- 24 Kasım 2011
- 397
- 3
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.101
Canım bebeğin cok mü hareketli eğer gaz sancısı çok ise fazla kivraniyorsa ve bacaklarını ittiriyorsa bazen sızdırma yapabiliyor bu durumlar bende prima pampers kullanıyorum ilk doğduğu günler daha sık sızdırma oluyordu şimdi biraz kilo alıp bacaklarda dolunca bezi daha iyi kavrıyor şimdi cok nadir cisi çıkıyor o da gece gazdan kivranirsa bence bez ile ilgisi yok çıkmasının ama daha uzun süre kuruluk dersen orda marka isin icine giriyor
Hareketli de laf mı, durduğu yok sıpanın, gazı varken gazdan yokken oyun için ayaklar kıpraşıp duruyor
Kizlar bu gaz sancilari ne zaman bitcek yahu?2 bucuk aylik olduk hala devam.. Ne gazman bi cocuk dogurmusum ben ya! Bide bu hafta sonu arkadaslarim gelecek topluca kara kara dusunuyorum nasil agirlicam bebekle diye. Bi yandan gaz cikaririm bi yandan talimat veririm artik
Bence bebeklerimizin ayı ile ilgisi yok, ne zaman kendi kendilerine dönmeye başlar daha da bi hareketlenirler o zaman geçecek bence. Benim oğlan bi ay erken doğdu, normal bebekler ne zaman dönmeye başlar bilmiyorum ama galiba biz biraz geriden takip edip biraz daha fazla gaz çekeceğiz