2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


yo bence alışmaları lazım ama yoğun olduğumuzdan dışarı çıkarmıyoruz kimseyi görmüyorlar yabaniyiz


bu arada eski ayzdıkalrımızı okudum şeker yüklemesi ne yaptımız günleri off ne güzellmiş
 

Herşey bu günlere ulaşmak içindi dimi ne güzell
 
Son düzenleme:

evet biz sırf bu sebepten rapor kullanmadık ben göreve başladım yaa ücretsiz izin yada görev ihtimali vardı bizim ödemeler ücretsiz izne müsaade etmedi bende başladım bir ay oldu göreve
 
canım sınıfçıyken 2saatte bir nasıl geliyosun branş dersleri mi var? teneffüste değildir heralde:) benim evimde çok yakın şükür ama bi yabancının bakması (komşum ama yine de...) uyutabilir mi? ağlamasını benim kadar önemser mi? benim gibi bıkmadan oyun oynar mı onla? hayır. bunu bilmek zorluyo beni böyle bi aşk var mıdır günde binlerce öpüyorumdur her şeyim oldu harbiden... annen olduğu için ciddi şanslısın. annem olsa gözüm hiç mi hiç arkada kalmazdı.

benim oğlum da kalabalığı sevmez fazla, bu aylarda öyle olduklarını duymuştum ve evde sadece bize alıştıklarından başkaları laf attığında ağlayı ağlayıveriyo çoğunlukla bi de adam seçiyo galiba sarışınlara gülüyo esmerlere ağlıyo
 
canım sınıfçıyken 2saatte bir nasıl geliyosun branş dersleri mi var? teneffüste değildir heralde:) benim evimde çok yakın şükür ama bi yabancının bakması.....

Aynen öyle valla tenefüdte geliyorum 20 dakikalık tenefste geliyorum 5-10 dk gec kalıyorum ama müdür sağolsun idare ediyor. Zaten 3. Derslere serbest etkinlik koydum. İdare etmeseydi izne çıkacaktım çocuklar en az zararla bu sekilde kurtarıyodu böyle oldu. Sonrada öğle paydosunda geliyorum. Birde çıkışta işte. Al sana 2 derste bir:))
 
Geçen hafta eşim hemen 2. Çocugu yapalım hazır annen bizdeyken 2 si de çıksın aradan dedi. Hönnkkk!! Dedim
heee, kolaydı.. erkeklere herşey kolay yaa!
bi nefes alalım di mi, yok1


bizimki de etrafa bakmaktan emmiyor bazen.
hele kırmızı bi bluzum var, eğer onu giymişsem mümkün değil emmiyor..
gözlerini şaşı yapıp öyle bakıyor
bi yerden bi ses gelsin, bi tıkırtı.. hemen kafayı çeviriyor sesi arıyor. buluyor da kerata
sanki bunu çağırmışlar, ismini sesleniyorlar..
 

evet canım. erkeklere göre herşey çok kolay ama gel yap bakalım desen yan yan sıvışırlar hemen..
Allah nasip etmedikçe 2. çocuğu hemen istemiyorum.. vücudumun biraz dinlenmesi lazım. doğum kolay birşey değil sonuçta.. birde kızımı sütten kesmek istemiyorum.. en korktuğum şey o..


benim kızımda emerken hem etrafı izliyor, hemde seslere kulak kabartıyor..
işte o an ısırasım geliyor her yerini..
 

Bu konu hakkında konuşmalara bende daha once katılmıştım.Saglık bakanligi bas bas kamu spotu altında en az altı ay anne sutu ile besleyin diyor.Dogum sonrası izin 6 ay olsaydida böyle şeylerle ugrasmasaydik.Avrupa birliği süreci diye herseye entegrasyon var,bu kadar hassas bir durumda 3 saatlik süt iznini bile mülki idari amirler verirken yokuşa sürüyor.Ayrıca ogretmen olarak oğluma gemicikler alacak durumum yok!Devlet dedigin insanın manevi duyguları,dini unsurları ile gemiciklerini yürütüyor.Ayrıca ogretmen olarak gorevimi fazlası ile yerine getiriyorum,vicdanen rahatım!Acaba hakkım olanı devlet bana veriyor mu?İnsanca yaşayarak yeni nesilleri yetistirebiliriz.En az 6 ay anne sutu diyorum,o yuzden bu benim vicdanım degil devletin vicdanına kalmış birsey!
 
tek çocukla da eve hapis oldum iki çocukla da aynısı olacak bari ikisi bir arada çıksın
 

Bende senin gibi düşünüyorum, ben bi kamu kurumunda sözleşme li çalışıyorum, 4 senedir yeri geldi gece 11lere kadar çalıştım, hafta sonu gel dediler gittim hiç birinde mesai ücreti yazmadilar, tabi bunun hakkını soracak merci Allah tır ama oğlumu anneme vb bırakmayacağım bakıcı içinde 6. Ay öncesi çok erken. Artık allah onları da beni de yargılayacak, inşallah hayırlısı olur.
 

Hem meslektasiz hem bebislerin huyu ayni benimkide oyle gunduz uykusu kısa kisa bide bende evin icinde gezerek emziriyom bazen cok sinirlenio koşuyorum zipliyorum sonra memede uyuyakalio ama gece hic uyanmaz sadece emer.zor valla bide agir bayagi belim kopuo.
 
kızlar bugün kızım düştü çok panik oldum. ana kucağındaydı diğer odaya taşıyacaktım sapını kaldırayım dedim ne oldu anlamadım yüzüstü düştü bastı çılığı tabiikide. çok korktum. canım benim içim gitti. hep korkardım düşürmekten sonunda düşürdüm.birşey olmaz dimi. eşimde yanımda yok yalnızız dahada panik oldum.
 
canım korkacak bişey yoktur bence.her bebek birğün düşecek ve o ilk düşüş annenin yüreğini acıtacak..2 saat uyutma.fışkırır şekilde kusma ğözlerinde kayma aşı şekilde uykuya meyili varsa 112 arayıp durumunu anlat onlar sana yardımcı olur..
 
çok geçmiş olsun ya..
inş bi şey olmamıştır bebeğine..
anakucağında da bağlamak gerek bebekleri..
ama üşeniyoruz heralde :100:
 
Son düzenleme:
düşebilir korkma sakın içini ferah tut çünkü bişey olmuş olsa ağlar ağlamıyosa sorun yok.bi yeri ağrısa acısa durmaz o.basar çığlığı.herkes düşürüyor benım annemde kardeşimi kanepeden düşürmüş bişey olmamış korkma sen
 

canım gecmiş olsun inşallah bebişine birşey olmamıstır bir sure uyutmamak lazım dıye bılıyorum basına darbe aldıgında bıde kusma oalyını takıp etmek lazım 24 saat içinde ay ınsallah bırsey olmadan atlatmıssınızdır
 
 
Arkadaşlar merhaba.Hamileyken sürekli takip ediyordum ,sonrasında nete pek giremez oldum.Yaa kızlar 2012 şubat anneleri face de buluşmuşlar. Biz de öyl bir sayfa kursakmı??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…