2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doguranlari okudukca her gece doguracagimi dusunerek yatiyorum. Ama nazli kizim bir turlu gelmiyor. Normal istedigim için doktor iki hafta daha bekleyebilecegimizi gelmezse suni sanci verecegini soyledi. Evde oturmaktan, donememekten ve karnimin kasintisindan ama en cokta insanlarin hhergun arayip dogurmadinmi demesinden acaip sikildim. Allah geride kalanlarimizida tez zamanda bebeklerine kavustursun.
 
yorgun savaşçı geldiiiiiiii:KK9:

hoşgeldin zeynepcim almışssın bebişini kucağına hayırlı olsun tatlım ne güzel artık kollarında meleğin
benm yerime şöle kocaman kokla ömür bebeği
bu arada çok uyuo demişsin herhalde normladir çok uyuması yeni doğanların kafaya bunları takıpta üzme kendini sütün gtmesin ok
 
merhaba annişler :KK3:
giremiodum uzun zamandır
bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı evlat olurlar inşallah uzun ömürler versn yüce rabbim
benm gibi bekleyenlere sabır diliorum :KK43::KK43::KK43:
bugun doktor ablamıza gttk kontrolumuz vardı 38 haftamız bitti bugun 3150 gr 51 cm olmuş fındığım başı dayanmış kapıya:KK1::KK1::KK1:
ha çıktı ha çıkıcak dedi doktor ama ne sancı ne başka bişi herşey yolunda dedi 26 sını son gün olarak verdi doğmazsa o güne kadar 27 si sabahı yatış vericem dedi sezeryanmı yapıcaksınnız die sordum şaşkın şaşkınn
yooo suni sancıyla normal dogum yapıcaz inşallah dedi içim rahatladı sezeryan istemiorum çnkü korkuorum :18::18:


kozmatik naptı acaba merak ettm:26:
 
Selam kızlar bizim dogum hikayemiz biraz uzun işte BURADA Ankara Zekai Tahir Burak'ta sezaryen olmayı planlayan varsa detayları ile herşeyi yazdım.Umarım faydası olur ..
 
:KK47::KK47:ay sinir olmaya başladım artık iice.benim derdim bana yetio.eşimin babannesi diomuş kaynanamlara bide siz gidin şu gelinle doktora sorun bakalım bi sorunmu var nie dogurmadı bu gelin hala die.kaynanam da gelmiş bana soruo nie bu kadar gecikti die halbuki daha günü var.anlatıorum ama anlamıo bazı insnlar.
neymiş bi sorun olursa nolcakmıs çok gecikmiş bilmem ne :KK47::KK47::KK47:

kafayı yicem yaaa
 
bizde gittik bugün kızımı görmeye teyzeleri 37+2 de kızım 3.300 olmuş bnm gözlerim açıldı fal taşı gibi iki hafta önce 2.800 dü ondan öncede hep zayıf gidiyordu son haftalar bi atak geldi doktor teyzesi tombilik olcak bu kız maşallh dedi. çatı muayenesi yapcak die gittim ama haftaya yapıcam dedi artık haftada bir gidicez kontrollerimize herşey yolundaymış çok şükür. yalnız duruş pozisyonu tam bnm istediğim gibi değil kanala doğru hafif yan duruyor dedi haftaya bakalım ne durumda olcak dedi bizde haberler bu kadr.
ZEYNEP cim hayırlısıyla almışsın bebeğini kucağına çok sevindim allah analı babalı sağlıklı büyütsün.
 
X