- 6 Mayıs 2010
- 578
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #3.901
mutlu yıllar seneye bebişinde kutlar d. gününü oh maşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürpriz doğum günü partisi ayyy çok güzel yaa
Doğum günün kutlu olsun canım
canım yaa inşallah gecici bir durumdur
canımmm iyi ki doğdunn mutlu yıllar
mutlu yıllar seneye bebişinde kutlar d. gününü oh maşallah:)
Öyle olmuyormuş:) (((( annem duysa keser beni:) benım komsum resmen sıgara ıcmıyordu yıyordu maşallah paşası oldu :) kendımı kandırıyorum farkındayım su an kendımı tutuyorum yaklasık oglenden berı:)
temmuz anneleriiiiiiii:))
doğum sonrası özellikle meme çatlakları annelerin kabusu oluyor, meme veya karın çatlakları için krem kullanılması gerektiğini öğrendim, bu kremler hakkında bilgisi olan var mı?? ayrıca şunu da öğrendim ki doğal ürünler kullanmak daha önemliymiş, internette bazı tarifler buldum ama bir de burda danışayım dedim.
sevgili arkadaşlarım bir sıkıntımı da paylaşmak isterim ,, bu formda bu tip yazılarıma cevap hiç alamıyorum
ama bakıyorum kim kaynanasıyla görümcesiyle ya da kocasıyla feci bişeyler yaşamış ona yığınla cevap geliyor,, tamam bu arkadaşlara tabi ki cevap yazılması lazım ama genelde hep dramatik olaylar ilgimizi çekiyor,,, bunlarla da ilgilenicez, hepimizin böyle sorunları var lakin bunun dışındaki şeylere cevap bulamamam beni bu formdan koparmaya başladı
sevgiler...
Bu arada, çok şükür ablam doğum yaptı. Dün gece 00:00 sularında doğumhaneye almışlar, 40 dk falan sürmüş. Canım ablam doğumu zor geçti.15 saat sancı çekti. ALLAH bütün hamileleri kolaylıcakla kurtarsın.
adamı koklayıp duruyorum soğan mı yedin sen diye yemin ediyor garibim yemedim diye biran önce geçsin kocama sarılmayı özledim ben yaa
Eki Görüntüle 305262 Eki Görüntüle 305263
kizlar waikide hamile gisisinde yuzde 50 indirim var bu tisortleri 22 tl den 9.90 aldim cokta guzel duruyo
benim gobekimde var esim cok guzel duruyo diyo
kizlar bizim burda folik asik durdurulmus depolarda yokmus satmiyolar doktorum bana eleviz verdi icinde vitamin herrsey var ama 12 haftadan sonra birde kan ilaci veriyolar bebek iyi gelisin diye
kizlar ya ben kizima hamileyken cikolata gormek bile istemiyodum tek eski meyveleer yerdim
ama bu bebiste daha cok tatli istiyorum abuk subuk seyler ismini yaazmim aksam kipadan bir ttorpa tursu aldim eve geldim
maanyak gibi yedim acaba bebegim ne gelde anla ama az kaldi ben 25 ataliktan sonra cinsiyet ogrene bilirim
hapsu tatlim kizimi ben 13 haftada hisetmeye baslamistim 16 haftada londraya gidiyodum ucakta kemerin oldu yere piti piti nasil vurudu annemde cok erken hisetmis abilerimi beni hamileliginde
Kizlar bebisim 2cm olmus bir ayagni havaya kaldirmis keyfine bakiyodu ayy super bir duygu buarada 8+5 olmusuz
ayy ne hoşş maşallah:)) keyif çatıyo demek kereta
ben de perşembe gitcem bakalım ne alemde bizimki.benım hesabıma gore bugun 10. haftama başladım.ama ultrasona gore ne olacak bakalım:)
Evet keyfi yerindeydi . Senin bebis daha buyuk olur ozaman cnmhareketlerini de gorursun ;-)
merhabalar kızlar,
ben de temmuz annesi olacağım inşallah. şu anda 9 hafta 2 gündeyiz. ilk muayeneye 6 haftalıkken gittim. 2. muayene zamanım için bir doktor ayarlayamadım henüz. daha doğrusu doktora karar veremedim aranızda ankarada olanlar var mı acaba? doktor önerileriniz nedir?
Kizlar bebisim 2cm olmus bir ayagni havaya kaldirmis keyfine bakiyodu ayy super bir duygu buarada 8+5 olmusuz
ben gidiyorum canım şişli hospıtalde mehmet demir var cumartesi ilk defa gittim ama inanılmaz memnun kaldım ondan önce gültepe avicenneye gidiyordum ordan memnun deildim araştırdım şişli hospıtal hastanesi hemde cok uygun muaynesi 12 lira doktoru tanımıyorum pek 50 60 arası yaşlarda erkek ama ben çok memnun kaldım bi git istersen tavsiye ederim.okadar iyi bi insan ki benim bebişimin resmini cekdi ve üstüne mesaj yazmış anne baba beni merak etmeyin ben iyiyim diye yazmış süperdi tek bı kusuru var oda ultrason makınesı bıraz eskı ama dokdoru tavsıye ederim cok güler yüzlü bilgili biri bana göre tabi
çok teşekkür ederim amin inşallah
allah hepimize kocişimizle çoluk çocuğumuzla nicegüzel yıllar nasip etsin