2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkes gezmelerde bugün galiba,biz hep yatıoruz gezemiyoruz napalım:KK25:
besiye aldık kendimizi ye iç yat:KK1:
bence nstde elbise olmaz sıvamak gerekir her yer meydandada yatılmaz öyle :KK1:
çatı için ne giyersen giy mecbur soyunuyon püff utanıom ben ama :KK59:

bizim bugün kontrolümüz vardı ama çok moralim bozuldu ben hergün ha doğurdum ha doğurcama die beklerken ne sancı ne açılma hiçbişey yok.doktor bdt den 1 hafta sonra bile olabilir daha 15 günün flan var acele etme dedi.şu çıkan yasadan sebep sezeryanda olamıyorum hiçbir sorun gözükmezken yapamam dedi :KK43: nerdeyse sorun olsun die bekliyorum töbe töbeee :KK1: artık sabırsızlıktan panik atak oldum ne uyku ne bişey sinirlerim çok bozuk çatıcak adam arıyorum oda genelde eşim oluyo tabi :KK47: garibim yazık şu dokuz ayda neler çekti garibim.doktora yalvarıcaktı nerdeyse bir sorun flan var gibi göstersenizde sezeryan olsun die doktorda kızdı tabi.neyse sağlıklı olsun bebeğim bekliycez napalım.
ben de strese gırdım canım.sezeryan istemıyorum :KK19:
Bu da bizim son halimiz teyzoşlar sadece göbekten ibaretim diyebilirim :KK9::KK30:Eki Görüntüle 452545

maşallah canım,aha aynı ben de boyleyım.bir tek karnım var ve dımdık.karnımın şekli de böyle aynı.hıc aşağı falan indiğini sanmıyoırum kızımın

herkese selamlar nasılsınız cici anneler kuzularda iyidir inş.
sıcaklar fena evden kafamı dışarı çıkartmıyorum desem yeridir uzun zamandr bi dün anneme gittim geldim ama ateş bastı valla her yanımı terden su oldum
rabbim sağlık versinde katlancaz buna napalım

ee sizlerden ne haber doğuranlar varmı
temmuz annelerinden bi arkadaşımız "sinay" bugün doğum yaptı :)

Merhaba arkadaşlar,forumu sürekli takip ediyorum ve çok faydalı buluyorum. Size bir sorum olacak.35+5 günlük hamileyim.nstye girdim sancı çıktı. alttan muayene oldum.2 cm açığım varmış. gece kaldım hastanede. bu olay dün oldu. muayenede ebe batikon kullanmıştı. bugün akşamdan itibaren ve bugün pedimde kahverengi bir akıntı var. acaba bu nişan mıdır, batikonun etkisimidir? bir kez değil, her akıntıda geliyor......

Merhaba arkadaşlar,forumu sürekli takip ediyorum ve çok faydalı buluyorum. Size bir sorum olacak.35+5 günlük hamileyim.nstye girdim sancı çıktı. alttan muayene oldum.2 cm açığım varmış. gece kaldım hastanede. bu olay dün oldu. muayenede ebe batikon kullanmıştı. bugün akşamdan itibaren ve bugün pedimde kahverengi bir akıntı var. acaba bu nişan mıdır, batikonun etkisimidir? bir kez değil, her akıntıda geliyor......

canım sen işini garantiye alıp, doktorunu arayıp sor.
umarum batikondur ama sor sen.

arkadaşlar merhaba bende allah nasip ederse temmuzda doğum yapacağım 35.haftama girdim zaman geçmiyor resmen durdu çok sabırsızım.bir kızım olacak inşallah..bundan sonra sizinle yol arkadaşı olmak isterim..

Arkadaşlar ben sıramı savdım.

Hatırlarsanız İdrarda Protein cıkmıstı. 570 ler deydi. 16 Hazıran Cumartesi gunu Kontrole gıttıgımde Doktorum Fatma nur hanım sezeryna karar verdi .
Tabi hazırlıklı olmadıgım ıcın ınanılmaz panık yaptım. Bebegım 35 Haftalıktı.Ayın 17 sı Babalar gününde sabah 8 de sezeryana girdim. 08.17'de Atamız doğdu.
Kilo:2530 gr. ile. 2 gün yogun bakımda kaldı. Gelen giden cok oldugu için vermek istemediler. Şekeri düşmüş - şekerini düzenlediler. 2 gün görmediğim, aklımı kacıracaktım. Allah kımseyi yavrusundan ayırmasın. Salı gunu taburcu olurken getırdıler askımı, dunyalıarı bana verdıler sankı. annelık oyle bırseymıskı bebegıme bakınca burnumun dıregı sızlıyor, aglamaya baslıyorum. Allah herkese nasip etsin yarabbim.

Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun Annelık zor zanaatmıs.
Dualarım sizlerle...

Öpüyorum

Hatırlarsanız İdrarda Protein cıkmıstı. 570 ler deydi. 16 Hazıran Cumartesi gunu Kontrole gıttıgımde Doktorum Fatma nur hanım sezeryna karar verdi .
Tabi hazırlıklı olmadıgım ıcın ınanılmaz panık yaptım. Bebegım 35 Haftalıktı.Ayın 17 sı Babalar gününde sabah 8 de sezeryana girdim. 08.17'de Atamız doğdu.
Kilo:2530 gr. ile. 2 gün yogun bakımda kaldı. Gelen giden cok oldugu için vermek istemediler. Şekeri düşmüş - şekerini düzenlediler. 2 gün görmediğim, aklımı kacıracaktım. Allah kımseyi yavrusundan ayırmasın. Salı gunu taburcu olurken getırdıler askımı, dunyalıarı bana verdıler sankı. annelık oyle bırseymıskı bebegıme bakınca burnumun dıregı sızlıyor, aglamaya baslıyorum. Allah herkese nasip etsin yarabbim.

Dualarım sizlerle...

Öpüyorum

ya çok duygulandım,zaten ota b.ka ağlıyorum bu gunlerde.allah sizi ayırmasın canım

Dualarım sizlerle...

Öpüyorum

canımm benimmm bir bebeğimiz daha olmuşş:emir_bebek:hayırlı olsun bebeğin rabbim yolunu şansını bahtını açık etsin inş..hayırlı güzel ömürler :KK16:

Dualarım sizlerle...

Öpüyorum
Allahım hayırlı uzun ömürler versin. Darısı başımıza diye diye tavuk olduk :KK17:

X