2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizde perşembe gidiyoruz :))))) rabbim hepimize hayırlı haberler almak nasip etsin

hadi bakalım güzel haberler inşallah

canım 1 haftada herşey çok farkediyor..... umarım güzel haberlerle dönersin...

10 gün olacak son gitmemden kocaman olmuştur :)

.kocaman olmuştur annesi :) benim bıdığım 8 haftalıkken 14 mm di 9 haftalık olunca 24,mm olmuş 1 haftadaki farka bakarmısın:) seninde kocaman olmuştur inşaALLAH.

inşallah teyzesi :)
benim hesabıma göre şuan 5+6 bakalım doktor ne dicek perşembe günü

Merhaba kızlar az önce kahverengiye dönüp akıntı geldi doktora gidiyim mi bilemedim?

doktoru ara
 

canım ben sordum herhangi bir anormali durumunda anne karnında tedavisi oluyormu dedim yok olmuyor dedi Dr. ama tabi sizlerde sorun her Dr. farklı olabiliyor. nasıl ki insanlar çeşit çeşit diyorlar Dr.larda öyle. örneğin halamın kızına bebeğinin kalbi atmıyor açmısın tokmusun alalım ona göre diyor dr. ALLAH'tan ki halamın kızı tok gitmiş. 5 saat sonra gel birşey yemeden alalım demiş. sonra halamın kızı prof.a gidiyor. Prof.un cvbı meslektaşım abartmış biraz bebeğin sapasağlam demiş. ve bebeğini doğurdu. şuan 6 aylık.
 
kızlar biliyorum biraz saçma ama şimdiden kıyafetlerinizle ilgili sorun yaşamaya başladınız mı? yani nasıl giyiniyorsunuz? benim kot pantolonumun düğmesi baktım kapanıyor, ama biraz zorlayarak. hiç riske atmayım etek giyeyim dedim. siz neler yapıyorsunuz?
 

canım bende henuz degısıklık yok herzamankı kıyafetlerımı gıyıyorum ama yenı bırseyler alamıyorum doğal olarak karnımın sısmesını beklıyorum :)
 
selamlar herkese
Ben 24 ekimde 3. aşılamamı oldum ve şu an 7 haftalık hamileyim. Kurban bayramında idrardan yaptığım testte çift çizgiyi gördüğüm zaman o kadar çok sevinmiştim ki (daha önceleri en az 10 defa test yapmıştım ve görememiştim.) hemen ertesi sabah bir tane daha yaptım ve gene görünce çarşamba günü doğru kadın doğum hastanesinin aciline gittim beta hcg testi yaptırdım. Orda 440 çıktı doktor pazartesi 880 olur o zaman ultrasondan kesen gözükür dedi.Ayrıva yumurtalıkların hiperstimüle olmuş dedi. gerçekten de çok ağrım vardı ve gören 3 aylık hamile gibi gözüküyorsun diyorlardı. bekleyemedim ve cuma günü doktora gittim ama kesem gözükmedi ama ikiz olabilir dedi. Pazartesi(14 kasım) gittiğimde kesem gözüktü belki diğeri sonradan ortaya çıkabilir dedi ve kalp atışları için 24 kasıma randevu verdi(bebe aspirini ve progestana başlattı). 20 kasım pazar günü iç çamaşırımda lekeler gördüm ve acile gittim. doktor senin durumun acil hemen üniversiteye git dedi. ben de doktorumu aradım ve hastanesinde muayene oldum. Ultrasondan baktığında kalb oluşmuş çalışmaya başlamış ama sonradan durduğunu söyledi. pazartesi günü aç karnına gel . emin olmak için başka bir doktora daha baktıralım ve çocuğunu alalım dedi. tüm dünyam yıkılmıştı 4 sene beklemiştim ben bunu ve de ertesi günü gidip aldıracaktım. ilçe hastanesinde çalışan görümcem hemen aldırmamamı başka bir doktora gitmemi söyledi kürtaj olacaksam da çalıştığı yerde olmamı söyledi.(progestanı da bıraktım) ertesi gün başka doktora gittik ve o da kalbin durduğunu söyledi istersen alıyım ama istersen bekleyebilriz kesen de bozulma yok dedi. ben de beklemeye karar verdim ve cumartesi günü(26 kasım) başkent hastanesine gittik durumumu anlattım doktor şaşırdı nasıl duyulmuyor dedi ben duyuyorum dedi. inanamadım hemşiresini çağırdı ve o da aynı şey söyledi şu an 6hafta+5 günlük hamile olduğumu söyledi.Aşılamayla olan bebekler 8 haftaya kadar süre tanınır dedi. 1 hafta sonra gel sana da duyuruyum dedi. sevincimden ne yapacağımı bilemedim. eve geldim gene etrafımdakiler benim gibi sevinçliler. ama pazar günü baya bir kanamam oldu tuvalette de bir parça düştü gene bir üzüntü koştur doktora doktor birşey olmadığını söyledi inanamadım sesi bir açtı güp güp aman Allahım bebeğim yaşıyor ve orda gene ayrı bir sevinç sevinç +üzüntü+sevinç+üzüntü+sevinç ben kendi yaşadıklarımıma birşey demiyorum da etrafıma söylediğim için pişman oldum
 
selam Temmuz cemaati,
ishalle mücedele ediyorum peristaltik hareketlerim dolayısıyla beni canlı bomba zannedebilirler her an
 

Ben gebe kalmadan önce 36 bedendim.Göbeğimde hiç yoktu.Kilo alma durumumda yok ama pantolon düğmelerimi kapatamıyorum:)Şimdiden karnımda büyüme belli oluyor.
 

gerçekten mucize olmuş, Allahım tamamına erdirsin
 
canim maasallah rabbim bundan sonraki zamanlarda üzüntü vermesin insallah..cok güzel bi duygu simsiki tutunsun bebisin insallah
 
geçmiş olsun tatlım rabbim bi daha böyle korku yaşatmasın sana
doktorlarda farklı farklı oluyor birinn dediğini biri tutmuyor
 
canım bende henuz degısıklık yok herzamankı kıyafetlerımı gıyıyorum ama yenı bırseyler alamıyorum doğal olarak karnımın sısmesını beklıyorum :)
bende öyle gözüm düşüyor kıyafetlere ama kilo alıp giyemessem diye duruyorum biraz daha
 

merhaba canim..sen nerdensin insallah benim de 3 haftam kaldi Türkiye ye gitmeme..heleki hamile olunca insan hemen onlarin yaninda olmak istiyo dime? safak sayiyorum ben de asker gibi:) senin de az kalmis canim tez zamanda kavusman dilegiyle..
 

Canım yaa yazdıklarını nasıl bir heyecan ve endişeyle okudum Allah bidaha böyle bişey yaşatmasın inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah Gerçekten bir mucize yaşamışsın Allah korusun tüm meleklerimizi
 

amin,katılıyorum..testlerde kötü çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var..
 

bir çırpıda okudum. nasıl bir imtihana tabi olmuşsun canım inşaALLAH sağlıcala kucağına alırsın. her sıkıntı arkasında ferah kapıları aralanır muhakkak 4 senenin mükafatı olur inşaALLAH bebeğini kucağına aldığın zaman. ALLAH daha kötüsünü vermesin inş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…