- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.481
eğer sezeryn olacaksanız kesınlıkle spınaki tavsiye ederim ama dogum yapacaksanız sezeryandan uzak durun . cok klasık gelebilir size ama o spinalin etkisi geçince ortalık bırbırıne gırdı damardan agrı kesıcıler antıbıyotukler bana mısın demedı..en son amelyat gecesı 2 de yedım sora amleyta gırdım o saatten beri lokma sokamıyorum agzıma ya büyük tuvaletım gelırse dıue . gazımı cıkardım şükür. dr umdan Rabbım razı olsun . oğlumu sokakta kaybetsem getırırler gamzelim kumral yakısıklımmm ama aglarken öle cırlıo ki abowwww tam bi düdüklü tencere . agrılarımı anlatmak ısterdım ama sezeryn olcak arkadaslarım var .. oğlumun kokusu herseye yeter tabi...kocam fırrrrr dönüyorr fırrrr....
ah cnmm sen ömürü bile unutmuşsun ağrıdan...
Niye o kadar ağrın olduki?
Ağrı kesici fln bişey vurmuyolarmı?
Sütün gelir sen sürekli emzirebildiğin kadar emzirmeye bak...
Tuvaletede çıkamadın o zaman dah?
Ya neyse daha sonra konuşuruz bunları sen bir an önce iyi olmaya bak...
Mümkünse bol bol gezin...
Allaha emanet ol zeynepcim...
Allah yardımcın olsun canım üzülme yarın daha iyi olacaksın.. ilk gün çok zor hele gaz sancısı.. haftayada sıra bende ağrıyı bildiğimden tırsıyorum kolay değil
Beni dogum korkusu sarmaya basladi sanki:18::18: normal dogum istiyorum diyorum ilk gunden beri Allahim o gucu kuvveti versin insallah bna ve tum bekleyen arkadaslarima. Biraz heyecanli bir yapim var, dogum aninda heyecandan tansiyonum dusup bayilirmiyim acaba bu aralar kafami kemiren soru. Sezeryan olsam oda ayni diyorum, onunda oncesinde cok heyecanlanirim. Napsam bilemedimmmmm:18::18::18:
Gozunaydin canim ne guzel kucagina aldin bebegini. İlk gunlerini biraz zor gecirirsin ama atlatacaksin insallah, bebisine bak o sana guc kuvvet verir insallah:)
cnm benım gözu aydın Allah analı babalı buyutsn ınşalla sıkıntılarında son bulur daha ıyı oldugun zamanda ayrıntıları ıstıyoruuz senden
kuzum kıyamam ama olsun oğluşuna kavuştun ya o mis kokudan bizim içinde çek
kolay değil 7kat kesiyorlar ağrı olacak elbet
rabbim yavruna sağlıklı ömür nasip etsin gözün aydın canım
gözün aydın allah analı babalı büyütsün
gözün aydın allah analı babalı büyütsün