2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

temmuz anneleriiiiiiii:))

doğum sonrası özellikle meme çatlakları annelerin kabusu oluyor, meme veya karın çatlakları için krem kullanılması gerektiğini öğrendim, bu kremler hakkında bilgisi olan var mı?? ayrıca şunu da öğrendim ki doğal ürünler kullanmak daha önemliymiş, internette bazı tarifler buldum ama bir de burda danışayım dedim.

sevgili arkadaşlarım bir sıkıntımı da paylaşmak isterim ,, bu formda bu tip yazılarıma cevap hiç alamıyorum
ama bakıyorum kim kaynanasıyla görümcesiyle ya da kocasıyla feci bişeyler yaşamış ona yığınla cevap geliyor,, tamam bu arkadaşlara tabi ki cevap yazılması lazım ama genelde hep dramatik olaylar ilgimizi çekiyor,,, bunlarla da ilgilenicez, hepimizin böyle sorunları var lakin bunun dışındaki şeylere cevap bulamamam beni bu formdan koparmaya başladı

sevgiler...
 

canım ben bu gün itibariyle 7+1 oldum. haftaya c.tesi dr randevum var. geçen gittiğimde doktorum birdahaki gelişinde çatlak kremi de yazacağım, kullanmaya başlayacaksın dedi:)
ben bu nedenle 1 hafta sonra ne kremiymiş, ne kadarmmış, ne zaman kullanılacakmış gibi bilgileri aktarabilirim ama şimdi değil
 
çok acıktım çokkk.ne yesem acep.diyorum ki ekmek arası mı yapsam.sonra vazgeciyorum meyva yiyeyin diyorum ama o da doyurmaz ki.ekmek arasının üstüne mi meyva yesem acaba

yok canım gecenin ilerleyen vakitlerinde karbonhidrattan uzak dur. meyve ilk 3 aylık dönemde çok önemliymiş. ekmek arası yiyeceğine porsiyon meyve ye. inan dün bir portakalla bir mandalina şişirdi. meyvanın sayısını artır doymayacağın durumlarda.

kızlar dua edin lütfen kızım için 3 gündür ateşi düşmüyor yarında düşmesse hastaneye yaatacak
ALLAH'ım Şafi cc ismi celilelesi ile muamele eylesin kızına tez zamanda şifalar versin inş...
 
Bu arada, çok şükür ablam doğum yaptı. Dün gece 00:00 sularında doğumhaneye almışlar, 40 dk falan sürmüş. Canım ablam doğumu zor geçti.15 saat sancı çekti. ALLAH bütün hamileleri kolaylıcakla kurtarsın.
 

günaydın canım,

ben kullanmaya başladım bile, ten esnekliği şimdiden artsın diye canım. bodyshop'un kakaolu vücut kremini kullanıyorum, hem organic hem de çok etkiliymiş. şimdilik günde 1 defa kullanıyorum ama karnımız büyüdükçe çokça sürmeliyiz ve hiç kuru kalmamasını sağlamalıyız, hamilelik süresince 6-7 kutu krem rahat bitiyormuş, yani 6. ayda da günde bir defa sürersek çatlamamız kaçınılmaz
 

ben hamile pilatesi yapacağım, ayrıca yoga ve hamile egzersizleri de yapılabilir. bu konuda uzman lan kişilerden ders alıp yapabilirsin canım. ayrıca dr.undan yapabileceğin egzersizlerle igili bilgi alabilirsin, benim ki vermişti. hiç spor yapamasan bile asansör kullanmak yerine merdiven çıkmak bile etkiliymiş.

ben egzersizin doğumu çok kolaylaştıracağını düşünüyorum ama egzersiz yapmayanın sezeryan yapacağına inanmıyorum, eskiden yoktu böyle şeyler herkes de doğuruyordu.
 
selam arkadaslar öncelıkle hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuum.birlikte aynı tarihleri hiç olmazsa aynı ayı paylaşıcaz,bende 8 hafta 5 günlük hamileyim.ama inanın bana daha kendimi hiiiiçç mi hiç hamile hssetmiyorum umarım hamileyımdir :) hala inanmıyorum.sadece gecen hafta beni azck korkuttu bebişim,babasını daha da cok korkuttu,2 damla kahverengi leke geldi ,sadeceee 2 damlaa,ama eşim bi panik,doktorum derseniz daha bi panikkk,oysaa sadece 2 damlaaaa ve devamı sabaaha yoktu,doktor muayene etti,alttan (nefreeettt bişey)kesede hiç işey yok dedi,düşük riski yok dedi .ama progestan verdi nolur nolmaz diye ama ben 3 gün kullandım ,şimdi kullanıyorum.doktorumun ve eşimin haberi yok.ocak ayının ılk haftasıda down send. için test yapılacakmıs ,hadi bakalım hayırlısı :)) hepinizi tekrar kocaman öpüyorum .
 

ayyy canım benim bak bitti bile, evet biz de acılar çekcez belki ama en fazla o kadar, sonra bebişlerimiz yanımızda olacak :)
inanki akşam bilg.ı kapattım ama rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin diye dualar ettim hep ...
darısı bizim başımıza artık :) hayırlısıyla geçsin bakalım haftalar
 

hoşgeldin canım aramıza :)
aynı durum bende de mevcut. bebek kendini bulantılarla hissettiriyor sadece, yoksa hiç hamile gibi değilim. hatta biraz hareketliyimdir normalde :) 5. katta oturuyoruz, asansör kullanmam hiç. hele inerken atlaya atlaya inerrim geçen yine öyle inerken eşim birden arkamdan seslendi hooooooopp diye noluyo dedim bi an, adamımın huyu mu değişti hooopp da nesi meğer ben bebeği unutup hopbala yapınca benim kocacık korkmuş ama alışcaz inşallah. ben daha kalp atışlarını dinleyemedim , sen duydun mu?
 



tatlım bende duymadım da kalp atışını gördüm ama pır pır atıyor :))) ya benım muayene hep alttan yaptı neden ultrasondan bakmıyor acaba,duyduğuma göre doktorumun ultrasonu iyi değilmiş,ama bi duyduğuma görede alttan bakmak tehlikeliymiş,
 

vallahi cnm tehlikeyi bilmiyorum ama gerekli olmasa doktorun bakmaz zaten dimi ? onlar daha iyi bilir tehlikeyi falan :26:
inşallah biz de duyarız yakın zamanda
 
vallahi cnm tehlikeyi bilmiyorum ama gerekli olmasa doktorun bakmaz zaten dimi ? onlar daha iyi bilir tehlikeyi falan :26:
inşallah biz de duyarız yakın zamanda

ben gördüm ya kalp atışını onun dısında ayrıca kalp sesini duymak cok önemlı değil.umarım en kısa zamanda duyarsın canım.
 
a bi sorun daha var,ben 85 kiloyla hamile kaldım,doktora sordum bi problem olurmu kilonun dedi,gebelik öncesi değerlerime baktı,tm değerlerin iyi bi sorun olmaz dedi,ama sezeryan anın da bi ilaç ismi verdi onu veririz dedi ,yani adamhiç normal doğum düşünmüyor.zaten defalara seminere çağırılmıs cok sezeryan yaptığı için.blmiyorum bunu ona nasıl iletmem lazım ama ben normal doğum istiyorum durusunda bi problem olmazsa.
 
merhaba kizlar nasilsiniz insallah annelerde minik bebislerde cok iyidir

ne guzel canim teyze olmusun allah uzun omurler versin ablanin bebegine

bende 23 sat dogurmaya ugrasmistim ama sonunda normal yaptimallaha sukur


gece beni ates bsiyo kizlar sizde oluyomu nete okumustum kan artigi icin diye yoksa esim cok sardigi icin mi terliyom sicak basiyo anlamadim
 

aynen canım yaa aynen sabahları kan ter içersinde uyanıyorum boğuluyorum sanıyorum.


hoşgeldin aramıza arkadaşım benim dr 7 haftada vajinal ultrasonu bıraktı. Her dr farklı işte. Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşaALLAH.


Canım benim çok teşekkürler. Dediğin gibi darısı başımıza kolalıcakla inş. :)) dualarımdasınız hepiniz.
 
hu huuuuuuuuuuu merhabalarrrrrr güzel anne adayları


biz dünnnnn evimizi tuttukkkkkk uzun zaman dırr ev arıyoduk sonunda içime çok sinen süper bi ev bulduk 10 güne taşınıcamm inşallah


bu arada gidene kadar yazarım size ama bi süre netim olmayacak habersiz kalcaz
 
kızlar bu arada su içiyormusunuz,yaaa oğuktada su içesi gelmiyorki insanın.ben 3 -4 bardak zorla içiyorum.ama zorlada içilmezki,zaten cok sık idrara cıkıyorum.aslında mesaneyı sıkıştırmak için daha cok erken olması lazım ama ben her 5 dk da bır wc deyım :))
 

Evet bana doktor bol içmemi önerdi hergün 2 litre içiyorum sürahiye dolduruyorum iyi oluyor tek kötü yanı tuvaletle cok samımı oluyor ınsan :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…