- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.661
canım benim hersey yoluna gırıyor cok sukur . bende toparlanmaya basladım . wc ye gıdebılıyorumm ve gaz cıkartabılıyorummm ... annelik zor zanaat :)))Umarım hersey yolundadir...
askımsın sa ol bebegımmmmmm .. koklamam mı guzelimmm bugun dr a gıttık teyzesı hersey normalmıs sadece sık sık uyandırıpp emzırmem lazımmıs mama konusunda da dr amcamız musade etti .. bakalımmmmm sen nasılsınnnnhoşgeldin zeynepcim almışssın bebişini kucağına hayırlı olsun tatlım ne güzel artık kollarında meleğin
benm yerime şöle kocaman kokla ömür bebeği
bu arada çok uyuo demişsin herhalde normladir çok uyuması yeni doğanların kafaya bunları takıpta üzme kendini sütün gtmesin ok
aboooooooooooo masaallah subanallah senın kızınabizde gittik bugün kızımı görmeye teyzeleri 37+2 de kızım 3.300 olmuş bnm gözlerim açıldı fal taşı gibi iki hafta önce 2.800 dü ondan öncede hep zayıf gidiyordu son haftalar bi atak geldi doktor teyzesi tombilik olcak bu kız maşallh dedi. çatı muayenesi yapcak die gittim ama haftaya yapıcam dedi artık haftada bir gidicez kontrollerimize herşey yolundaymış çok şükür. yalnız duruş pozisyonu tam bnm istediğim gibi değil kanala doğru hafif yan duruyor dedi haftaya bakalım ne durumda olcak dedi bizde haberler bu kadr.
ZEYNEP cim hayırlısıyla almışsın bebeğini kucağına çok sevindim allah analı babalı sağlıklı büyütsün.
kurban olsun teyzesi onun ballarınaaa. duruş pozısyonu degısıyor bebegım zamanla bı bakarsın ters doner bı bakarsın yan döner minnak kuzuların ne yapacagı belli değill. Allah razı olsun canım ağzına saglık sende hayırlısıyla kucagına all inşşşşş...