Arkadaslar, ben 5 haftalik hamileyim, Azerbaycandayim, burda bana iki defa vjn ultrason yaptilar. ben istememe ragmen yaptilar. Her sey yolundaymis ama haftaya yine gel dediler. Burdaki doktorlara hic guvenim kalmadi. Cunku her ultrasona dunya para veriyorum. dun ultrasondan sonra da surekli kasiklarim agrimaya, kramplar girmeye basladi. Herkes ultrason, ozellikle vjn ultrason sakincali diyor, ben doktora soyluyorum benden daha mi iyi bileceksin diyor. Ama bu son ultrasondan sonra anladim ki bu doktorun tek amaci para almak icin. 2 dakkalik ultrason goruntusune dunya para alip, bunu da belgelendirmiyo, yani makbuz falan yok. bu aldiklari parayi kendi ceplerine atiyorlarmis.gunahlarini almiyorum, burdaki herkes ayni seyi soyledi bana..Kizlarrr bebegime bir sey olur mu, su anda turkiyeye gidemiyorum, ne yapmaliyim sizcee.Ayrica burdakiler esimle munasebetini tamamen kes, asla olmaz dediler...Anlamiyorum hem bir sey yok diyorlar, hem de ultrasondan sonra esine yaklasma diyorlar...
Ya psikolojim bozuldu iyice, daha onceki bebegimi dustu, bu da dusecek diye uyuyamiyorum artik