- 27 Kasım 2007
- 7.618
- 3
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #31.041
Canım benim dogum zor oldu memnun kalmadım ama mecbur kaldım suyum geldi acilmam vardi sancım yoktu mecbur suni sanci yedim dayanılcak gibi deildi epidural vurdular neyse doguma girdim ikinmada zorlandı
Oksijensiz kaldık maske taktılar neyse paşam doğdu bu seferde sonum çıkmadı binde bir olan bı olay varmış cocuğumun sonu rahimime yapışmış patladı bide onu kazıdılar kürtaj oldum dogumun üstüne resmen bide epidural sisilik ve agri yapıo sezeryan olcaklar anestezi olsun normal dogum yapicaklarda suları gelmediyse epidural vurmasın bence ama her iste var bı hayır sezeryan olsam yasama şansım %30 mus iyki normal doğurdum ve kanamam artmadı
ay zor olmuş ilosdemmir allah kolaylık versin çok şükür ikiinizde iyisiniz
şimdi gerçek bir temmuz annesiyim artık, oğlumu koklayabiliyorum.!!! bu nasıl bir kokudur Allah'ım duymak için 9 ay bekledim... Rabbim sabırsızlanan, son zamanlarda sıkıntıları artan tüm hamilelere de bir an önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına. Daha iki gün öncesine kadar ben öyleydim artık umudu kesmiştim hatta, sezaryena razı olma fikrini düşünmeye başlayacaktım ki ......... 39+4'te o umudu kestiğim gün doğurdum gününün dolmasına 2 gün kalmıştı, 6 temmuzda... Sabah sancılarım başladı ve hemen düzene girdi (3 dakikada bir, 40-50 sn) öğleden sonra inadım sonucunda normal doğumla anne oldum. doğumun son evresine kadar her şey hayal ettiğim gibiydi ama o son evre bir o kadar zordu. Zorluğu kanala bir türlü inmemesinden kaynaklandı. 3.700 gr Ekrem bebeğim bugün eve geldi uyuyo. İlk gün emzirme problemi yaşadık şimdilik aştık. Hepiniz bir an önce kavuşursunuz inşallah.
gözün aydın allah analı babalı büyütsün
darısı bizlerin başına inş.
Kizlar gecmisi okuyamadm. Bugun saat 9 da normal dogum yaptim. 2800 gr 48 cm uzunlugunda minik cirkin bi kizim oldu:)) hala hastanedeyoim yarin sabah cikicam. Yorgunluktan oluyorum 2 gundur ama kizima bakmaktan uyuyamiyorum:) dogum biraz uzun surdu ama hic korkmayin derim ben. Allahim hepinize bu duyguyu yasatsin.simdilik gecmisi okuyamadim sonra okuyup cevaplarim sorulari
allah analı babalı büyütsün gzün aydın sağlıkla byüsün inş.