- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #2.681
canım bence sen doktorunu değiştir bende ebeyim doktor kadar olmasada az çok biliyorum bişeyler kese küçükte olsa göründü diyorsun kese göründüyse bu dış gebelik asla ve asla olamaz dış gebelikte kese görünmez çünkü geç döllenme falandır sen içini ferah tut ve doktorunu değiştir canım rabbim yar ve yardımcın olsun
doktorunu değiştirme imkanın varsa değiştir derim değerlerin güzel gidiyor
canim bence de doktorunu degistir..ben de 5+1 ken gördüm kesemi..daha da beklenebilir diye biliyorum.sikinti yapma bence ve her doktr maalesefki dogru tahminlerde bulunamayabiliyor , doktorunu degistirmekten bise kaybetmessin bence..
insallah sihhatle kucagina almak nasip olur bebisini
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar...
doktora güvenmememin sebebi keseyi görüp dış gebelikten bahsetmesi...devlet hastanesine sadece kan testi için gitmiştim pztesi. daha önce yaşadığım sorunları anlattım hemen dış gebelikten vsvs bahsetti. dün gittim beta hcg değerim iki günde 1787 den 3038 e çıkmış..düzenli artmıyor dedi daha 4+6 daydım onu hesaplayıp kese boyutunu da (henüz 6.6 mm) hesaba katmadan bu değerle kese içinde birşeyler görünmeli dedi...ama bugün içim daha rahat...akşam kendi doktoruma gideceğim gelişmeleri paylaşırım sizinle...tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...Dilerim hepimiz sağlıklı sıhhatli rahat hamilelikler geçirip alırız bebeklerimizi kucağımıza..