2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım ya zaten boyu kilosu takıntım yok yeterki sağlıklı olsun gelişsin önemli olan o.Senin göbişte maşallah erkenden büyüdü hareketleride erkenden hissediliyo ne güzel tabi 2.olmasınında etkisi var ben zaten göbekliydim 2.aydan beri kilo almadığım halde karnım şiş pantolonum bol bile geliyor ama beli kapanmıyor asla şimdilerde karnımı dolu dolu şişkin hissediyorum ama dışardan pek değişiklik yok. Harekette bazen garip bişeyler oluyo saniyelik ama ona yormadım hiç gaz falandır diye yalnız uzun zamandır olduğu yeri hissediyorum arada bir acıyo olduğu yer önceden kasığımdaydı şimdi biraz yukarı çıktı hani dirseğini çarparşında böyle elektrik çarpmış gibi bi garip olur aynen öyle hafif acı hafif o şekilde hissediyorum daha erken zaten ya ama cinsiyeti çok merak ediyorum ona göre hitap etsem hazırlansam artık...
 

Bende yanlış hatırlamıyorsam 1 mm dedi dr.um. Ve bir yerde okuduğum yazı da 1,3 mm altı kız üzeri erkek diye yazıyordu. Tabi bizimkiler tamamen farazi cinsiyetini öğrenene kadar sürecek bu tahminler :)
 
tatlim cinsiyeti bende cok merak ediyorum erkeye benizyo ama kordonda onunde dediya
esimle inan sevemiyorum ya oglum yada kizim diye 7 ocak gelsinde gidelim doktora

canim 1mm alti kiz ustu erkek olduguna inanmiyorum yani bazi 11 hafta 5 gunde ikili test yapiyo bazi 12 hafta 3 gunde
halile mm oynuyo benim kuzumun 1.0mm di mesela benden bir kac gun ileriye olan arkadasimin 1.9mm di
bence bebegin vucuduna bagli bisi
 
1-Hamileliğe dair hiçbi belirtim olmadı ultrasonda görmesem asla inanmam bikaç kez midemin bulandığını hatırlıyorum o da sık acıkıp yememekten. Bikini bölgemde tüylenme fazlalaştı gibi geliyor.2-Çirkinleştim! Hep sivilceliyim aynaya bakasım yok 3-Karnım çok çabuk büyüdü her kıyafetim olsada karın kısmı sıkıyor yada kapanmıyor. 4-Bebek rahimde solda hiç yer değiştirmedi ultrasonda sürekli değişik görünüyo bi yukarda mideme doğru sırtını dayamış bi aşağı inmiş kafası bi sağda bi solda hiç bilemiyorum:) 5-Karı koca hep kız istedik hepte kız gibi hissettim ama son 1 haftadır falan rüyamda erkek bebek görmeye öyle hissetmeye başladım eşimde erkek demeye başladı hayırlısı artık.
 


Canim ben bugun dr a gittim ama bana cinsiyetiyle ilgili kesinlikle belli olmaz dedi. inan bende merak ediyorum. ilk bebegim soldaydi kizdi, ama bu sagda zannedersem ultrasona koydugunda makinayi sola koydu sagi gosterdi. ben danimarkada yasiyorum ilk bebegimde turkiyedeydim bizim drlar gibisi yok erkenden soyluyorlar. burda hemen kestirip atiyorlar belli olmaz daha diye. cok sanslisin canim. kizimda cok tuyluydum. migdem hic bulanmadi. karnim cikmamisti. cok karisik bir durum anliyacagin:)))))
 

canim sanirim seninde ultrason resimlerin vardi merak ettim bebisin ne tarafta soldami yoksa sagdami?
 
Erkek çocuk mu kız çocuk mu hayırlı biz bilemeyiz.“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216) Onun için canım inşaALLAH tüm samimiyetimle rabbimden dilerim ki yarın ki kontrol muayenende Dr.a cinsiyeti nepnet gösterilir, gözündeki perdeyi rabbim kaldırır da yarın senden cinsiyetini öğreniriz bizde:) bu arada gönlüneki ne?

Canım benim bikini bölgemden ziyade göbek deliğime yakın yerlerdeki tüylerim kıl oldu resmen bu testosteron hormonu kaynaklıymış yani erkeklik hormonu. neyseki doğum sonrası dökülürmüş. Ya ne kadar doğru bilemem ama sivilceyi kız bebek yaparmış işte sahih mi bilemiyorum. karnında dik olarak mı gidiyor yada kasıklarına doğru yayılmamı var bunu tesbit etmelisin önce çünkü artık büyüdü bebişler kasıklara doğruda yayılsa karnımız, dikleşsede elbiseler giyerken sıkıyor. bende kız bebek görürdüm hep rüyalarımda aynı eşime benzeyen mavi gözlü beyaz tenli bebeklerdi çok seviniyordum sabahları kız çocuğum olacak diye:) ama oğluşumada alıştım artık onuda süslerim ben :)) hani kız bebekler daha sevimli olur kız çocukları daha cana yakın olur ya olsun erkek bebeklerde var aynı özellikleri taşıyan:) birde eşime diyorum ki kız çocuk babaya erkek çocuk anneye düşkün olurmuş iyikide oğlan diyorum gülüyoruz:)

aynen yukarıdaki ayetteki gibi hayrı şerri biz göremeyiz canım rabbim nasıl biliyorsa hayırlı olanı versin özellikle bunu istemeliyiz. az önce kalbime gelen birşey oldu amcamın oğlu bi kızı çok sevmişti illa o olaak diye peşinden senelerce koştu. ama hayırlısını istedimi bilemem. evlendiler maalesef 1 sene ya doldu ya dolmadı boşandılar çok üzücü yuvanın yıkılması rabbim hepimizin yuvalarımızı talaktan korusun. ALLAH'ın en sevmediği helalmiş talak.
 

Avrupada yakınlarım var onlarda söylüyor belli bir haftaya kadar ultrasona sokmuyorlarmış amaçları herneyse artık. İşte yukarıda da dedim ya bunlar sadece olasılık ama sorduğum kişiler hep onayladılar sağ sol olayını veya belirtileri, tabi ki istisnalarda olacak. senin içinde öyle hakkında ne hayırlısı ise öyle olsun. Bugün kursta bir arkadaş vardı kız çocuğuna mutlaka bir kız kardeş olması lazım dedi. Düşündümde gerçekten öyle kız kardeş çok başka oluyor. Eğer kızın olursa da üzülme vardır bir hayır. bunu neden diyorum hani gönül istiyor biri kız diğeri erkek olsun:)
 
bebeğin cinsiyetini öğrenmenin 40 yolu =

Eger;
Erken hamilelikte mide bulantisi hissetmediyseniz,
Bebeginizin kalp atisi dakikada 140 atistan daha azsa,
On tarafinizdan daha cok kilo aldiysaniz,
Beliniz basket topu gibi gorunuyorsa,
Aerolariniz cok kararirsa,
Daha dusuk tasiyorsaniz,
Tuzlu ve eksi yiyeceklere as eriyorsaniz,
Proteine as eriyorsaniz-etler ve peynir,
Ayaklariniz hamilelikten onceki haline gore daha soguksa,
Bacaklarinizdaki tuyler hamilelik doneminde daha cabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastiklariniz kuzeye bakiyorsa,
Mustakbel baba sizinle birlikte kilo aliyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir goruntu veriyorsa,
Idrariniz parlak sari rengindeyse,
Burnunuz yayiliyorsa,
Alyansinizi gobeginizin uzerinde tuttugunuzda yuvarlaklar ciziyorsa,
Bas agrilariniz varsa,
Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde
cift sayi cikiyorsa,
bebeginiz erkektir.

Eger;

Erken hamilelikte mide bulantilariniz varsa,
Bebeginizin kalp atisi dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo aliyorsaniz,
Sol gogsunuz sag gogsunuzden daha buyukse,
Sacinizda kirmizi hatlar cikiyorsa,
Yuksek tasiyorsaniz,
Karniniz karpuz gibiyse,
Tatlilara as eriyorsaniz,
Meyvelere as eriyorsaniz,
Portakal suyuna as eriyorsaniz,
Hamilelik donemi boyunca normal zamanki kadar iyi gorunmuyorsaniz,
Hamilelik donemi boyunca normalden daha huysuzsaniz,
Yuzunuz normalden daha cok patlaksa,
Ekmegin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsaniz,
Gogusleriniz gercekten buyuduyse!
Siz uyurken yastiklariniz guneye bakiyorsa,
Idrariniz donuk sari rengindeyse,
Alyansinizi gobeginizin uzerine tuttugunuzda bir taraftan oteki tarafa
hareket ediyorsa,
Yasiniza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldiginiz ayin rakamini eklediginizde
tek sayi cikiyorsa,
bebeginiz kizdir.
 



Canim kiz yada erkek farketmiyor evlat evlattir ben Allahtan hayirlisini istiyorum. Daha hamile kalmadan evvel bile hep kizimin bir kiz kardesi olmasi lazim diye dusunuyordum. Hayirlisini diliyorum kendim icin, ve sizler icin.
 



Canim her ikisindende biraz var ne olacak acaba:))))
 

1-bulantım yok denecek kadar az dı artık hiç kalmadı diyebilirim.kıllanma olayı azaldı diyebilirim ve bu kısım beni çok mutlu etti
2-cildimde pek bir değişiklik olmadı eşime sorarsak o güzelleştiğimi söylüyo arkadaşlarımsa cildimin bozuldugunu söylüyo(sanırım eşim beni kandırıyo:))
3-karnım başından beri inanılmaz şişdi ama şuan normale döndü ama yaygınlaşmıştı görenler kız dıyordu
4-ultrason kagıdına göre sağdaydı hatta sancılarımı bile sagda hissediyordum
5-birde annem bana bir test yaptı tabiri caizse kocakarı testi diyorlar.kafamdan aşagı benden habersiz tuz dökmüş ben saçımı elledikten sonra karın bölgemi ellemişim buna göre kızın olcak dedi eger agız bıyık kısmını elleseydim erkek olurmuş hurafe tabi ama annem haklı çıktı.
6-doktoruma göre %80 kız
8-öncelikle sağlıklı sıhatli olsun ondan sonra gönlümdeki de kızdı,
hala kesin belli olmadıgı için cinsiyeti kızımsada oğlumsada annesi onu çok ama çok seviyor olucak
 

Canım bu benim ikinci gebeliğim..İlkini kaybettikten sonra ,yeniden bulmak mutlulukların en güzeli..Cinsiyet konusunda ilk bebek olacağından sanırım tek duam sağlıklı,sıhhatli ve hayırlı olması..Ama cinsiyeti merak ediyor ister istemez insanoğlu..Umarım yarın cinsiyetimiz belli olmuş olarak geliriz.
 
 

anladım canım dediğim gibi bende memnunum doktorumdan ya en son gittiğimde utandım fiyat soramadım daha erken falan der diye:)
 

en keyifli tarafı cici almak zaten cinsiyet öğrenmenin öğrendiğim gün hemen koştum bulantı mulantı dinlemeden mavilere 3 tane çıtçıtlı badi aldım:) darısı başına artık göstersin olmuyo böle!!! sen doktorunu seçtin mi 2 tane birbirinden habersiz doktorun vardı dimi:) ben de burdaki hikayeleri konuştuklarımızı annemle eşimle paylaşıyorum temmuz annelerinden mi yine diyip gülüyolar
 

Sende de epey tutmuş mu sanki ne :)) evet ya ne güzel söyledin kızımsada oğlumsada bende onu çooooookkk seviyorum :)

İnsaALLAH canım hadi güzel haberlerle gelesin yarın dualarımdasın :)

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…