2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çekirdek yeme özellikle tuzlu yeme canım ya...
Meyveye de abanma sakız çiğne o da acıktırır gerçi ama:KK43:
Ben canım istediğinde kalkıp türlü şeyler üretiyorum kendime ama sonunda yorulup oturuyorum.
Ya da doyup oturuyorum. Karnım doyunca da işte olmuyor:)

Birbirimizi sevgiyle gaza getireceğiz artık:)
Ve dürüstçe bişi diyimmi şuan elimde yine o pislik var.
Ağzıma daha az götürüyorum elimde tutuyorum ucu uzuyor, kendi kendine... Dibine indi resmen ama sadec 2 duman aldım o da boğazımdan geri döndürdüm:18:

ne biliyim işte bişeyler bulurum artık, bu abanmalar bir kaç gün sürer bende zaten o yüzden çok dikkat etmeyi düşünmüyorum canım :)

inşallah başarırım, boşver at kız o elindekini pisss ooo, inşallah şu anda bana gelen şevk sana da gelir canım:KK76:
 
kızlar ben kötü bir anne olmak istemiyorum
Ben hayatım boyunca mutluluktan ilk defa, bebeğimin kalbinin attığıni gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağladım.
İçmiyicem şu zıkkımı artık
SÖZ..
Kimse kimsenin kalbini bu konuda kırmasın lütfen..
Hepimiz zararlarını biliyoruz..
Ve bu sayfanın çoğu hamile..
Üzmeyelim birbirimizi olur mu ?
 
kızlar ben kötü bir anne olmak istemiyorum
Ben hayatım boyunca mutluluktan ilk defa, bebeğimin kalbinin attığıni gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağladım.
İçmiyicem şu zıkkımı artık
SÖZ..
Kimse kimsenin kalbini bu konuda kırmasın lütfen..
Hepimiz zararlarını biliyoruz..
Ve bu sayfanın çoğu hamile..
Üzmeyelim birbirimizi olur mu ?

supersın valla tebrık edıyorum senı muahhh cnm benım :KK49: saglıkla alıcaz bebıslerımızı kucagımıza ins. sabredın kızlarrr.
 
kızlar ben kötü bir anne olmak istemiyorum
Ben hayatım boyunca mutluluktan ilk defa, bebeğimin kalbinin attığıni gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağladım.
İçmiyicem şu zıkkımı artık
SÖZ..
Kimse kimsenin kalbini bu konuda kırmasın lütfen..
Hepimiz zararlarını biliyoruz..
Ve bu sayfanın çoğu hamile..
Üzmeyelim birbirimizi olur mu ?

Tebrikler canım, allah gönlüne göre versin. Umarım başarırsın. Darısı başıma inşallah
 
kızlar cok bulantm var ya:KK43: bıde tam gobek dlgm acıyo

göbek deliği acısı bazen bende de oluo

benmde aynı leblebi çubuk kraker naneli şeker aldım bi bulantıda birini diğerinde ötekini yiyorum

aynen leblebi ve çubuk kıraker vazgeçilmezim :)

Bende günlük pedin çok sağlıklı olmadığını duydum ve bıraktım.Gerçi pratik ve kolay oluyordu ama..Onun yerine havlu kağıt kullanıyorum.Düzenli olarak değiştirince herhangi bir mikrop kapma olasılığıda azalıyor.

aman ne zor şey kadın olmak :)
ama içimizde de bi mucize var

kızlar bır haber okudum sımdı valla soklardayım turkeıde 21 yasındakı kız hamıle kalıyo aldırmak ıcın klınıge gıdıyor orda cocugu olmayan bır aıle yle konusuyo aıle okumus mimarmı oylebırsey. sen aldırma doğur 6 bın tl verırız demıs cocugu ustumuze alırız kız kabul etmıs ve doğum ıcın kıbrısa gelmısler. adam zekı kendı karısın kımlıgıne kızın remını yapıstırıp artık naısl yaptıysa sahte evrak hazırlıyo yanı kımlık kız doğurunca vezgecıyor bebegını satmaktan ve doktorlara olayı acıklıyor tabıı boylece olay duyuluyo soktayım ınsan cocugunu nasıl satmayı dusunur

oha ya neler yapıolar :KK15:

kızlar bence de bu sigara konusunu bırakalım lütfen. eşim de içiyor, zaten akşamları yeterince tiksiniyorum, iyice için kalktı. herkesin aklı başında değil mi? içen de zararını biliyor sonuçta ! bırakmak isteyene yardım edelim tamam ama konu tamamen bu olmasın lütfen.

günlük ne kadar su içiyosunuz. bu aralar benim bulantılarım yüzünden 1 ltre bile içemiyordum. ama 2 gündürr filan 2 litreyi geçebiliyorum. sizde durumlar nasıl

bencede bırakalım
kimse isteyerek içmiyordur hamileyken allahım sağlık versin içenlerede bebelerede
ben 1,5 - 2 içmöeye çalışıyorum su
 
ben de elme suyu gibi oluyor ama normalmiş, hergün değiştiriyorum bazen 2 defa, mikrop kapmasın diye. ama akıntının sebebi rahmin kendisini temizlemesiymiş canım.



canım günlük pedler sağlıklı değilmiş, iççamaşırını sık sık değiştirmek daha iyiymiş.




kızlar biraz önce yine içtim paketin geri kalanını da arkadaşa verdim, artık içmicek misin dedi, öyle br tercih hakkım yok içsem mi içmesem mi diye dedim. bundan sonra sizlerin de destekleriyle içmemeyi planlıyorum, bunun başka çaresi yok. sigara içmeyince yaşanan şiddete gelince, ben içtiğim için o kadar çok stress yapıyorum ki içmesem sürsün sürsün 1 hafta sürsün bu stres benim içtiğim için yaptığım kadar çok olamaz asla...

sigara konusunda şu kadar içilebilir, stress olacaksa içilmeli falan gibi yaklaşımların her ne kadar doğru bulmasam da şuan bu halde olmamın bir numaralı sebebi olduğunu düşünüyorum. bebek erken gelmese de, sağlıklı kilosunda doğsa da sonra çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum. hayatım boyunca kendi kendimi suçlayacağım, suçlamayı geç canımdan bir parça olan savunmasız yavrumun benim yüzümden acı çektiğini düşünmek istemiyorum. bebişim doğsa ve biri yüzüne sigarasının dumanını üflese nasıl hissederim diye düşünüyorum ve görüyorum ki benim yaptığım çok daha kötü.

annem bana hamile kaldığını öğrenince bırakmış, doğduktan sonra yeniden başlamış ve hala benden özür diler sen küçükken senin yanında sigara içtim beni affet der, ben ne kadar kötü bir anne olacağım diye düşünüp durmak istemiyorum.

bana o kadar çok faydanız oldu ki bugün buraya çekinmeme rağmen iyi ki yazmışım bu derdimi, biliyorum akşam canım isteyecek o zaman marketi aramadan önce sayfayı açıp size danışacağım ve biliyroum inşallah online olursanız bana destek olup beni vazgeçireceksiniz.

bebişim adına bize destek olan tüm teyzoşlarına sonsuz teşekkür ederim.
canım hayırlı olsun. ne güzel bir karar vermisşin.inşallah başarılı olursun.
 
Değil sigara başka bi durum bile olsa kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur. Herkes kendinden mesüldur. Herşeyin zamanını güzel rabbim kararlaştırır. Bekara karı boşaması kolay denirye hani buda öyle bişey. Sigara içeyen içenin halinden anlayamaz. Kimse sigaranın iyi bişey olduğunu savunmuyor. Ben tiksinebilmek için neler neler yapıyorum. Sigarayı bırakabilenlerede takdirle yaklaşıyorum helal olsun darısı başıma diyorum. Ama herkesin iradesi kuvvetli olucak diye bişey yok. Herkesi anlayıp saygı duymak lazım hakaret etmek değil. Ben temmuzda evlendim eşim korundu hep bie kere korunmadan ilişkiye girdik ondada hamile kaldım. Ve Allahın bana bahşettiği bu lütufa elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum Günde birkaç sigara içiyorsam içmek zorundaysam onu başka yollarla telafi etmeye çalışıyorum meyveler sebzeler elimden geldiğinde faydalı beslenmeye çalışıyorum

Hayırlısı olsun.
Sigaranın zararlarını 5 yaşımdan beri biliyorum şükürler olsun.
Ama demekki ben sizin gibi iradeli değilim ve demekki sizin gibi bebeğimi düşünmüyorum...
İlikine katılırım ama
BİR ANNE YANİ BİR ANNE ADAYININ BEBEĞİNİ DÜŞÜNÜP DÜŞÜNMEMESİNİ SİGARAYA BAĞLAMAK SAÇMA.
8 buçuk haftalık hamileyim. Umarım bende sizler gibi bırakabilirim! Ama maalesef şuan bu mümkün değil.
İçmeye devam ediyorum.
Kendime ''bok iç'' diyorum ama ben bu zıkkımı içiyorum.
Doktorumlada konuştum. Gerekli bütün bilgileri aldım.
Allah tiksintisini versin bırakayım yoksa iradem MAALESEF YOK BENİM!

AMA BEBEĞİMİ NASIL İSTEDİĞİMİ YA DA NE KADAR DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SİGARAYLA BAĞDAŞTIRAMAZSINIZ.


Ama bebeğiniz olmuyor diye sigara içen insanlara tepki göstermeniz bence çok yanlış. Siz düşünceli anne olursunuz, sigara içmeyen anne olursunuz.
Ben bırakamayan aciz bir anne adayıyım.

Ve bence ''sigara içen bebeğini düşünmeyen kadınlar hamile kalıyor, biz bu kadar çırpınıyoruz olmuyor'' diye isyan edeceğinize bence dua edin.
Benim sigarayı bırakabilmek için dua ettiğim gibi...




Allah'ın bir bildiği vardır. Bir zamanı vardır.
Umarım tez zamanda sağlıkla hamile kalırsınız.
:nazar:
çok şükür tekrar hamileyim. ama iki kez ameliyat masasına yattım.
size kızmamın nedeni nerdeyse sigara bebeğe yararlı yazacakmışsınız. etrafınızdan olumlu örnekler vermişsiniz, sigara içti, şu kadar sağlıklı çocuğu oldu diye. nerdeyse sigaradan diye yazmadığınız kalmış.
sigarannın zararlı olduğunu bile kabul edememişsiniz ki siz. hala savurnurken bırakmak için irade gösterememeniz çok normal.önce beyinde bitecek. aynı zamanda ben de irade yok diye bir insan da ilk defa görüyorum.
aynı zamanda hangi kaynakta yazıyor meyve yemeyle sigaranın zararlarının azalacağjnı. bu da çok garip bir açıklama olmuş bence.
bence hiç bir anne ben bebeğimi düşünüyorum bunun için de sigara içiyorum. ikisinin ilgisi yok diyemez.

inşallah Allah bırakma azmi verir. sizin için dua edicem. ama azcık bebeğinize karşı düşünceniz varsa iradeniz de olsun, en azından sigranın zararlı olduğunu kabullenin yeter, gerisi gelir bence.
 
kızlar selamlar oku oku bitiremedım ne cok sey yazmıssınız valla.bu arada şu sigara konusunda bişey demek istiyorum özellıkle 4.aydan sonra tehlıkelı oluyormus,bende günde 1 tane bazende 2 tane içiyorum inşallah bişey olmaz.allah bebişlerimize sağlık versin.
aranızda hamile pantolonları gimeye baslayan varmı? valla kızlar o kadar pahalıki hamile giyim.bı yere sordum öleee gıldırık bi pantolona 80 lira dedı.bu ne dedım yaaaaa.tabiki üst sınırı yok.niye bu kadar pahalı yaaaaa.daha erkenmi olur almak sizce?daha cok kılo alacağımız için sonra olmazmı acaba? :KK49: :KK49:
 
göbek deliği acısı bazen bende de oluo



aynen leblebi ve çubuk kıraker vazgeçilmezim :)



aman ne zor şey kadın olmak :)
ama içimizde de bi mucize var



oha ya neler yapıolar :KK15:



Bencede bırakalım
kimse isteyerek içmiyordur hamileyken allahım sağlık versin içenlerede bebelerede
ben 1,5 - 2 içmöeye çalışıyorum su

benimde bulantıda tek çözümüm çubuk kraker tek geçerim sabah elimde gece elimde bir paket korkarım bebişim çubuk kraker gibi doğacak ::::)) su olayıda bulantıyla birlikte bitti bende 3 lt en az su içen ben 1 lt ri zorlayarak içebiliyorum bulantı yüzünden ama mümkün olduğunca içmek lazım
 
kızlar selamlar oku oku bitiremedım ne cok sey yazmıssınız valla.bu arada şu sigara konusunda bişey demek istiyorum özellıkle 4.aydan sonra tehlıkelı oluyormus,bende günde 1 tane bazende 2 tane içiyorum inşallah bişey olmaz.allah bebişlerimize sağlık versin.
aranızda hamile pantolonları gimeye baslayan varmı? valla kızlar o kadar pahalıki hamile giyim.bı yere sordum öleee gıldırık bi pantolona 80 lira dedı.bu ne dedım yaaaaa.tabiki üst sınırı yok.niye bu kadar pahalı yaaaaa.daha erkenmi olur almak sizce?daha cok kılo alacağımız için sonra olmazmı acaba? :KK49: :KK49:

daha erken bence
çünkü bizim koca göbik hallerimiz yaza gelcek şidmi alırsak kışlık kalın olur :)
benim şuan 4 tane uzun kollu hamiş tişörtüm bitane hamiş eşofmanım var doğum günümde hediye geldiler :KK9:

benimde bulantıda tek çözümüm çubuk kraker tek geçerim sabah elimde gece elimde bir paket korkarım bebişim çubuk kraker gibi doğacak ::::)) su olayıda bulantıyla birlikte bitti bende 3 lt en az su içen ben 1 lt ri zorlayarak içebiliyorum bulantı yüzünden ama mümkün olduğunca içmek lazım

yaşasın çıbık kraker kardeşliği :KK49:
evet bazen suyu içerken midem bulanıo ama en çok sütte bulanıo
sırf yavrum için içiyorum
 
kızlar selamlar oku oku bitiremedım ne cok sey yazmıssınız valla.bu arada şu sigara konusunda bişey demek istiyorum özellıkle 4.aydan sonra tehlıkelı oluyormus,bende günde 1 tane bazende 2 tane içiyorum inşallah bişey olmaz.allah bebişlerimize sağlık versin.
aranızda hamile pantolonları gimeye baslayan varmı? valla kızlar o kadar pahalıki hamile giyim.bı yere sordum öleee gıldırık bi pantolona 80 lira dedı.bu ne dedım yaaaaa.tabiki üst sınırı yok.niye bu kadar pahalı yaaaaa.daha erkenmi olur almak sizce?daha cok kılo alacağımız için sonra olmazmı acaba? :KK49: :KK49:

Merhaba 10 haftam bitmek üzere ve karnım baya baya belirginleşti. Kendi normal pantalonlarım karnımı sıkmaya başladı. O yüzden ben kullanıyorum. Ama sana Lcwaikiki hamile giyimini önerebilirim. Bence fiyatları uygun ve indirimde olan çok ürünü var
 
anammmmmm ne kadar çok sigara içen varmış yaaa Allahım hepinize bi tiksinme versin inşallah :KK16::KK16::KK16: bidaha içmeyin kızlar yaa bizde eşimle içiyorduk ama sağolsun o da bıraktı artık eve gelen misafire bile içirmiyoruz düşünün yani :KK34:

ne biliyim işte bişeyler bulurum artık, bu abanmalar bir kaç gün sürer bende zaten o yüzden çok dikkat etmeyi düşünmüyorum canım :)

inşallah başarırım, boşver at kız o elindekini pisss ooo, inşallah şu anda bana gelen şevk sana da gelir canım:KK76:

tebrik ediyorum seni ...... alkışlıyorum...... gaza getiriyorumm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
 
merhaba kızlar bende temmuz annesiyim son günlerde biraz moralimiz bozuk kızımın gözüne nistagmus teşhisi kondu fakat herkes diyorki sarışın ve renkli gözlü bebeklerde olur ve bir yaşına kadar geçermiş bi bilgisi olan varmı acaba
 
çok şükür tekrar hamileyim. ama iki kez ameliyat masasına yattım.
size kızmamın nedeni nerdeyse sigara bebeğe yararlı yazacakmışsınız. etrafınızdan olumlu örnekler vermişsiniz, sigara içti, şu kadar sağlıklı çocuğu oldu diye. nerdeyse sigaradan diye yazmadığınız kalmış.
sigarannın zararlı olduğunu bile kabul edememişsiniz ki siz. hala savurnurken bırakmak için irade gösterememeniz çok normal.önce beyinde bitecek. aynı zamanda ben de irade yok diye bir insan da ilk defa görüyorum.
aynı zamanda hangi kaynakta yazıyor meyve yemeyle sigaranın zararlarının azalacağjnı. bu da çok garip bir açıklama olmuş bence.
bence hiç bir anne ben bebeğimi düşünüyorum bunun için de sigara içiyorum. ikisinin ilgisi yok diyemez.

inşallah Allah bırakma azmi verir. sizin için dua edicem. ama azcık bebeğinize karşı düşünceniz varsa iradeniz de olsun, en azından sigranın zararlı olduğunu kabullenin yeter, gerisi gelir bence.

Ve hiç bir anne kimseyi bu denli kınamamalı bence!
Olumsuz hikayeler ne kadar varsa olumlularda var ama bu sigaranın faydası ya da tamamen sigaranın zararı falan değil.
Herşeyi Allah bilir herşey Allahtandır. Ben sigara içiyorum diye evladıma ne kadar zarar vermediğimi anca ALLAH bilir.
Ve beni ve benim gibileri anca ALLAH yargılayabilir ki bırakmak için mücadele edip bırakamıyoruz.
Ayrıca iradesiz binlerce insan var ki bunu dile getiremez ben maalesef kendi eleştirimi kendim yapabilen bir insanım.
Kendimi biliyorum!
Siz polemik arıyorsanız yeri burası değil. Benim karnımdakini benden çoook düşündüğünüz için ayrıca teşekkür ederim,
kusura bakmayın ben sizin kadar düşünemiyorum demekki evladımı...

Duygularınızı bayağı bir değiştirmiş sanırım hamilelik...

En başta yazdığım gibi;
Ve hiç bir anne kimseyi bu denli kınamamalı!

Sevgiler ve sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim.
 
kıslarrrrr yardım lütfen. benim adetim dört gün geçti. bugün test yaptım. 2.çizgi silik. ama ben de adet olacakmışım gibi sancı var ayağa kalkınca oluo hep. yaaaaa nolur cvplayın yorumlarınızı bekliorum. bu arada kanda pazartesi baktırabilicem. sizce;
1-sancı hayraalamet diil hamileysen bile düşük olabilir,
2-sancı normal ben de de olmuştu ve hamişim:KK16: v.s v.s..
3-hamiş diilsin bence:44:
 
kıslarrrrr yardım lütfen. benim adetim dört gün geçti. bugün test yaptım. 2.çizgi silik. ama ben de adet olacakmışım gibi sancı var ayağa kalkınca oluo hep. yaaaaa nolur cvplayın yorumlarınızı bekliorum. bu arada kanda pazartesi baktırabilicem. sizce;
1-sancı hayraalamet diil hamileysen bile düşük olabilir,
2-sancı normal ben de de olmuştu ve hamişim:KK16: v.s v.s..
3-hamiş diilsin bence:44:

merhaba bendede aynı olmuştu hayırlı olsun diyelim
 
kıslarrrrr yardım lütfen. benim adetim dört gün geçti. bugün test yaptım. 2.çizgi silik. ama ben de adet olacakmışım gibi sancı var ayağa kalkınca oluo hep. yaaaaa nolur cvplayın yorumlarınızı bekliorum. bu arada kanda pazartesi baktırabilicem. sizce;
1-sancı hayraalamet diil hamileysen bile düşük olabilir,
2-sancı normal ben de de olmuştu ve hamişim:KK16: v.s v.s..
3-hamiş diilsin bence:44:

olabilir canım gebelik ve regli belirtileri hemen hemen aynı birkaç gün daha bekle olmazsan kanda baktır :KK34: İnşallah hamilesindir. Benim ara ara hala regli sancılarım oluyor.
 
kıslarrrrr yardım lütfen. benim adetim dört gün geçti. bugün test yaptım. 2.çizgi silik. ama ben de adet olacakmışım gibi sancı var ayağa kalkınca oluo hep. yaaaaa nolur cvplayın yorumlarınızı bekliorum. bu arada kanda pazartesi baktırabilicem. sizce;
1-sancı hayraalamet diil hamileysen bile düşük olabilir,
2-sancı normal ben de de olmuştu ve hamişim:KK16: v.s v.s..
3-hamiş diilsin bence:44:

Canım çift çizgiyi gördüysen hamilesin:)
Bendede aynen öyle oldu hergün adet olacağım sanıyordum sancılardan.
Bence yarın hemen bir doktra git:nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
 
X