- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #1.801
ahh ahh
sııkma canını
bakalım ya gecmsını beklıyorum ıste. ben de ogretmenım bu arada.düşünsene bu kadar cok cocukla aksama kadar ıc ıceyız ama şu kafamızdan gecenlere bak. hey Yarabbım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh
sııkma canını
bakalım ya gecmsını beklıyorum ıste. ben de ogretmenım bu arada.düşünsene bu kadar cok cocukla aksama kadar ıc ıceyız ama şu kafamızdan gecenlere bak. hey Yarabbım ya
ahh bende bole bı tepkıyle karsılasmak ıstıyorum yaa ( acayıp bozuluyorum esım bana ılgı gostermıyo dıe cok sanslısınız bayanlar kıymet bılın
sen yolu tamamlamışsın nerdeyse,biz daha başındayız,nasıl gececek günler:)
şöyle düşün bi surü 16 17 yasında anne olanlar var,eğer onlar bıle ıyı kötu bu annelik işini beceriyolarsa biz de evelallah ustesinden geliriz,vücudumuz deforme olacak tabi ama biliyosun teknoloji cok ilerledi,eskiden lüks sayılan estetik operasyonlar şimdi oyle luks falan değil herkes yaptırıyor.aldırırız yağları sıkma canını sen,yeter ki keyifler yerinde olsun her şeyin bi çaresi var.
ya kızlar normalde hiç sevmediğim halde acaip kola istiyor canım hatta hamile olduğumu öğrenmeden başladı bu istek hamileyken çok zararlı biliyorum ama kendimi zor tutuyorum valla ya gözümün önünden kola şişeleri geçiyor
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:)
Bende aranızdayım inşallah temmuz annesi olacağım :))) sat 13 ekim 23 yaş
gecer valla test yaptıgım günü dün gibi hatırlarım su an 31. haftamdaym nasıl gecti hiiç anlamadım inan
şöyle düşün bi surü 16 17 yasında anne olanlar var,eğer onlar bıle ıyı kötu bu annelik işini beceriyolarsa biz de evelallah ustesinden geliriz,vücudumuz deforme olacak tabi ama biliyosun teknoloji cok ilerledi,eskiden lüks sayılan estetik operasyonlar şimdi oyle luks falan değil herkes yaptırıyor.aldırırız yağları sıkma canını sen,yeter ki keyifler yerinde olsun her şeyin bi çaresi var.
İnşallah canım benim inşallah..
ekledim canım :) ya nedense ben senı 27 yasında falan dusunuyodum 23 gorunce sasırdım ya daha cook gencsın ve tebrıkler bu yasta cocuk doğurma cesaretı gosterdıgın ıcın : ben 23 yasında aklım bır karıs havada gezıyodum bırak cocugu evlenmek bıle bana erken gelıyodu :)
aynen ben de:) kocama alıyorum kolayı,akşam açtırıyorum kocama:) ben de bir iki yudum otlanıyorum valla yalan yok,ay içmiyim de çocugumun bı yerı eksık mı olsun töbe töbe
bende temmuz annesı olucam buyuk ıhtımalle :)) sat 27 eylul yas 22 :d
ama ben zararlı diye tutuyorum kendimi ya bebişimin bir yeri şişerse:26:
bi kerecikten bir şey olmas ama abartma tabi,her gün içme,günde bir yudum ıkı yudum alıver bir şey olmaz
inşallah biz de öyle oluruz ama,gel temmuz gel:)
benim eşim uzun saatler çalıstıgı ıcın pek bırbırımızı goremıyoruz.ama saolsun yıne de evi falan süpürüyor:) erkek işte sonuçta çocuk gibiler:) daha fazlasını nasıl beklıyım:)testi ben kendım yaptım,ona iş yerine gidip söylemiştim.ağlamıştı sevinçten:)söylemesi ayıp tatlı aldırmış hemen çalışanlarına dağıtmıştı:)
ilk idrar testini gösterdim tabiki ne olduğunu anlamadı çocuğu görmeden inanmam dedi (geçen ayki pozitif fos çıktı) şimdide aldığı ekmeğin poşetini bile vermiyor kendi götürüp koyuyor mutfağa bide kapıdan yan geçersin dedi biliyorsun ama genede hamilelik çok güzelmiş bunu doğurunca arkasına bidaha yapmayı düşünüyorum arayı açmamak lazım tabi