londrada kaynanam calisiyo
ama olsun allah yardimcimiz olur
bebiste sorun mu vardi kan degerin yukselmis caim allah yardimcin olsun bebisin sim siki sana tutunup saglikla dogup kucagina gelsin
canim bende en iyiside o ikisi bir aradaa buyucekler biraz zor olucak bizim icin hele benim icin tekim aylem londrada kaynanam calisiyo
ama olsun allah yardimcimiz olur
bebiste sorun mu vardi kan degerin yukselmis caim allah yardimcin olsun bebisin sim siki sana tutunup saglikla dogup kucagina gelsin
evet canım rahim içi kanamam vardı ..bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık..htta doktor düşük bile yapmış olabilirsin demişti istirat verdi 10 ğün.dün kan vermiştim değerler yükseliyormuş..bu arada bende tek başıma büyütüyorum benim için de çokk zor ama rabbim bize yardımcı olack inanıyorum.hem 2 yıl çekeriz sıkıntıyı sonra sende bende rahat ederiz..ben rabbimşn izniylede 2 bebek düşünüyordum bu bebeğimden sonrda zaten bebek yapmıycamm.anlıycan ikisi bir arada büyüyp orası senin burası beni gazecem ....:))))))
cuma günü 9 hafta olacağız hala bişi yok bende. Dr. normal diyor. ya aslında olmaması daha iyi sabahları midem kötü oluyor gün boyu olsa ne yaparım diyorum. ön teker arka teker benzetmesi çok hoş :) ama sen ön tekeri takip etme yinede :)
RUMUZ
KACINCI BEBEK
SAT
B.D.T.
DOGUM SEKLI
DOGUM
KILOSU VE BOYU
KILO
SEHIR
YAS
destiny555 ilk 24 Eylul 01 Temmuz 55 Istanbul 31 Nurgulce ilk 25 Eylul 01 Temmuz 58 Istanbul 24 Herseyim bebegim ilk 24 Eylul 01 Temmuz 56 Baku 31 persa ilk 25 Eylul 01 Temmuz 80 Londra 29 LaMe ilk 16 Eylul 04 Temmuz istanbul 30 Gulden83 ilk 29 Eylul 05 Temmuz 53 Kirklareli 28 lost81 ilk 29 Eylul 11 Temmuz 62 Istanbul 30 TDS 2. bebek 29 eylül 05 Temmuz 52 DilaNaz 2.bebek 29 Eylul 05 Temmuz Sezaryan Tokat 31 sinay ilk 29 Eylul 05 Temmuz 58 Konya sehrinaz ilk 29 eylül 05 Temmuz 68 istanbul guldiyari ilk 01 Ekim 06 Temmuz 56 Kocaeli 26 avukatnur ilk 30 Eylul 07 Temmuz 75 meleksen 2.bebek 01 Ekim 07 Temmuz 66
kocaeli
24
centaur ilk 01 Ekim 07 Temmuz 51 Ankara 29 eskist ilk 24 Eylul 07 Temmuz 55 Istanbul 26 minicigimm 01 Ekim 08 Temmuz 57 Antalya 26 kardelen3510 ilk 03 Ekim 10 Temmuz 54 Izmir 27 asya60 ilk 03 ekim 09 Temmuz 62 İzmir 26 butterfly33 ilk 03 ekim 09 Temmuz 55 33 habissh ilk 03 ekim 09 Temmuz 53 Ankara 24 aysun5538 2. Bebek 09 Temmuz Sezeryan kelebeketkileri ilk 04 Ekim 10 Temmuz 62 Manisa 26 feyzabilal ilk 04 Ekim 13 Temmuz 58 Erzurum 22 hly7 ilk 05 Ekim 13 Temmuz 23 topraksu_ ilk 07 Ekim 13 Temmuz melocan52 ilk 07 Ekim 13 Temmuz 60 Ordu 30 frozens ilk 07 Ekim 13 Temmuz 52 Istanbul 31 meltem878 2.bebek 07 Ekim 13 Temmuz 78 Ankara 26
hayatagül
ilk
07 ekim
13 Temmuz
83
Kocaeli
25
gulgun 2.bebek 08 Ekim 14 Temmuz 75 Manisa 29 ERKUSH ilk 09 Ekim 14 Temmuz 57 Istanbul loneliness ilk 07 Ekim 14 Temmuz 61 Bursa 27 mavigibi 2.bebek 09 Ekim 15 Temmuz 58 Izmir 28 buba ilk 09 Ekim 16 Temmuz Tanzanya 23 hapsuu(Bahar) ilk 11 Ekim 16 Temmuz 42 Kibris 28 luxxor ilk 10 Ekim 16 Temmuz 52 Ankara 28 son_ece ilk 10 Ekim 16 Temmuz 55 Ankara 30 pnrali ilk 12 Ekim 17 Temmuz 60 istanbu 27 nisaaaa 2.bebis 12 Ekim 18 Temmuz bilgiliilgili ilk 13 Ekim 19 Temmuz 66 Istanbul 28 dora83 ilk 13 Ekim 19 Temmuz 58 Ankara 28 minikler ilk 14 Ekim 20 Temmuz 60 Bursa 26 orjinalmorjinal ilk 16 Ekim 22 Temmuz 53 Izmir 28 ferzanca ilk 17 Ekim 23 Temmuz 61 Konya 28 Gelincik 2.bebek 18 Ekim 24 Temmuz 45 29 Deren ilk 19 Ekim 25 temmuz arsima ilk 19 ekim 25 Temmuz sezeryan 56 istanbul 26 Lazanya 2. bebek 19 ekim 25 Temmuz sezeryan trabzon Sevdalinka05 ilk 21 Ekim 27 Temmuz 49 27 msg38 ilk 23 Ekim 30Temmuz 54 Malatya 23
evet canım rahim içi kanamam vardı ..bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık..htta doktor düşük bile yapmış olabilirsin demişti istirat verdi 10 ğün.dün kan vermiştim değerler yükseliyormuş..bu arada bende tek başıma büyütüyorum benim için de çokk zor ama rabbim bize yardımcı olack inanıyorum.hem 2 yıl çekeriz sıkıntıyı sonra sende bende rahat ederiz..ben rabbimşn izniylede 2 bebek düşünüyordum bu bebeğimden sonrda zaten bebek yapmıycamm.anlıycan ikisi bir arada büyüyp orası senin burası beni gazecem ....:))))))
bende ark arkaya düşünüyorum ama bakalım bir tanesini doğuralım belki zor olacak duruma göre artık :) ALLAH nasıl takdir ettiyse hayırlısı bakalım.
Maşallah canım Aman olmasın zaten ... Kesinlikle ön tekeri bu konuda tanımıyorum hayatım
:)) inşaAllah olmaz canım sende yaşamışsın dün bende sabahları tuhaf oluyorum yoksa gün boyu çekilmez bulantısı olan arkadaşlarada ALLAH sabır versin inşaAllah onlarında çabucak geçer zaten 12. hafta bitiyormuş bulantılar.
merhaba kızlar hamileleikleriniz umarım yolunda ğidiyordur. benim ikinci gebeliğim bu. oğlum 15 aylık..ilk gebeliği olan annelere tecrübeli bir anne olarak yardımcı olmak isterim..bu dönemde kusma baş dönmesi ani çarpıntılar kasıkta kramp yada sancı adet sancısı ğibi belde olan ağrılar normal..2 yada 3 ay önceği adet dönemeinizi ğünü gelince o dönemde yaşdığınız sıkıntıları yaşayabilirsiniz.hatta bir iki damla kan bile gelebilir..bu dönemde ceviz süt bulğurfındık yemeye özen göstermeliyiz.maydonoz nar çekirdeği bezelye bunlarda gebeliğin ilk dönemleirnde uzak durmalıyız..şimdilik aklıma gelenler bunlar.umrım hepimiz temmuzda uafaklıkları sağlıklı bir şekilde kucağınmıza alırız....şişikler....
meltemcım sankı senı hatırlıyor gıbıyım ben ekım annelerındendım benımde 14 aylık bı kızım var ve yıne hamıs oldum planlı bı hamılelık degıldı ama herseyın bı nedenı varmıs dıyorum umarım saglıklı hamılelık gecırırız
ben ilk sayfada 5 diye okumuşum da
çok düşün nasıl yükselmiş maşallah dedim
genelde 5 in yükseldiğii dumamıştım o yüzden sormuştum
seni yeşim85 ile karışırtmışım
selam kizlar, sizin yorumlarinizi okurken ben heyecanlaniyorum, ilk kalp atislarini falan duyanlar var. aslinda temmuzun ilk annelerinden olmama ragmen ben hala bebegimin kalp atisini duymak icin doktora gitmedim...Insallah Ocak ayinda Turkiyeye geldigimde orda duyacam ilk kalp atisini,
Nasil sabirsizlaniyorum anlatamam...Hem bebegimin kalp atislarini duyacam, hem de anneme kavusacam...
yarın senide temmuz annesi olarak görmek istiyorumkızlar dün salı günü yani dün verdim kan...
ama farklı testlerde yapıldığı için bi de sağlık ocağı olduğu için
yarın alıcam sonucumu...
sizinle paylaşırım..
inşallah pozitif olur...
geçen aylarda hiç böyle testim iki çizgi çıkmamıştı...
Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar, illa yarın gel dediler.Çalışıyorum falan dedimse de, saat 10 dan önce gelmen lazım, hiç bekletmeyiz falan dediler. Ben de Allahtan okulum merkezde, çok yakın,boş dersimde gittim. Dedikleri gibi hiç bekletmeyip, direkt aldılar. SAT falan gibi bütün bilgilerimi aldılar, idrar ve 3 tüp kan alıp yolladılar. Nasıl prenses gibi davrandılar anlatamam, şaştım kaldım:) Öğleden sonra 3te gel dediler, 2:30da gittim, yine hiç bekletmeden tahlillerimi alıp doktorun yanına soktular. Demir, şeker,kolesterol bütün değerlerimi ölçmüşler, hepsi de normal çıktı çok şükür:) çok mutlu oldum:))))) size de yaptılar mı bunları?
Kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar, illa yarın gel dediler.Çalışıyorum falan dedimse de, saat 10 dan önce gelmen lazım, hiç bekletmeyiz falan dediler. Ben de Allahtan okulum merkezde, çok yakın,boş dersimde gittim. Dedikleri gibi hiç bekletmeyip, direkt aldılar. SAT falan gibi bütün bilgilerimi aldılar, idrar ve 3 tüp kan alıp yolladılar. Nasıl prenses gibi davrandılar anlatamam, şaştım kaldım:) Öğleden sonra 3te gel dediler, 2:30da gittim, yine hiç bekletmeden tahlillerimi alıp doktorun yanına soktular. Demir, şeker,kolesterol bütün değerlerimi ölçmüşler, hepsi de normal çıktı çok şükür:) çok mutlu oldum:))))) size de yaptılar mı bunları?