- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #32.801
Uzun bir aranin sonunda sukur girebildim siteye. Bnde 10 temmuzda saglikli bir sekilde dunyaya getrdim bebegimi. Rabbim tum isteyenkere hayirlisiyla nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide hiç ayrılmıyor neden acaba ?
ilk zaman beni emmiyordu şmdi acısını çıkartıyor herhalde diyorum
2.5 saat uyanık kalıyor 2.5 saatin 2 saati neredeyse mememde hep emmesede yalancı meme niyetine kullanıyor:)
Öğretmen olan arkadaslar bir arkadasım dun dogum izinlerinin yeniden düzenlendiğini,sürelerinin uzatilacagini söyledi Eylül'de kesinleşir dedi.Böyle birsey duyan var mı?Şimdilik mecbur meclis tatilinin bitmesini bekliyecegiz düzenlemenin geçmesi icin umarım bize denk gelir varsa,yoksa mecbur ücretsiz izne cikicam
ayyyyyyyyyy kızzzzz okuyunca çok şaşırdım benim annemde hep öyle diyodu:)
al benden de o kadar... Hele ilk zamanlar göğüslerimde çatlak olunca cıbıl cıbıl...Şimdi az daha toparladık...
merhaba kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle sağsağlim bebişlerinize kavuştunuz bende haziran 2012 annesiyim birhafta daha erken gelseydi mayıs annesi olacaktım elimde bu kanguru var kızıma aldım tertemiz 4 -5 kez kullandım hiç sevmedi
Eki Görüntüle 481289 En ucuz CHICCO SOFT & DREAM KANGURU ( CHICCO YUMUŞAK & GÜVENLİ KANGURU) - CHIC Fiyatlarını Karşılaştırın - Kangurular
sizdende kanguru almak isteyen olbileceğini düşünüyorum almak isterseniz boşuna sıfırına para vermeyin ilgilenenler özel mesaj atabilir yada bu gönderiyi beğenirseniz ben size özelden mail adresimi yollarım bu arada bebeklerinizle ilgili sormak istediğiniz acil bişey olursada mesaj atabilirsiniz hemen cevap vermeye çalışırım
benimkide hiç ayrılmıyor neden acaba ?
ilk zaman beni emmiyordu şmdi acısını çıkartıyor herhalde diyorum
2.5 saat uyanık kalıyor 2.5 saatin 2 saati neredeyse mememde hep emmesede yalancı meme niyetine kullanıyor:)
ayyyyyyyyyy kızzzzz okuyunca çok şaşırdım benim annemde hep öyle diyodu:)
oh ohhh çok sevindim cnm senin adına, ama benimki biraz zor du bu sefer, dikişlerimden hala daha rahat değilim ..hikayeler bölümünde yazdım doğumumu ama ne güzel çatlağında olmamış MAŞALLAHH size...
inşallh bize yetişir de ücretsiz izinle uğraşmayız:)bu arada prosedür nasıl işledi dah aokulumu aramadım ne yaptınız evrak işleri olarak?rapor sgk anlaşmalı hastaneden olması şart mı ?
merhaba arkadaşlar bende temmuz annesiydim fakat bebeğim kakasını yediği için bebeğimi kaybettim bugün 25 gün oldu sezaryen oldugum için ara sıra hala ağrılarım oluyo 15 gündür kayınvalidemdeydim dün geldim gelir gelmez topiğe girdim herşeyi burda paylaşmıştık bebeğim artık yok ama sizlerin yazdıklarını okuyorum mutlu oluyorum bebişlerinizle birlikte sağlıklı güzel günleriniz olsun
merhaba arkadaşlar bende temmuz annesiydim fakat bebeğim kakasını yediği için bebeğimi kaybettim bugün 25 gün oldu sezaryen oldugum için ara sıra hala ağrılarım oluyo 15 gündür kayınvalidemdeydim dün geldim gelir gelmez topiğe girdim herşeyi burda paylaşmıştık bebeğim artık yok ama sizlerin yazdıklarını okuyorum mutlu oluyorum bebişlerinizle birlikte sağlıklı güzel günleriniz olsun