- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.461
Zeynepciiimmmm nerelerdesin ?
Ses seda kesildi sen gidince topicten...:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAAT 9:23 de 3310 52 cm dunyaya geldı bebegımm . amelyat tek kelımeyle mukemmeldi . 40 dk su gibi gectı kahkaha sohbet muhabet .. ama sonrası ....Zeynepciiimmmm nerelerdesin ?
saat 9:23 de 3310 52 cm dunyaya geldı bebegımm . Amelyat tek kelımeyle mukemmeldi . 40 dk su gibi gectı kahkaha sohbet muhabet .. Ama sonrası ....
Psıkolojım bitik sancıdan aglamaktan geberdim süt hıcyok oglum aglayıp duruyor gaz sancısı da eklendi ağlamaktan harap oldum . Sen neymişsin be sezeryan ..
canim benim cok cok gözün aydin.....benim icin minik prensesini cok öp ve duani eksik etme neolur canim....
bende kızımı cumartesi günü 37+4de kucağıma aldım rabbım cümlemızı bu yolda oyalamasın inş.çok şükür bi sıkıntımız yok normaldoğumla geldi 10saat sonra hastaneden çıktık şimdilik iyi anlaşıyoruz inş. Böyle gider
kızlar slmmmmmm 05.07.2012 perşembe günü saat 09:45 te genel anestezi sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 3450 gr 51 cm doğdu.herkese hayrl ı doğumlar,doğum yapanlara da hayırlısı ile bebeklerini büyütmeyi nasip etsin inş.uykusuz geceler başladııııııı:)))) ama tarif edilemez bir mutluluk.paha biçilemezzzzzzzz:)))))))
SAAT 9:23 de 3310 52 cm dunyaya geldı bebegımm . amelyat tek kelımeyle mukemmeldi . 40 dk su gibi gectı kahkaha sohbet muhabet .. ama sonrası ....
psıkolojım bitik sancıdan aglamaktan geberdim süt hıcyok oglum aglayıp duruyor gaz sancısı da eklendi ağlamaktan harap oldum . sen neymişsin be sezeryan ..
SAAT 9:23 de 3310 52 cm dunyaya geldı bebegımm . amelyat tek kelımeyle mukemmeldi . 40 dk su gibi gectı kahkaha sohbet muhabet .. ama sonrası ....
psıkolojım bitik sancıdan aglamaktan geberdim süt hıcyok oglum aglayıp duruyor gaz sancısı da eklendi ağlamaktan harap oldum . sen neymişsin be sezeryan ..
kızlar slmmmmmm 05.07.2012 perşembe günü saat 09:45 te genel anestezi sezeryan ile doğum yaptım bebeğim 3450 gr 51 cm doğdu.Herkese hayrl ı doğumlar,doğum yapanlara da hayırlısı ile bebeklerini büyütmeyi nasip etsin inş.uykusuz geceler başladııııııı:)))) ama tarif edilemez bir mutluluk.paha biçilemezzzzzzzz:)))))))
dogurdum sonundaaa prensesım kollarımda :) valla kesınlıkle normal dogum dıorum ve bebegıme kosuyorumm darısı basınıza:)