- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #3.241
E
Canim bosuna endise ediyosun ben 6 haftada kalp atisini gordum ki bebegi gormedin! Hem 5+5de gormemen digal birde sat a gore 5+5 sen bebis daha kucuk olabilir benim sata gore 7iken ult. Da 6 cimisti panik yapma ve bekle bebisin seninledir umarim
5+5 teyim bir haftadır kese var fakat bebek ya da yolk sac vs kesede hiçbirşey görünmüyor...iki doktora gidiyorum birisi her an düşecek diye bekliyor diğeri sakin ol bekle diyor...daha önce 2 düşüğüm var offffff ne düşüneceğini bilmiyorum çok daraldım...bu arada c tesi hafif bir lekelenme yaşadım ve bitti...bugün bta hcg baktık sonuç 3996....ama ben umutsuz olmak istemiyorum ben ve etrafımdaki herkes (başta babamız-anneannesi-babaannesi-dedeleri-amcası- dayıları- okuldaki öğrenci ablaları) herkes heyecanla onu bekliyor ve ben umudumu kaybetmek canımı sıkmak istemiyorum....
Canim panik olma.6 haftada kalp atisini gor
beta hcg ye göre durum kötü ultrason muayenesi normal gidiyor gayet güzel sağlıklı ve gelişen bir keseymiş...ama ya boşsa.....
Canim bosuna endise ediyosun ben 6 haftada kalp atisini gordum ki bebegi gormedin! Hem 5+5de gormemen digal birde sat a gore 5+5 sen bebis daha kucuk olabilir benim sata gore 7iken ult. Da 6 cimisti panik yapma ve bekle bebisin seninledir umarim