2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebiş iyi canım dun kap atışını gördük :) bulantım daha ıyı cok sukur bu sekılde kalsın artmasın :) sen nasılsın ? senın bebıs nasıl ?

ohh maasallah ben de dun gidebildim canim ve bizde dün gördük pitpitlari mükemmel bi duyguydu herkes yasasin insallah..

bebisim iyi canimcim benimde bi kac gündür ishalim wardi dun butun gun serum yedim ve su an cok sükür iyiyim..

bulantilarinin azalmasina sevindim insallah böyle devam eder
 

Canım bizde 8+2 günün içerisindeyiz.Çok şükür mide bulantıları dışında şuan için bir sıkıntımız yok.Ben daha önce düşük yaptığım için hala evde istirahat durumundayım.Bayağı kan alıyorlar diye düşünme,ben hamileliğim boyunca kaç tüp kan verdim sayısını bile unuttum.
 
ya sorma canim yurt disinda yasadigim icin daha duyamadim goremedim bile burdaki hastanelerde prosedur boyle.

sen de mi yurt disindasin?
benim icin de ayni durum
sistemleri cok farkli burda
bu da bende biraz gerginlik yapiyor
hamileligim daha yeni bakalim, ilk defa turkiyede gittim doktora ama utrason icin cok erken demisti.
en yakin zamanda burda doktor ayarlamaya calisiyoruz ama iyi biri karsima ciksin diye dua ediyorum surekli.
 

sagol canim insallah amin,yuregime su serptin valla.
 

ay masallah saglikli buyuyugun insallah,bendede az biraz migde bulantisi var.gecmis olsun bol bol dinlen tabi onlar en onemli zaten bizim meleklerimiz.evet anlasilan bayagi kan vercez daha ama napalim hersey bizim icin saglik icin.insallah kucamiza aldimiz gunleride cok yakinda gorurruz.
 

giyiyorum ama bazıları sıkıyor
kilom aynı ama şişkinlik çok fazla

selamlar herkese
Ben 24 ekimde 3. aşılamamı oldum ve şu an 7 haftalık hamileyim.

üzüntü çok olmuş ama sevincide daha kıymetli olmuştur böylelikle
hayırlısı ile tamamına erdirsin rabbim sağlıkla
 

evet canim yurt disindayim sistem sinir bozucu beklede bekle sabir sabir lazim,daha yeni basliyoruz testlere iki hafta soonrada daha ilk ultrasonum olcak kasmetse.insallah hersey yolunda olur canim yeterki iyi dusun de iyi olsun sakin moral bozma,meleklerimizi gorces bizde onlar bizimle zaten.
 
coooook buyuk gecmıs olsun canım,allaha sukur ıkınızde ıyısınız sımdı cok sevındım sonunu okuyunca,allah korusun ıkınızıde saglıklı kucana almayı nasıp etsın ınsalah.
 
slm hamişler
nasılsınız?benim bulantılar aynı ama akşama doğru azalıyor şu saatlerde minimum seviyede ama sabahları çok zorluyor özellikle 7 ile 11 arası beni mahvediyor
aranızda benim kadar yoğun bulantı yaşayan yok sanırım
 

Var canım yalnız değilsin merak etme.Dediğin gibi gündüzleri daha sık oluyor.Ben ayva bide çubuk krakerle bastırmaya çalışıyorum.Bugün mide bulantısından öğle yemeği yiyemedim mesela.Neyseki ilk 3 ay çok etkilemiyormuş bebişleri..
 

seni böle duyunca 8. Haftada bendemi böle olcam diye düşünmekten kendimi alamıyorum :26::26:
 

maelesef bende aynı şekildeyim hatta bende hiç azalma olmuyo ne yesem çıkıyo hiçbişey fayda etmiyo
 
Canım biz kesemizi görmeye gittiğimizde kan testlerini istemişti.Ben düşük yaptığım için kalp atışını duyduktan sonrada genetik ile ilgili testler istedi.

hımm anladım ben sadece keseyi gördüm iki hafta sonraya gel dedi garantileriz bebeği görmeni dedi ben sata göre 7 haftalığım aslında ama 1 hafta geriden geliyomuş miniğim.

Bu da yeni tickerım güzel olmuş mu?
 

geçicek kuzum az kaldı sabırrr
 
Canım biz kesemizi görmeye gittiğimizde kan testlerini istemişti.Ben düşük yaptığım için kalp atışını duyduktan sonrada genetik ile ilgili testler istedi.

bende bişey sorsam ne için test yapıyorlar ? :26: benide aile hekimliğinden çağırdılar kan aldılar ama onlar sarılık troid vs içinmiş şimdiye kadar hep tüp bebek merkezindeki doktora gittim haftaya cumartesi için randevu aldım takip edecek doktordan ama merak ediyorum neler isteyecekler diye
 

Benim doktorum haftası ile ilgili sağolsun hiç birşey demedi!!.Bende sat'a göre gebelik haftamı söylüyorum.Gittiğimde bir sorayım.
Yeni cetvelinde çok şeker olmuş canım.
Ben avatarınıda çok beğeniyorum.Bakalım hangi kurdele el sallayacak:)
 
Arkadaşlar merhaba
ben 7 haftalık hamileyim ve son adet tarihim 10 ekim
Allah inşallah hepimize çocuklrımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

Tebrik ederim canım, ben de 7 haftalık hamileyim, sat'ım 12 Ekim, Allahın izniyle peşpeşe ya da aynı günde doğum yaparız. Meyve yemeyi ihmal etme lütfen. sevgiler..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…