2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar bugün ( perşembe) kontrolüm vardı 38+1 iz oğlumun kilosu 3466 boyu da 47.5 geldi dr sezeryana zorluyo beni haftaya perşembe cuma için gün verebilirim dedi ama ben beklerim diyosun o senin kararın diyo benim bebeğim tüp bebekle oldu riske atma diyo falan karar verip yarın telefon açıcam çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum 39+2 de sezeryan olcam bu gidişle fikrinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var :KK43:

neden sezeryana zorluyor tüp bebek olduğu için mi yoksa başka riskler mi var onu öğrenip karar vermek lazım eğer riskli bir durum görüyorsa doktorun ille normal doğum diye riske atmamak lazım tabi benim görüşüm böyle.eğer risk varsa bunu göze alamazdım ben. bebeğin için en sağlıklısı hangisi olucak onu değerlendirin.
 
ben bahar hastanesine gidiorum canım güler yıldız doğum fiyatına ne kadar dediler benm hastanede 480 normal 630 sezeryan 850 de epidural dediler

Mrb bende bursa danım benim arkadaşımda güler yıldıza gitti epidural sezeryanla doğum yaptı onun 1000 tl tutmuştu demek bahar hastanesinde fiyatlar düşmüş
 
:KK47::KK47:ay sinir olmaya başladım artık iice.benim derdim bana yetio.eşimin babannesi diomuş kaynanamlara bide siz gidin şu gelinle doktora sorun bakalım bi sorunmu var nie dogurmadı bu gelin hala die.kaynanam da gelmiş bana soruo nie bu kadar gecikti die halbuki daha günü var.anlatıorum ama anlamıo bazı insnlar.
neymiş bi sorun olursa nolcakmıs çok gecikmiş bilmem ne :KK47::KK47::KK47:

kafayı yicem yaaa

hahahaaaa..sende sorun varsa bende ki ne acaba:)))
 
Bugun bizim d e kontrol vardı, bebik 3600 gram olmuş ama şu an dogmaya niyeti yok gibi.doktor istersenrahim yumusatan ilaçtan veririz sabaha kadar o etkisini gösterir,açılma olur alırız bebeği ama bence hakkını almayalım cocuğun,istediğinde gelsin dedi. Su an beklemedeyiz. Kilo alımı biraz daha artarsa normal doğum ihtimali düşecek ki bu da beni düşündürüyor tabi. Ama şöyle bişey de var,minik kızın boyu çok üzülmüş,e tabi ben 1.78 baba 1.90 Allah'ın emri :). O yüzden boyuna göre kilosu normaldir belki doğumu çok zorlaştırmaz diyorum bı taRaftan da.
Doğuran arkadaşları gördükçe geç mı kaldık ne diye düşünüyorum :) aslında herşey doğal seyrinde ilerlesin istiyordum ama kayınvalide dogum telâşımı tatlı tatlı yasamama engel oldu :KK43: yaptıklarını söylediklerini anlatsam inanamazsınız. Sırf o beni ezmesin diye ailem de erken geldi,annemi sikistiriyomus köşelere ,siz gidin 20 gün sonra gelin diyormuş,nasıl bunu söyleme hakkını kendisinde görüyor anlamıyorum,benim doğumumda yanımda olması gereken o değil annem,bunu nasıl göremez, gercekten kadin püsküllü bela, bu sadeçe bir ornek , her halı her söylediği ayrı olay. Aksama kadar yatıyor,aksam esim gelince is yapıyo gibi davranıyor,kendi yükünü bile hafifletecek kadar yardım etmiyo bana,iyi ki anneler de geldi de onun eline kalmadım. Ama çok bunaldım artık,bı an önce doğuruyum da herkes dağılsın istiyorum artık .normal ev hayatıma doneyim dogum iznim bitene kadar,sabır sabır diyorum surekli :KK43:(
 
aman allahim saat 2 :30 dan beri ayaktayim
.cok agrim var ama kotu tarafi dogum agrisi felan deil.kulak agrisi.galiba denizden mikrop kaptim.omrum boyunca deniz:KK43:e girerim ilk defa yasadim boyle bisey.hic zamani deildi yaaa.dun gunduz vardi ama azdi.gece saat 10dan sonra artmaya basladi.hic uyuyamadim.neyse vardir allahin bi bildigi.suan kulak agrisindan sancim varsa bile bilemem.sabah olsuuuunda doktora gideyim yaaaa.aciiiii cekiyoruuuuuum
 
yine 5.30 da ayaktayız sancı çekiyoruz dizlerme vuruyor ama yalancı sanırım

kalktiginda göbeğim çukur bebek çok tuhaf her yeri çıkıntıli ve aşağıdaydi çok korktum :KK43: yine karnım aç :KK56:
 
yine 5.30 da ayaktayız sancı çekiyoruz dizlerme vuruyor ama yalancı sanırım

kalktiginda göbeğim çukur bebek çok tuhaf her yeri çıkıntıli ve aşağıdaydi çok korktum :KK43: yine karnım aç :KK56:

aralarda çok uyandım ama uyku tutmama durumu 6.30da oldu çok şükür bugün kardayım :)
ama çok sıcakkkk
 
aminn cnm sen de spinal dusunuyorsun degıl mi???



bende canım aynı ama agrılarım benı cok zorluyor oglumu bazen yatırıp kaldırırken cok zorlanıyorumm .
ahh nimett ahhh .. 3 gundr 5 saat uyku uyumadım psıkolojık midir nedır gozume uyku gırmıyoo.. oğlumu yedırmeye gıdıyorumm pc acık burdaysan devam ederız:KK56:

evet canım dr görüştüm epidural istiyorum diye olabilir pzt tekrar görüşelim dedi spinali unuttum sormayı inşallahh heyecandan unutmazsam sorarım
 
aralarda çok uyandım ama uyku tutmama durumu 6.30da oldu çok şükür bugün kardayım :)
ama çok sıcakkkk

tuvalet molalarindan bıktım 4 kez gece kalktım uyuduğumdan bşey anlamadm :)
sen yine kâr elde etmişin :KK1:

okadar sıcak ki gece bacagm araşi o kadar terlemis ki suyum geldi sandim :KK9:
 
lansinohun manuel pompasını almaya gıttı kocam ömür memiş almıyoooo ::KK5::KK5:sabaha kadar direndım ama dikişlerım atmaya basladı
 
benım suan doğuma gıtmem gerekırken kulak burun boyazcıya gidiyorum.yoksa benım cocuk kulaktanmı cıkacak.hem olduğum yerde KBB doktoru olmadığı için 2 saat uzaktakı hastaneyeeeee.Doğduğumdan beri denizde büyüdüm.ilk defa doğuma 3-4 gun kala enfeksıyon kaptım.Cok acııı Çekiyorum.Buna dayanamıyorum ben nasıl doğurcam ya.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
 
günaydın arkadaşlar 40+3 olduk hala doğuramadım bdt 11 temmuzdu bugün oldu 13 topiğin en tembel bebeği benimki sanırım bu gün kontrolüm var umarım nstde sancılarım biraz yüksek çıkar artık oğlumu kucağıma alırım inş sağlıkla..:nazar:
doğum yapan annelere hayırlı olsun bebekleri:nazar:
 
Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar 40+3 olduk hala doğuramadım bdt 11 temmuzdu bugün oldu 13 topiğin en tembel bebeği benimki sanırım bu gün kontrolüm var umarım nstde sancılarım biraz yüksek çıkar artık oğlumu kucağıma alırım inş sağlıkla..:nazar:
doğum yapan annelere hayırlı olsun bebekleri:nazar:
slm senden sonraki tembel bebiş benimkisi sanırım benim 40. hafta yarın doluyor. bakalım ne olcak yarın dr kontrolüm var..inşallah benimde sancılarım vardırda ben hissetmiyorumdur..
 
günaaydınnn herkese.. bugün de sabaha çıktık sağsalim çok şükür. ve hala beklemedeyiz... artık gelse canım oğlum çok bunaldım sıcaklardan beklemekten...
 
benım suan doğuma gıtmem gerekırken kulak burun boyazcıya gidiyorum.yoksa benım cocuk kulaktanmı cıkacak.hem olduğum yerde KBB doktoru olmadığı için 2 saat uzaktakı hastaneyeeeee.Doğduğumdan beri denizde büyüdüm.ilk defa doğuma 3-4 gun kala enfeksıyon kaptım.Cok acııı Çekiyorum.Buna dayanamıyorum ben nasıl doğurcam ya.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Geçmiş olsun canım üzme kendini her şerde bi hayır vardır derler..
 
evetttt...
bebiiş uyumuşken bende yazayım neler yaşadığımı...
pazartesı doktora gıtmıstım. hersey yolundaydı.
salı sabahı 6 da tuvalet ıcın kalktım.tuvaletımı yaptıktan sonra 1-2 damla kadar su aktı ama ıdrardır dıye dsunudm. kulodumu cekerken kulodumu ıslatacak kadar tekrar geldı. hamılelıgım boyunca akıntı problemım olduğu için akıntı dedım. yatağıma gıttım. bır sure sonra pıjama da ıslandı. esıme haber verdım. hemen banyoya gırdım. doktor yarın ıcın doğuma randevu vermıstı. hazırlıksızdım bıraz. banyomu son temızlıgımı yaptım. sonra hemen hastaneye....
hastaneye varınca nst yealdılar. doktorumu bılgılendırdıler. bu arada sancılar basladı. 3-4 dakıka aralıklarla gelıp gıdıyordu.ama nasıl bır agrı. adet sancısının 5-10 katı sanırım. bılenler vardır belkı. ben hamılelıgımın basından verı hep sezaryen dusundum. normal yaparsam kalbım durur dıyordum. doktoruma da acıklamıstım. hatta catı muayenesı bıle yapmamıstık.
neyse sancılar baslayınca allah tarafından mııdır bılmem normal doğurayım bari dedim. bu kadar sancı cekmısken en azından sonrasında rahat ederım dedim. burada sezaryen ıle doğum yapanlar gozumu cok korkutmuştu. epıdural normal yapmaya karar verdım. bu arada acıklık 1 cm. sunı sanı verdıler. 3-4 cm olunca epıdural yapılıyormuş. o açıklık 3-4 cm oluncaya kadar sancılar benı oldururuyordu. ağlamaktan oldum. sonra apıduralı olduö. oh dedım. nst de sancı 80 den yukar cıksa bıle ben bı sey hısstemıyordum. epıduraldan sonra acıklık cok kısa surede 8 cm oldu. doktorum geldı amelıyahaneye. ağla ağla gıttım. çok korkuyordum. 1 gun once yan yatan bebişim baş aşağı ınıp yola koyulmuştu. doğumhanede ebeler karnıma bastırdı bastırdı nasıl bır ağlama devresı gecırdımkı boğazıım yara oldu. o 50 kıloluk hemsıreı hıssetım 1 ton. coktorum cok ugrastı. ıkın ıkın bır turlu bebek ılerleyemedı. kaldı orada. doktır acıl sezaryen ddedı. 17.20 de doğumhanede cıkmıştım. koştur koştur amelıyathanye aldılar. 17.26 da bbebebğım actı gozlerını dunyaya. benı de 1 saat sonra odama aldılar. bana benzeyen mınnacık bır bebek vardı karsımda.
su an pıskopat olmus drumdayım. bebeğım emmıyor. surekı uyuyor. uyandırmak ıcın canımız cıkıyor. kusacak boğulcak dıye odum kopuyor. nedense kafama bunu cok taktım.süreklı yan yatırıyorum.
ama annelık ne guzel ne kutsal ne mucizevi bir sey. allah tum bebeklerı annelere bağışlasın. onları tum kotuluklerden hastalıklardan korusun.




canderin hanım yazdıklarınızdan sonra sizin olduğunuzu düşündüm
dünya çok küçük sizi burada da görmüş oldum
bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yorum yazmıyordum
ben başak hanımın hastasıyım odanızda sizi ziyaret etmiştik ve ertesi gün meraklanıp aramıştık
hatırladınız umarım?
sizi yormayacaksam bir kaç sorum olacaktı
sezaryanınız zorunlu olarak mı muhasebe tarafından hesaplandı? epidural bi normal doğum için bi de sezaryan için
aldınız ne kadar ödeme yaptınız hastaneye?
keşke başından sezeryana girseydim dediniz mi?
ekipten memnun kaldınız mı?
doğum masasında ki ağrılar 3 cm e kadar çektikleriniz gibi mi? yoksa çok mu kötü :KK14:

sütünüz inşallah gelir de bebek doyar sevgiler
 
bebeişlerini kucaklarına alan herkese ALLAH'IM uzun ömürler versin ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah .Darısı benim gibi gün sayanların başına inşallah ALLA'ın izni ile bizlerde sağsağlim bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.Kasılmalar başladı uykusuz sıcak geceler derken yinede insan haline şükrediyor bu duyguyu yaşamak dünyanın en güzel şeyi olsa gerek ALLAH herkese bu duyguları tattırsın inşallah.
 
X